Премьера''Поддубный'' /2014/трейлерQUOTE(vikaliu @ 2014 08 05, 16:49)
o tai kaip sugalvot? kodėl Gruzija? ir dar tokiam ilgam laikui? buvo ir man mintis į Batumį nukeliaut (labai jau Makalius išgyrė bet tik kokiai savaitei, ne ilgiau
Visai netyčia, nei labai kada planavome nei ką, ekspromtu, o paskatino iš aplinkinio rato pažįstamų atsiliepimai/įspūdžiai. Nutarėm pabandyti. Ar pasiteisino lūkesčiai? Nžn, aš asmeniškai kol kas negaliu apsispręsti dar, patiko man ar nepatiko
Georgia, vyro- taip. Kodėl tokiam ilgam laikui? Na, mes mėgėjai ilgesniam laikui, kitur esam buvę dar ilgiau, pasižvalgyti po šalies regionus, aplankyti įdomesnias/lankytinas vietas ir t.t. ir pan. Aš dar kaip aš, bet vyras nuo to kaifuoja. Atvažiavus į svečią šalį, jis vienas išeina į miestą, viską išnarsto, (padaro 10km pėstute-vienas), o tada jau ir mes traukiam, nei žemėlapio, nei gido reikia nei ką. Jis toks labai imlus, įdėmus, orientuojasi labai gerai ir t.t. Tai aš su vaikais ir juokauju, ne tėtis pas mus, o
tėtis-navigacija Į
Sočį ir aš norėjau prieš porą metų. Nespėjom, kai dar ramu ten buvo.
O gaila.
Batumis? Man asmeniškai, šiaip sau, net gal pasakyčiau
labai šiaip sau. Kaip rašoma <...
Miestas yra ant Juodosios jūros kranto, apie 20 km nuo Turkijos sienos. Batumi priklauso ilgiausia Europoje pakrantės alėja. Batumio kurortas vilioja švelniu klimatu, kalnais apsupta pakrante ir 16 km ilgio bulvaru...> Tikrai taip, kaip sakoma- nei pridėsi nei atimsi, ką turi tą turi. Na, o ir jūroje vanduo šiltutėlis, kaip arbata, bangų iš viso nebėra. Bet aš ne kurortinis žmogus, tai ir nelabai man patinka tie visi kurortai. Man (mums) daugiau patinka aktyvesnis poilsis, gal todėl ir nebuvo tokio
vaaau kaip Makalius rašė.
Trumpas Batumio fotoreportažas iš asmeninio archyvoVisiems gražios dienos
Сати Казанова feat. Arsenium - До рассвета