ryt startuoja Дворняжка Ляля, kazin bus vertas demesio
Papildyta:
95 serijos
QUOTE(Ingaja @ 2014 08 17, 14:14)
Vadinasi, neverta
Seriju dydis man jau pasako viska apie filma Aisku, komedijiniams serialams tas negalioja
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 08 17, 14:52)
Vadinasi, neverta
Seriju dydis man jau pasako viska apie filma Aisku, komedijiniams serialams tas negalioja
kaip as būčiau pasakius Kaip tik baigiau 4-ta seriją tavo rekomenduotų Deffchionkių Kaip manai tęsinys bus? Man pabaiga tokia,kad gali būt ir taip,ir taip
Oi,ne sriją,o sezoną
Sveikos Gal jau grįžkim iš vasaros į filmus ?
Buvau atsisiuntusi, bet ištryniau. Sakai - geras? Nu gal kada vėliau...
Vasarą beveik nieko nežiūrėjau, vakar pradėjau Предчувствие. Yra mistikos, bet nieko toks.
Kažin tik man kiekvienąkart išjungus kompą atjungia nuo Supermamų? Rodos nieko nemaigiau, negi nustačiau kažką...
QUOTE(Julsita @ 2014 08 17, 18:41)
kaip as būčiau pasakius Kaip tik baigiau 4-ta seriją tavo rekomenduotų Deffchionkių Kaip manai tęsinys bus? Man pabaiga tokia,kad gali būt ir taip,ir taip
Oi,ne sriją,o sezoną
Oi,ne sriją,o sezoną
Vasarą beveik nieko nežiūrėjau, vakar pradėjau Предчувствие. Yra mistikos, bet nieko toks.
Kažin tik man kiekvienąkart išjungus kompą atjungia nuo Supermamų? Rodos nieko nemaigiau, negi nustačiau kažką...
QUOTE(Julsita @ 2014 08 17, 18:41)
Oi,ne sriją,o sezoną
Oi,ne sriją,o sezoną
Ir man taip atrodo:gali buti, gali nebuti Jei bus-mielai ziuresiu. Man vis ausyse daina: "oficantka Masa, oficantka Masa..."
Ir Liolia pradzioj buvo tooookia blondine, o i pabaiga ji man tokia ismintinga moteris tapo Labiausiai mano vyrui patiko Liolios patarimas apsimesti protingai aukstuomenes renginiuose: kai nesupranti, apie ka eina kalba, visada pakartok paskutini sakini, kuri isgirsti is pasnekovo Nu topas, bet as ta sakini irgi isbandziau realybeje, zinok, tikrai veikia
Labiausiai springau juoku, kai taksi vaziavo Liolia su smigusia Masos seserim(koks jos vardas?), Liolia islipo, i taksi ilipo kiti zmones, o sesuo issiblaive, pakilo nuo galines sedynes visa susivelusi ir tokiu balsu is filmo "Baubas":"padnemite mne veki" Galvojau i kelnes privarysiu
QUOTE(Tekšė @ 2014 08 17, 19:27)
Zinok, verta Dvi pirmos serijos tokios so so, bet gal taip visuose komidijiniuose serialuose pradzioj buna, kad supazindinti reikia su pagrindiniais veikejais. Bet tai toks bobiskas serialas su geru rusisku jumoru ir be jokio uzsceninio juoko, kurio ziauriai nemegstu.
Kas nematet, mergos, ziurekit, gerai pazvengsite, smegenys pailses
QUOTE(Tekšė @ 2014 08 17, 19:27)
1.Buvau atsisiuntusi, bet ištryniau. Sakai - geras? Nu gal kada vėliau...
2.Kažin tik man kiekvienąkart išjungus kompą atjungia nuo Supermamų? Rodos nieko nemaigiau, negi nustačiau kažką...
1.Buvau atsisiuntusi, bet ištryniau. Sakai - geras? Nu gal kada vėliau...
2.Kažin tik man kiekvienąkart išjungus kompą atjungia nuo Supermamų? Rodos nieko nemaigiau, negi nustačiau kažką...
