Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVII Tema)

QUOTE(Nanita @ 2014 08 05, 12:28)
Sveikos  smile.gif

paziurejau ir as Недотрога,mama paziurejus per tv,skambina,sako ziurek,labai geras,su mociute abidvi iki nakties ziurejo  smile.gif Paziurejau,kad labai geras nepasakyciau,toks vidutinis,sutinku su daibava,kad naivokas.Paziurejai ir pamirsai.

Vakarais su MB ziurime per NTV Doznavatel 2.Apie mentus.Kiekviena serija,vis kita situacija.Patinka,susukta gerai,kiekviena serija speliojame kas blogietis bet retai kada pataikome. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 08 05, 11:28)
paziurejau ir as Недотрога,mama paziurejus per tv,skambina,sako ziurek,labai geras,su mociute abidvi iki nakties ziurejo  smile.gif Paziurejau,kad labai geras nepasakyciau,toks vidutinis,sutinku su daibava,kad naivokas.Paziurejai ir pamirsai.

jo tikrai pažiūrėjai ir pamiršai
bet man patinka kartais tokie neįpareigojantys
suteikiantys gerų emocijų
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 02, 11:03)
Прости меня, мама/Бандит
Šitą ir aš buvau pradėjusi žiūrėti, beveik įpusėjus. Pradžia lyg ir nieko.
O jis nebus labai ištemptas? Vėliau gal grįšiu pabaigti.
QUOTE(vikaliu @ 2014 08 02, 18:56)
aš irgi pagalvojau, kad TB ar pati gruzinų kraujo turite biggrin.gif
Aš šiandien grįžau iš kaimuko. Nūdna kažkaip, matomai atpratau, o ir draugų neliko rolleyes.gif
Na artistė, pirmą kartą mes čia biggrin.gif Visos giminės istorijoj nėr pas mumis nei pietietiško nei kaukazietiško kraujo.
Dariau visos giminės genealoginį medį (oi, kaip toli buvau nusikapsčius), tai tikrai neradau biggrin.gif
Mes su vyru lietuvaičiai, kaip toje dainoje, ''...Lietuvos mes vaikai, užauginti auksiniai javai...''.
Kaip faina, priminei man mano močiūtės kaimuką, net nostalgija užplūdo.
Gaila, kad tik jau senelių nebėr verysad.gif

Naujas sezonas. Pamenu, lyg Julsita mėgo jį žiūrėti rolleyes.gif
''Москва. Три вокзала 7'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1239877

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 05 rugpjūčio 2014 - 14:03
Visgi,taip taip,tai as thumbup.gif Megau ir toliau ziuresiu,tegul tik visas serijas sudeda thumbup.gif FB skaiciau,kad ir Brat za brata trecia sezona jau greit turi rodyt. Per kazkuri kanala,kiek supratau,jau ir anonsa rodo. Oi bus ka siuret thumbup.gif nors as ir taip nebadauju smile.gif Jau i pabaiga Shamanas,bet dar yra prikauptu uztektinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita)
Visgi,taip taip,tai as thumbup.gif Megau ir toliau ziuresiu,tegul tik visas serijas sudeda thumbup.gif
Skaičiau, kad jau labai tikisi ir laukia aštunto sezono, nežiūrint į tai, kad septintas tik tik prasidėjo. Matyt tikrai gana neblogas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 08 05, 15:24)
QUOTE(Julsita)
Visgi,taip taip,tai as thumbup.gif Megau ir toliau ziuresiu,tegul tik visas serijas sudeda thumbup.gif
Skaičiau, kad jau labai tikisi ir laukia aštunto sezono, nežiūrint į tai, kad septintas tik tik prasidėjo. Matyt tikrai gana neblogas bigsmile.gif

