Sveikutės
Vakar vakare su vyru pažiūrėjom visai neblogą komediją su Galustianu Подарок с характером .Iš pradžių atrodė,kad bus kažkas panašaus į prancūzišką Žaisliuką,bet paskui pakrypo kiek kitaip.
QUOTE(Julsita @ 2014 07 22, 11:41)
Sveikutės
Vakar vakare su vyru pažiūrėjom visai neblogą komediją su Galustianu Подарок с характером .Iš pradžių atrodė,kad bus kažkas panašaus į prancūzišką Žaisliuką,bet paskui pakrypo kiek kitaip.
Pasiziurejau vakar smagiai
Ale kaip nera kas ziureti... Ar cia tik as isranki tokia?
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 23, 07:18)
Pasiziurejau vakar smagiai
As siaip ziuret turiu ka dar bent pusei metu ,bet va su vyru vakarais komedijukiu jau neturejom ir kaip tik vakar uzkibom ant tamstos rekomenduotu Deffchionkiu Aciu labai. Ilgai dabar bedos nebus,kol visus sezonus praziuresim,o i ta laika ir jau ziuretu gal nauju sezonu atsiras.
Na ka,atostogos baigesi,reik traukt darbukan
QUOTE(latte.coffee @ 2014 06 30, 11:35)
Vakar ziurejau drama "Nezabudki" , dvi dalis po 1,5 h berods. Patiko, rekomenduoju
Vakar paziurejau. Patiko. Dekui uz rekomendacijas
šaunuolės , merginos, patinka jūsų nuotaikos dėl lėliukų
aš 39 metų dukros sulaukiau, sūnui buvo 12 metų tada. Dabar sūnui jau 20 metų, o dukrai 8 metai - džiaugiuosi labai, kad ji yra mano gyvenime, jaučiuosi jauna širdyje mama , ir mokykloje ir darželyje tokių subrendusių mamkų buvo, taip kad viskas OK
beje "vėlavom" , nes planavimas ilgai nesekmingai vyko, o po Tuniso pasisekė.
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 18, 06:00)
Nu nu As va 40+ ir ketvirta planuoju Nesekmingai, beje, praeita savaite persileidima patyriau, bet ranku nenuleidziu, po keliu menesiu bandysim vel. Ir sunui vyriausiam 18 metu
aš 39 metų dukros sulaukiau, sūnui buvo 12 metų tada. Dabar sūnui jau 20 metų, o dukrai 8 metai - džiaugiuosi labai, kad ji yra mano gyvenime, jaučiuosi jauna širdyje mama , ir mokykloje ir darželyje tokių subrendusių mamkų buvo, taip kad viskas OK
beje "vėlavom" , nes planavimas ilgai nesekmingai vyko, o po Tuniso pasisekė.
''Французский шпион'' /2014/
фрагмент
http://kinozal.tv/de....php?id=1236877
Labvakar
Vakar žiūrėjau kaip mūsų Monika Linkytė su Donatu Montvydu
dainavo Jūrmaloje Новая волна-2014,
na gražiai duetu sudainavo, ir kai viena dainavo, irgi gražiai...
Einu kitą dalį žiūrėti, nes jau prasidėjo.
Gero vakaro
фрагмент
http://kinozal.tv/de....php?id=1236877
Labvakar
Vakar žiūrėjau kaip mūsų Monika Linkytė su Donatu Montvydu
dainavo Jūrmaloje Новая волна-2014,
na gražiai duetu sudainavo, ir kai viena dainavo, irgi gražiai...
Einu kitą dalį žiūrėti, nes jau prasidėjo.
Gero vakaro
Visgi,o tu jau namie?
Julsita, ne, dar ne namie. Aš grįšiu tik prieš pat rugsėjį į LT.
QUOTE(Visgi @ 2014 07 25, 22:24)
Julsita, ne, dar ne namie. Aš grįšiu tik prieš pat rugsėjį į LT.
Oho,tai bent uzsibusi
Sveikos
Все сначала (1-4 серия из 4) / 2014 / РУ / Labai patiko... Ir meiles ir intrigu... ir aktoriai Кирилл Кяро iš Niuxach ir Наталия Антонова
Papildyta:
Время собирать / 2014 / РУ / irgi nieko... tik Алексей Макаров BAISIAI sukudes
Papildyta:
Муж на час (1-4 серии из 4) / 2014 / РУ / SATRip lengva melodrama laiko uzmusimui... ir nieko daugiau...
Все сначала (1-4 серия из 4) / 2014 / РУ / Labai patiko... Ir meiles ir intrigu... ir aktoriai Кирилл Кяро iš Niuxach ir Наталия Антонова
Papildyta:
Время собирать / 2014 / РУ / irgi nieko... tik Алексей Макаров BAISIAI sukudes
Papildyta:
Муж на час (1-4 серии из 4) / 2014 / РУ / SATRip lengva melodrama laiko uzmusimui... ir nieko daugiau...
Mano vyras,paziurejes kazkoki filma su sukudusiu Makarovu,sako kiba kas su sveikata negerai zmogui