Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVII Tema)

сегодняшняя премьера

''Не было бы счастья 2'' /2014/
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1245573

user posted image

Na nžn, pirmą sezoną esu žiūrėjusi, tai ką dabar, priseis ir antrą žiūrėti mastau.gif Dar pagalvosiu.
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 22, 19:13)
taip, Matas (7 m.) mano šiemet jau eis į pirmąją klasę 4u.gif <........> vakar, beje, Matas gavo pirma laiska...nuo savo busimos pirmoku mokytojos.
Aišku. Prasidės naujas etapas, naujas ritmas, nauji veidai. Labai gražus gestas iš mokytojos pusės.
QUOTE(daibava @ 2014 08 22, 19:53)
kam tos keturios serijos būtu pakakę ir poros
Ir aš tai manau. Pagr.aktorius tarytum italas koks, panašus man. O ir artistiškumas koks. Stebėjausi.
QUOTE(Nanita @ 2014 08 22, 20:19)
Visgi,
Pažįstamas jausmas mirksiukas.gif

Sim@, kas ten per pyragas, obuolių? essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 23, 14:49)
kodel per trumpa?
nuo 20.00 iki 00.30 val.gaunas viso - 4,5 val._ir kam prasukt? g.gif

Nu jo,tikrai. smile.gif Kai as viena serija kas trys dienas ziuriu,tai atrodo,16 seriju per 4 val. paziureti,neimanoma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 08 23, 15:13)

4u.gif
nesu macius pirmo, tai db siunciuos 4u.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 08 23, 15:29)
Nu jo,tikrai. smile.gif  Kai as viena serija kas trys dienas ziuriu,tai atrodo,16 seriju per 4 val. paziureti,neimanoma  tongue.gif

kudikiu nesupu, V aptarnaut nereikia, nes jo ir ner namie, tai, o vaikai - savarankiski, tai apsitvarkius reikalus_ko neziuret_juk bedarbe plius dar esu blush2.gif ax.gif
Papildyta:
Prasidės naujas etapas, naujas ritmas, nauji veidai. Labai gražus gestas iš mokytojos pusės.
----------------------------
Sim@, kas ten per pyragas, obuolių? essen.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
pyragas ne obuoliu, o -
SAUSAINIŲ IR CHALVOS PYRAGAS

Jums reikės
100 gr
chalvos; 500 gr grietines; 2 pak.paprastu sausainiu.
----------------------------------
Sausainius sutrupint nedideliais gabaliukais. Chalva sutarkuot smulkia tarka. Sudet grietine ir viska ismaisyt. Pyraga supilt i kokia nors forma ir papuosti kaip kas nori. As tai apibarsciau kokoso drozlemis. Idet i saldytuva ir laikyt maziausiais 4 valandas. Skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 23 rugpjūčio 2014 - 19:07
laba ryta,
ziuriu nuo vakar_Не было бы счастья (1-4 серия из 4) / 2012 / РУ /_kol kas labai suzaveta 4u.gif
Visgi, tavo deka atradau dar 1 "mylimuką" sau_Aleksejus Barabaš
user posted image
wub.gif wub.gif
šiame filme jis labai sexy cool.gif ir aš dėl tokio gražuoliuko pamesčiau galvą ax.gif blush2.gif
ir Alionos vaidmeny vaidinanti aktore Natalija Antonova labai tinka į porąsmile.gif
user posted image
ačiū, Visgi 4u.gif

P.S. aplamai tokio siužeto, kaip šis, man labaiiiiiiiiiiiiiiiii patinka cool.gif lauksiu daugiau rekomendacijų 4u.gif
Atsakyti
paziurejau_Не было бы счастья (1-4 серия из 4) / 2012 / РУ /_patiko, labai geras filmas. Tik pradzioj nervino Alionos (pagr.aktores) naivumas ir svajones apie tyra meile...Bet paskui, viskas thumbup.gif
Tiesa, šokiravo to dainininko, kuris vaidina Vadimą reakcija, kai Aliona pasakė, jog nestuke.gif 4u.gif
-----------------------------
gal žinote atsakymą, kodėl vyrai taip keistai priima žinią apie nestuke.gif _? Jie bijo kažko? Juk ne jie tuos vaikus augina; juk ne jie prie sergančių vaikų keliasi ir praleidžia bemieges naktis ir t.t., ir t.t.
----------------------------------------------
Nanita, tu kiek pamenu, mane vis seki, tai ziuret pradejau vakar nuo 23:00 val., paziurejau tik pirma serija, nes norejau miego (jau antra savaite kankina skausmas nugaroje ax.gif blush2.gif ) ax.gif
siryt pabudus 7.30 val.toliau startavau nuo 9 val. (kai vaikai sukilo ir atidaviau pusrycius), tai iki 12 val.paziurejau antra ir trecia serijas.
O atidavus pietus vaikams, ketvirtaja, I filmo serija paziurejau nuo 13.00 ir baigiau apie 14.30 val.

