Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVII Tema)

Sveikutės
Vakar vakare su vyru pažiūrėjom visai neblogą komediją su Galustianu Подарок с характером .Iš pradžių atrodė,kad bus kažkas panašaus į prancūzišką Žaisliuką,bet paskui pakrypo kiek kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 07 22, 11:41)
Sveikutės
Vakar vakare su vyru pažiūrėjom visai neblogą komediją su Galustianu Подарок с характером .Iš pradžių atrodė,kad bus kažkas panašaus į prancūzišką Žaisliuką,bet paskui pakrypo kiek kitaip.

Pasiziurejau vakar smagiai thumbup.gif thumbup.gif
Ale kaip nera kas ziureti... g.gif Ar cia tik as isranki tokia?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 23, 07:18)
Pasiziurejau vakar smagiai thumbup.gif  thumbup.gif
Ale kaip nera kas ziureti... g.gif Ar cia tik as isranki tokia?

As siaip ziuret turiu ka dar bent pusei metu smile.gif ,bet va su vyru vakarais komedijukiu jau neturejom ir kaip tik vakar uzkibom ant tamstos rekomenduotu Deffchionkiu thumbup.gif Aciu labai. Ilgai dabar bedos nebus,kol visus sezonus praziuresim,o i ta laika ir jau ziuretu gal nauju sezonu atsiras.
Na ka,atostogos baigesi,reik traukt darbukan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(latte.coffee @ 2014 06 30, 11:35)
Vakar ziurejau drama "Nezabudki" , dvi dalis po 1,5 h berods. Patiko, rekomenduoju  thumbup.gif

Vakar paziurejau. Patiko. Dekui uz rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
''Прости меня, мама (Бандит)'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1236680

user posted image
Atsakyti
šaunuolės , merginos, patinka jūsų nuotaikos dėl lėliukų thumbup.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 18, 06:00)
Nu nu nono.gif  As va 40+ ir ketvirta planuoju blush2.gif Nesekmingai, beje, praeita savaite persileidima patyriau, bet ranku nenuleidziu, po keliu menesiu bandysim vel. drinks_cheers.gif Ir sunui vyriausiam 18 metu blush2.gif

aš 39 metų dukros sulaukiau, sūnui buvo 12 metų tada. Dabar sūnui jau 20 metų, o dukrai 8 metai - džiaugiuosi labai, kad ji yra mano gyvenime, jaučiuosi jauna širdyje mama tongue.gif , ir mokykloje ir darželyje tokių subrendusių mamkų buvo, taip kad viskas OK thumbup.gif

beje "vėlavom" , nes planavimas ilgai nesekmingai vyko, o po Tuniso pasisekė. biggrin.gif
Atsakyti
''Французский шпион'' /2014/

фрагмент
http://kinozal.tv/de....php?id=1236877

user posted image

Labvakar smile.gif

Vakar žiūrėjau kaip mūsų Monika Linkytė su Donatu Montvydu
dainavo Jūrmaloje „Новая волна-2014“,
na gražiai duetu sudainavo, ir kai viena dainavo, irgi gražiai...

Einu kitą dalį žiūrėti, nes jau prasidėjo.

Gero vakaro
Atsakyti
Visgi,o tu jau namie?
Atsakyti
Julsita, ne, dar ne namie. Aš grįšiu tik prieš pat rugsėjį į LT.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 07 25, 22:24)
Julsita, ne, dar ne namie. Aš grįšiu tik prieš pat rugsėjį į LT.

Oho,tai bent uzsibusi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Все сначала (1-4 серия из 4) / 2014 / РУ / Labai patiko... Ir meiles ir intrigu... ir aktoriai thumbup.gif Кирилл Кяро iš Niuxach ir Наталия Антонова thumbup.gif
Papildyta:

Время собирать / 2014 / РУ / irgi nieko... tik Алексей Макаров BAISIAI sukudes ax.gif doh.gif
Papildyta:

Муж на час (1-4 серии из 4) / 2014 / РУ / SATRip lengva melodrama laiko uzmusimui... ir nieko daugiau... blush2.gif
Atsakyti
Mano vyras,paziurejes kazkoki filma su sukudusiu Makarovu,sako kiba kas su sveikata negerai zmogui g.gif
Atsakyti