Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 08 18, 19:24)

4u.gif
o matete Королева игры-smalsu, kokia Jusu nuomone apie si seriala? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 08 18, 19:24)
''Пирамммида'' /2011/
''Дворняжка Ляля'' /2014/

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 18, 18:37)
Žiūrėjau ''Пирамммида'' /2011/ Nepatiko schmoll.gif
4u.gif
Sim@, nemačiau aš šio serialo, bet pamenu, kad žiūrėjusių buvo pagirtas ne kartą. Lyg ir buvo noras pradėti žiūrėti... Kas stabdo? Tai kad serijų nemažai, na o pagrindinė priežastis, tai kad kaip suprantu pabaiga nei šiokia ne tokia, nuvilianti (?)

Tiesa, nepaminėjau kodėl Пирамммида nepatiko. Jis man toks sunkus, grūzinančiu pasirodė, mažai spalvų, tamsus toks. Vasarai norisi kažko pozityvaus, gražaus, lengvo, bent jau su spalvom smile.gif

P.S. žiūriu narės diskutavo apie Деффчонки, na du kart bandžiau žiūrėti, sąžiningai, ir niekaip schmoll.gif
V.ž. kol kas neina man su juo susibičiuliauti.
Atsakyti
4u.gif
[

Uzteko triju seriju... nekabino, o jei pabaiga nekokia, tai dziaugiuos, kad nekabino

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 08 18, 19:59)
tai kad kaip suprantu pabaiga nei šiokia ne tokia, nuvilianti (?)

PABAIGA greiciau netiketa, nes pirmose 10 seriju_grazi meile, toliau kitose_meile pavirsta i neapykanta, kersta ir pan., o dar kt., jau priespaskutinese - vel gerumas, meile, gyvenimas tarsi sapne ir pasakoje, visi susitaiko, vieni kitiems atleidzia ir...staiga...netiketumas paskutineje 28 serijoje (online ziurimose - 32 serijoje) - moteris, vaidinanti anyta, kuriai jos pacios nemegstama nestuke.gif marti paaukoja savo kepenis...ima ir...nusauna pirma savo sunu, o marti nestuke.gif netenka samones ir krenta ant grindu is skausmo ir pamatyto vaizdo, kaip motina savo sūnų lengva ranka ima ir..nušauna...
P.S. nors tai ir filmas, bet mane jis sukrėtė. Nes žinau, kad ir realiam gyvenime yra tokių atvejų, kai pvz.: vyras nužudo savo žmoną, o paskui ir pats nusišauna, ir daug tk atvejų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(spoorga @ 2014 08 18, 20:21)
Uzteko triju seriju... nekabino,

tai Jus matomai - bejausme moteris? g.gif
jei toks filmas neuzkabino g.gif
P.s. tik jau nesupykite, nk asmenisko netaikiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 18 rugpjūčio 2014 - 19:59
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 18, 16:07)
gal nustebsite, bet...tokios pabaigos ir tikejaus 4u.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif su Jumis 4u.gif
mane ir nuvyle pabaiga Королева игры / [2014, мелодрама] verysad.gif
nors kaip ir minejau, kazko panasaus tikejaus. Tik gal ne tokios ziaurios pabaigos.
LABA DIENA,
vakar baigiau ziuret Королева игры / [2014, мелодрама] 4u.gif
maniau, kad motina bent jau greitaja pagalba iskvies,,,bet baiges taip...su gilia mintim:)

Va butent, mane taip sunervino pabaiga tada kai ziurejau doh.gif ,,,
Na o dabar, apsiraminau blush2.gif Cia juk nepabaiga doh.gif Kaip suprantu, bus tesinys doh.gif
Kitus filmus ziuri praziuri ir ramu. o sis man pasirode kitoks - minties prasme. Aisku, kai kurios serijos be proto istestos ir pan. Bet ta kersto tema pakankamai logiska.
Ir meliodija.... ax.gif thumbup.gif man tokia superine.
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2014 08 18, 21:01)
man tokia superine.

mane pradzioj ji nervino, bet paskui pamilau ta melodija, kuri dazniau lydejo serialo ivykius 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
Aisku, kai kurios serijos be proto istestos ir pan.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 18, 20:53)
......paskutineje 28 serijoje (online ziurimose - 32 serijoje) -

Oho, netgi taip... unsure.gif Soriuks, jei Jus supainiojau 4u.gif Nes as dazniausiai ziuriu online
Atsakyti
Bet ta kersto tema pakankamai logiska.

drinks_cheers.gif , bet kaip sakoma, kad už gėrį reikia GĖRIU atsilyginti, o čia - pradžioj lyg ir gerumu padvelkė ir staiga...AKIBROKŠTAS blink.gif
Papildyta:
QUOTE(vaya @ 2014 08 18, 21:05)
Oho, netgi taip... unsure.gif Soriuks, jei Jus supainiojau 4u.gif Nes as dazniausiai ziuriu online

NIEKO TOKIO. viskas gerai.
tik vakar, kai jau lovoje guledama, apie 2 val.nakties paziurejau 28 serija (atsisiusta), tai prisiminiau Jusu posta, kad viso yra 32 serijos, tad su intriga nuejau miegot.
O siandien, susiradau per videozal.net/ - online ir su dideliu dziaugsmu, atsivertus 29 serija buvau susiruosus ziureti toliau, tikedamasi, kad mazu, motina, atsitokejusi iskviete greitaja....
Bet kai pamaciau, jog rodo 4 serijom atgal, tai pasidomejau ir pamaciau, kad per online serijos yra po mazesnes talpos, todel gaunas dg seriju. O ten, kur siuntimuisi, tai matomai serijos buna suspaustos i didesnes talpas, tai ir taip gaunas, kad vienur 28 ser., kitur - 32 ser.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 18, 19:53)
PABAIGA greiciau netiketa, <....>
Aaa tai va kaip... Sakyčiau, kad tikrai gana įdomu, intriguoja, netikėta, ir prašosi pratęsimo. Net pasidomėjau apie pratęsimą. Vieni sako- turėtų būti, kiti- nebus, režisieriui uždavė šį klausimą- neatsakė, tyli, kol kas be komentarų.
Na bet suprantama, tik neseniai pasibaigė šis serialas, o ir lemia ne tik reitingai (nors rašoma, kad reitingai gan nemaži), bet ir lėšos... Bet reik manyt, kad gal ateityje ir bus (?)
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 08 18, 21:46)
Aaa tai va kaip... Sakyčiau, kad tikrai gana įdomu, intriguoja, netikėta, ir prašosi pratęsimo. Net pasidomėjau apie pratęsimą. Vieni sako- turėtų būti, kiti- nebus, režisieriui uždavė šį klausimą- neatsakė, tyli, kol kas be komentarų.
Na bet suprantama, tik neseniai pasibaigė šis serialas, o ir lemia ne tik reitingai (nors rašoma, kad reitingai gan nemaži), bet ir lėšos... Bet reik manyt, kad gal ateityje ir bus (?)

dekui uz idomia info 4u.gif
Atsakyti

bandžiau žiūrėti, bet nesudomino
Atsakyti
Ir manęs "Королева игры" nužkabino, pirmą seriją skaniai sužiūrėjau, bet jau toliau. irnesakyk.gif

Einu toliau knist temos.
Atsakyti