[CODE]

-------------------------
iseinu ziuret_Не было бы счастья 2 (1-4 серия из 4) / 2014 / РУ / 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 24 rugpjūčio 2014 - 13:51
''Муж счастливой женщины'' /2014/
сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1245937

user posted image

QUOTE(Sim@)
pyragas ne obuoliu, o - SAUSAINIŲ IR CHALVOS PYRAGAS
Reiks pabandyt, man patinka tokie greitpyragiai
QUOTE(Sim@)
ir Alionos vaidmeny vaidinanti aktore Natalija Antonova labai tinka į porą
Jos personažai man visad tokie ramūs, švelnūs...
QUOTE(Sim@)
gal žinote atsakymą, kodėl vyrai taip keistai priima žinią apie  nestuke.gif _? Jie bijo kažko? Juk ne jie tuos vaikus augina; juk ne jie prie sergančių vaikų keliasi ir praleidžia bemieges naktis ir t.t.
Aš atsakymo nežinau, nei giminėj, nei artimoj aplinkoj nėra buvę tokių atvejų, tai galiu tik paspėlioti- gal kad nėra dar pakankamai subrendę prisiimti tokią atsakomybę, nenoras įsipareigoti ir t.t. V.ž. nežinau, niekad apie tai nemąsčiau. Nors yra tokių žmonių, kur ir per visą amžių atrodo nesubręsta, nebrandus kaip asmenybė ir tiek. Dideli vaikai tsakant.
Jei kalbant apie tą daininką pagr.veikėją, tai jis ten turi savų priežasčių kūdikio 'atsisakymui', neva jis negali turėti vaikų, pasijuto apgautas, o ji tikrai tikėjo, kad tai jo kūdikis, juolab apie jo problemą ji nieko nenutuokė... Tai vyras jos ir yra to kūdikio tėvas. Nors aš vakar pažiūrėjau tik dvi serijas, tai gal ten paskui kitaip pakrypo reikalai likusiose serijose.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 24, 10:02)
laba ryta,
ziuriu nuo vakar_Не было бы счастья (1-4 серия из 4) / 2012 / РУ /_kol kas labai suzaveta 4u.gif
Visgi, tavo deka atradau dar 1 "mylimuką" sau_Aleksejus Barabaš
user posted image
wub.gif  wub.gif
šiame filme jis labai sexy cool.gif ir aš dėl tokio gražuoliuko pamesčiau galvą ax.gif  blush2.gif
ir Alionos vaidmeny vaidinanti aktore Natalija Antonova labai tinka į porąsmile.gif
user posted image
ačiū, Visgi 4u.gif

P.S. aplamai tokio siužeto, kaip šis, man labaiiiiiiiiiiiiiiiii patinka cool.gif lauksiu daugiau rekomendacijų 4u.gif

As irgi pradejau ziureti, tai pagrindinis aktorius daininkas man baisus kaip maras blush2.gif Toks apsepes visas, dar ir ryzas prie visa to, dar ir su pilvu, dar ir pijokas, kad as net babce budama i toki neziureciau, net jei butu paskutinis diedas zemej lotuliukas.gif
Serialas siaip istemptas, prasuku as ten, ir labai nuspejamas. Paziurejau dvi serijas pirmo sezono, realiai supratau, kuom baigsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 23, 20:06)
4u.gif
nesu macius pirmo, tai db siunciuos 4u.gif
kudikiu nesupu, V aptarnaut nereikia, nes jo ir ner namie, tai, o vaikai - savarankiski, tai apsitvarkius reikalus_ko neziuret_juk bedarbe plius dar esu blush2.gif  ax.gif

