QUOTE(Nanita @ 2014 06 25, 18:22)
Ziuriu Пасечника,nium net labai patinka.Uzkabino,ant grecio darai darbus,kad tik greiciau atsisedus,ziureti toliau.
As ir anksciau ji Kinozele buvau uzmacius bet po filmo Всё будет хорошо
Aš jį pamenu irgi užmačiau kinozale, bet tada baigiau žiūrėti
Икорный барон ir ano kažkaip nepradėjau, ar man jie pasirodė panašūs pagal aprašymą ar kaip ten, sakiau vėliau kada.
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 25, 18:39)
Visgi imk
buna dienu.....
pas mane dabar toks periodas-kad nei matyt,nei bendraut su nieko nesinori,is namu iseinu tik todel-kad reikia... Nu jo, pasitaiko pasitaiko kartais, atrodo pasislėptum po pernykščiais lapais, bet kad ir tų nebėr...
QUOTE(Nanita @ 2014 06 25, 20:09)
geriau,maziau zinoti,kokie jie ten istikruju
Va va, ir aš taip sakau, negadinkim fasado
Geriau nežinot kokie ten ištikrųjų
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 25, 20:26)
cia as stresuoju labai,praeita savaite susiduriau su ilgapirsciais,apvoge..... o dar labai stresuoju del operacijos <.........>labai tikiosi,kad bent jau iki rugsejo
Dėl ilgapirščių, deja taip pat,
znajem, prahadili.
Laikykis, reik manyt kad viskas bus gerai, ir svarbu iki rugsėjo, kad viskas būtų bent jau jei ne labai gerai, o gerai, dėl galimybių- vairuoti, vaikščioti ir t.t. Nes kaip suprantu vaikai į mokyklą, a ne?
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 06 25, 20:45)
mane jau ne pirma karta viena karta narkomanas su peiliu ateme rankinuka,bet ji pagavo ir pasodino,kita karta man nesciaj su didziuliu pilvu is rankos pinigus pavoge,dabar jau trecias kartas Na tikrai kad tikras siaubas, tpfu tpfu tpfu, kad daugiau niekad ir niekada