Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVII Tema)

O AS NET NEBEZINAU, ka sivakar ziureti? g.gif
Atsakyti
сегодняшняя премьера

''Аромат шиповника'' /2014/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1244320

user posted image

Ar žiūri kas krepšinio draugiškas rungtynes? Bet tai šaunuoliai mūsiškiai, išplėšė tą pergalę iš slovėnų, bet jau taip ant ribos šias rungtynes abi komandos...vis maža persvara abi, tuda-siuda...

QUOTE(Sim@ @ 2014 08 18, 21:21)
Ir aš.

Laukiu jau 3-4 dienas Отмена всех ограничений, ir dar vis nėr, tuoj papyksiu smile.gif
Nanita, ir tu lyg, pamenu, jį žiūri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 18 rugpjūčio 2014 - 21:34
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 18, 19:53)
tai Jus matomai - bejausme moteris? g.gif
jei toks filmas neuzkabino g.gif
P.s. tik jau nesupykite, nk asmenisko netaikiau cool.gif

Musiet... lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(daibava @ 2014 08 18, 20:55)
bandžiau žiūrėti, bet nesudomino

QUOTE(Upjora @ 2014 08 18, 21:14)
Ir manęs "Королева игры" nužkabino, pirmą seriją skaniai sužiūrėjau, bet jau toliau. irnesakyk.gif

Einu toliau knist temos.

friends.gif
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 18, 21:21)

QUOTE(Visgi @ 2014 08 18, 21:33)

Ir aš.

Ir as doh.gif nail.gif friends.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 08 18, 22:33)
Ar žiūri kas krepšinio draugiškas rungtynes? Bet tai šaunuoliai mūsiškiai, išplėšė tą pergalę iš slovėnų, bet jau taip ant ribos šias rungtynes abi komandos...vis maža persvara abi, tuda-siuda...

neziuriu, bet paskaitau kasdien delfi.lt ir per FB, nes V isvykes i reisa, tai vis perduot turiu sms zinute, tai pasidomiu. Patiko vakar tas N.Zelandijos krepsininku sokis musiskiams thumbup.gif ziurejau siandien per FB cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 18 rugpjūčio 2014 - 22:01
Priminei man vieną dalyką.

Čia atskira istorija, ne į temą.
Aš kažkadą, labai seniai, buvau užsikabliavusi ant vieno serialo, tuomet man baisiai labai įdomus atrodė, ir vyras vis pirmas, po darbo, namuos būdavo. Tai jam buvo įpareigojimas sekti tą serialą ir perduoti man visas naujienas. Laužėsi jis man ten laužėsi, paskui pasirašė tam reikalui, aišku, pradžioje tuos herojų vardus painiodavo, bet aš atsekdavau kas ir kaip, paskui lyg ir pats netyčiom įnyko į tą reikalą. Bet kaip sakoma, keksu gimęs tortu nebusi biggrin.gif Na bet sąžiningai žiūrėjo, nesimuliavo ir man atraportuodavo. Buvo baisiai laimingas kai tas serialas pasibaigė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 08 18, 23:33)
Priminei man vieną dalyką.

pakelei nuotaika is pat ryto 4u.gif

laba ryta, nesimiega, todel nutariau gerdama rytine kava, paziureti koki nors filma ar seriala ONLINE, kol vaikai miega ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 08 18, 22:33)
Laukiu jau 3-4 dienas Отмена всех ограничений, ir dar vis nėr, tuoj papyksiu smile.gif
Nanita, ir tu lyg, pamenu, jį žiūri?

Labas visoms, simtas metu jau nerasiau biggrin.gif Ziuriu as, taip tikejaus siandien nauja serija rasti, bet doh.gif Labai labai patinka, tikiuosi kad bus normali pabaiga ir jokiu pratesimu.
man atostogos, tai vakuodama dabar ir lakstau su kompu ziuredama filmus.
Atsakyti
Sveikos
Visgi,ziuriu bet taupydama. smile.gif 4 serijas dar v zapase turiu.Turiu daug vakavimo,o dirbti ir ziureti gera filma,nemoku.Galiu vietoj druskos cukraus iberti,arba atsisesti prie pc ir pamirsti,kad ant ugnies kazkas verda biggrin.gif
Rimtai,kodel daugiau seriju nepapido.Vakar galvojau visas likusias atsisiusiu bet ne nei vienos naujos.Siandien dar neziurejau ar idejo.
Atsakyti
http://serialu.net/z...shkola-2-sezon/
į pirmo sezono pabaigą pasidarė įdomu, toks mistinis, nors liapsusų tai daug lotuliukas.gif
verta žiūrėti vien dėl mažos mergaitės Nadios (lyg) vaidybos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 08 19, 10:29)
Sveikos
Visgi,ziuriu bet taupydama. smile.gif 4 serijas dar v zapase turiu.Turiu daug vakavimo,o dirbti ir ziureti gera filma,nemoku.Galiu vietoj druskos cukraus iberti,arba atsisesti prie pc ir pamirsti,kad ant ugnies kazkas verda  biggrin.gif
Rimtai,kodel daugiau seriju nepapido.Vakar galvojau visas likusias atsisiusiu bet ne nei vienos naujos.Siandien dar neziurejau ar idejo.

idejo,9 ir 10 serijas
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 08 19, 11:58)
į pirmo sezono pabaigą pasidarė įdomu, toks mistinis, nors liapsusų tai daug  lotuliukas.gif
verta žiūrėti vien dėl mažos mergaitės Nadios (lyg) vaidybos  thumbup.gif

Mes ziurejom, irgi labai patiko pirmas sezonas, antras irgi pusetinas, bet kuo toliau, tuo labiau spaude is s... varske, tai ketvirto sezono nesiemem schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 08 19, 10:29)
Turiu daug vakavimo...

pasidalink, ka vakuoji?

QUOTE(TaGre @ 2014 08 19, 11:58)
į pirmo sezono pabaigą pasidarė įdomu, toks mistinis, nors liapsusų tai daug  lotuliukas.gif
verta žiūrėti vien dėl mažos mergaitės Nadios (lyg) vaidybos  thumbup.gif

4u.gif paskaiciau aprasa Jusu rekomenduojamo serialo...labai daug sezonu blink.gif doh.gif
Atsakyti