Tai,kad as visai ne ta turejau omeny,kas ka supa,ir kas ka maitina.Pagal mano paskaiciavimus,tai 16 seriju,iskart,as paziureciau per ~12 val,nesukant i prieki.Todel ir klausiu,nematau cia kriminalo ax.gif kaip tu sugebi per 4 val,paziureti tiek seriju?(nebent supermamos laikas grybauja g.gif Mano viena pazistama visa laika persukant i prieki filmus ziuriu,visus!Jei jai taip tinka ir patinka,valio! smile.gif Pasirenka filme,megstamus personazus ir tik jas seka.
Atsakyti
Прости меня, мама (Бандит) 2014

schmoll.gif 10seriju paziurejau, labai istemptas...kuo baigsis ir kuo presides ir pirmos serijos buvo aisku... blush2.gif

Дело для двоих 2014 - schmoll.gif skushnota

Dabar ziuriu sita Частный детектив Татьяна Иванова 2014 - gal ir nieko visai. Pirma serija-istorija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 24 rugpjūčio 2014 - 19:09
QUOTE(Visgi @ 2014 08 24, 16:10)
Tai vyras jos ir yra to kūdikio tėvas.

vistik vaiko tevas - dainininkas, nes kai vaikas pradejo lankyt darzeli, susirgo Pneumonija (jei gerai isverciau) ir kai stiprus antibiotikai berniukui nepadejo numust aukstos temperaturos, buvo 1 iseitis, kad vaikas pasveiktu - kraujo perpylimas ir tada...paaiskejo, kad motinos, kuri pagimde ir tevo, kuris uzaugino - I kraujo grupes, o vaiko - IV. Va tada ir paaiskejo, kas vaiko tevas...

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 08 24, 18:43)
As irgi pradejau ziureti, tai pagrindinis aktorius daininkas man baisus kaip maras blush2.gif Toks apsepes visas, dar ir ryzas prie visa to, dar ir su pilvu, dar ir pijokas, kad as net babce budama i toki neziureciau, net jei butu paskutinis diedas zemej lotuliukas.gif

na, kas dėl apžėlimo, tai viskas juk pataisoma, jei labai nori ir myli, tai viena ax.gif mirksiukas.gif
o antram sezone, dainininkas dar grazesnis. Kaip sakoma, senatvė vieniems i nauda, kt - nelabai:)
bet jei tai butu ir paskutinis vyras zemej, kaip sakoma - kiek moteru, tiek nuomoniu 4u.gif ax.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 08 24, 19:15)
Pasirenka filme,megstamus personazus ir tik jas seka.

turiu ir as tokia drauge, ji UK gyvena, augina dvi mazas dukreles. Megeja rus.melodramu, bet ziuri tik tas, kurias as jau bunu perziurejus. Ji tai isvis, jei filmas kokiu 4 seriju, tai ziuri nuo pirmos iki ketvirtos - atidziai. Bet jei filmas daugiau nei 4 ser., tarkim, kokiu 16 ser., tai ji atidziai paziuri pirma serija, paskui paziuri paskutine serija atidziai ir padalinus seriju skaiciu perpus ir galiausiai paziuri 8 serija, ir tada ji man facebookina, kad filmas nepatiko:( ar patiko:)

Atsakyti

paziurejau. ka tik baigiau. vertas demesio tiek pirmas, tiek antras filmas. Zinoma, ANTRAME filme buvo siokiu tokiu netiketumu ir vienoje vietoje maniau, jog kaip pirmame buvo pasaka, tai ir antrame, praejus 5 metams, pasaka baigsis su laiminga pabaiga...Deja, deja...Pasirodo, kad net ir filmuose pasakos baigias ne taip, kaip tas pabaigas "susikuria" ziurovas ax.gif
siaip thumbup.gif thumbup.gif filmas, man patiko 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 08 24, 16:10)
''Муж счастливой женщины'' /2014/

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
su Voroninais treniruokli minu biggrin.gif
QUOTE(Visgi @ 2014 08 23, 14:13)
сегодняшняя премьера

Zinau, kad ziurejau, bet neprisiminiau apie ka pirmasis filmas, tai paziurejau is naujo, dabar jau kibsiu i sita ax.gif
Atsakyti