Na jis toks,kaip visi man patinkantys rusu detektyvai-ne per ziaurus,yra kazkiek meiles,kazkiek jumoro ir kiekviena serija atskira byla. Tokio pat stiliaus ir dabar ziurimas Shamanas,ir Dykyj,ir Chuzhoi rajon ir dar daug kitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 08 05, 14:56)
Na artistė, pirmą kartą mes čia biggrin.gif

biggrin.gif o tai kaip sugalvot? kodėl Gruzija? ir dar tokiam ilgam laikui? g.gif buvo ir man mintis į Batumį nukeliaut (labai jau Makalius išgyrė smile.gif ) bet tik kokiai savaitei, ne ilgiau rolleyes.gif ne to, buvau laabai seniai, dar mokyklos laikais Sočyje, prisiminimai geri smile.gif
Atsakyti
BAIGIAU ZIURETI_Тихая охота ,(1-30 cерии из 30), [2014, детектив, криминал], siek tiek ziaurokas, bet patiko 4u.gif

LABA RYTA 4u.gif
Atsakyti
Премьера
''Поддубный'' /2014/
трейлер

user posted image

QUOTE(vikaliu @ 2014 08 05, 16:49)
o tai kaip sugalvot? kodėl Gruzija? ir dar tokiam ilgam laikui? buvo ir man mintis į Batumį nukeliaut (labai jau Makalius išgyrė bet tik kokiai savaitei, ne ilgiau rolleyes.gif
Visai netyčia, nei labai kada planavome nei ką, ekspromtu, o paskatino iš aplinkinio rato pažįstamų atsiliepimai/įspūdžiai. Nutarėm pabandyti. Ar pasiteisino lūkesčiai? Nžn, aš asmeniškai kol kas negaliu apsispręsti dar, patiko man ar nepatiko Georgia, vyro- taip. Kodėl tokiam ilgam laikui? Na, mes mėgėjai ilgesniam laikui, kitur esam buvę dar ilgiau, pasižvalgyti po šalies regionus, aplankyti įdomesnias/lankytinas vietas ir t.t. ir pan. Aš dar kaip aš, bet vyras nuo to kaifuoja. Atvažiavus į svečią šalį, jis vienas išeina į miestą, viską išnarsto, (padaro 10km pėstute-vienas), o tada jau ir mes traukiam, nei žemėlapio, nei gido reikia nei ką. Jis toks labai imlus, įdėmus, orientuojasi labai gerai ir t.t. Tai aš su vaikais ir juokauju, ne tėtis pas mus, o tėtis-navigacija smile.gif

Į Sočį ir aš norėjau prieš porą metų. Nespėjom, kai dar ramu ten buvo.
O gaila.

Batumis? Man asmeniškai, šiaip sau, net gal pasakyčiau labai šiaip sau. Kaip rašoma <...Miestas yra ant Juodosios jūros kranto, apie 20 km nuo Turkijos sienos. Batumi priklauso ilgiausia Europoje pakrantės alėja. Batumio kurortas vilioja švelniu klimatu, kalnais apsupta pakrante ir 16 km ilgio bulvaru...> Tikrai taip, kaip sakoma- nei pridėsi nei atimsi, ką turi tą turi. Na, o ir jūroje vanduo šiltutėlis, kaip arbata, bangų iš viso nebėra. Bet aš ne kurortinis žmogus, tai ir nelabai man patinka tie visi kurortai. Man (mums) daugiau patinka aktyvesnis poilsis, gal todėl ir nebuvo tokio vaaau kaip Makalius rašė.

Trumpas Batumio fotoreportažas iš asmeninio archyvo

user posted image
user posted image

Visiems gražios dienos
Сати Казанова feat. Arsenium - До рассвета
Atsakyti
Влюблённые женщины. Трейлер. StarMedia. Мелодрама. 2015
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 08 07, 14:47)

Turėtu būti neblogas,
tik va ilgokai laukti
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 08 07, 16:43)
tik va ilgokai laukti

tai, kas jau čia beliko?smile.gif
Atsakyti