1. Man labai patiko,o va vyras kokias 10serijų pa\iūrėjo,net ir pažvengdavo kartu,o paskui metė-sako "neįsitraukiau".Taip,kad nepabandžius,nesužinosi
2. Man neatjungia
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 08 17, 20:09)
1. Jei bus-mielai ziuresiu. Man vis ausyse daina: "oficantka Masa, oficantka Masa..."
2.Ir Liolia pradzioj buvo tooookia blondine, o i pabaiga ji man tokia ismintinga moteris tapo Labiausiai mano vyrui patiko Liolios patarimas apsimesti protingai aukstuomenes renginiuose: kai nesupranti, apie ka eina kalba, visada pakartok paskutini sakini, kuri isgirsti is pasnekovo Nu topas, bet as ta sakini irgi isbandziau realybeje, zinok, tikrai veikia
3.Labiausiai springau juoku, kai taksi vaziavo Liolia su smigusia Masos seserim(koks jos vardas?), Liolia islipo, i taksi ilipo kiti zmones, o sesuo issiblaive, pakilo nuo galines sedynes visa susivelusi ir tokiu balsu is filmo "Baubas":"padnemite mne veki" Galvojau i kelnes privarysiu
4.Kas nematet, mergos, ziurekit, gerai pazvengsite, smegenys pailses
2.Ir Liolia pradzioj buvo tooookia blondine, o i pabaiga ji man tokia ismintinga moteris tapo Labiausiai mano vyrui patiko Liolios patarimas apsimesti protingai aukstuomenes renginiuose: kai nesupranti, apie ka eina kalba, visada pakartok paskutini sakini, kuri isgirsti is pasnekovo Nu topas, bet as ta sakini irgi isbandziau realybeje, zinok, tikrai veikia
3.Labiausiai springau juoku, kai taksi vaziavo Liolia su smigusia Masos seserim(koks jos vardas?), Liolia islipo, i taksi ilipo kiti zmones, o sesuo issiblaive, pakilo nuo galines sedynes visa susivelusi ir tokiu balsu is filmo "Baubas":"padnemite mne veki" Galvojau i kelnes privarysiu
4.Kas nematet, mergos, ziurekit, gerai pazvengsite, smegenys pailses
1.Aš jau gal savaitė niūniuoju ir niūniuoju
2. geras
3. Vasilisa.. O aš kažkaip jau neatsimenu šito momento
4.Visu 100proc.
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 08 17, 20:09)
Zinok, verta Dvi pirmos serijos tokios so so,
Tai užtat kad susirodė so so... paauglės kažkokios. Dabartiniam mano gyvenimo tarpsny paauglystė kaip ir neaktuali
QUOTE(Tekšė @ 2014 08 17, 20:19)
Tai užtat kad susirodė so so... paauglės kažkokios. Dabartiniam mano gyvenimo tarpsny paauglystė kaip ir neaktuali
Pirmam sezone tikrai taip-paaugles Bet jos brendo su kiekviena serija, atrasdavo vis kazka jau is suaugusiu pasaulio ir, sakau, 4 sezone jau net blondiniu blondine Liolia tapo tokia ismintinga Kad visos ten suaugo ir pasikete per tuos 4 sezonus.
Man tai gerai "suėjo" Deffchonki", paskutinės serijos galą tai gal 5 kartus pažiūrėjau , taip gaila, kad baigėsi, gal ką nors panašaus galite parekomenduoti (išskyrus "Barvicha - tas nepatiko - nežiūrėjau daug jo)
Gerai jau gerai, devčionkos, įkalbėjot . Žiūrėsiu
QUOTE(vaya @ 2014 08 14, 22:04)
gal nustebsite, bet...tokios pabaigos ir tikejaus
QUOTE(Nanita @ 2014 08 16, 08:17)
Nuvyle,zmones liko nesuprasti ar tai jau galutinai pabaiga ar bus tesinys.Apie tesini nieko nieko negirdet.
su Jumis
mane ir nuvyle pabaiga Королева игры / [2014, мелодрама]
nors kaip ir minejau, kazko panasaus tikejaus. Tik gal ne tokios ziaurios pabaigos.
LABA DIENA,
vakar baigiau ziuret Королева игры / [2014, мелодрама]
maniau, kad motina bent jau greitaja pagalba iskvies,,,bet baiges taip...su gilia mintim:)
Žiūrėjau ''Пирамммида'' /2011/
Трейлер
Nepatiko
сегодняшняя премьера
''Дворняжка Ляля'' /2014/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1244270
Трейлер
Nepatiko
сегодняшняя премьера
''Дворняжка Ляля'' /2014/
Трейлер