Laba diena
Gelbekit,badauju norisi kazko gero,bet nieko nerandu....norisi tokio kaip: Igra, Pasechnik,Ikornyj baron, Piatneckij, Chiuzhoj rajon,Ostrov nenuzhnyx liudej ir pan.....nu neturiu visai ka ziureti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 07 19, 15:26)
Laba diena
Gelbekit,badauju norisi kazko gero,bet nieko nerandu....norisi tokio kaip: Igra, Pasechnik,Ikornyj baron, Piatneckij, Chiuzhoj rajon,Ostrov nenuzhnyx liudej ir pan.....nu neturiu visai ka ziureti
Mhmm gal Платина patiktu.
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 07 19, 14:26)
Gelbekit,badauju norisi kazko gero,bet nieko nerandu....<>.....nu neturiu visai ka ziureti
Na tikrai, kad bėda Gal šitas bus įdomus ''Двое с пистолетами'' /2013/
Новая премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1234934
QUOTE(Nanita @ 2014 07 19, 16:25)
maciau
QUOTE(Visgi @ 2014 07 19, 18:53)
Na tikrai, kad bėda Gal šitas bus įdomus
''Двое с пистолетами'' /2013/
dar nera visu seriju
nu seniai taip nebuvo,kad visiskai neturiu ka ziureti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 07 19, 17:59)
nu seniai taip nebuvo,kad visiskai neturiu ka ziureti
Aaa, patinka žiūrėti kai visos serijos sukeltos, gal ir teisingai, nes paskui kai tenka laukti kiekv.serijos tai irgi ne kas. Aš irgi čia kada, minėjau jau, ieškojau ieškojau, ir nieko neradau, net pavargau beieškodama. Seniai irgi taip nebuvo.
Atsitiktinai tik užmačiau, kad Vilniuje eismas ribojamas dėl filmavimo darbų, ir kaip nustebau, kad būtent šiame filme pagr.vaidmenį atlieka Дима Билан.
Įdomu bus žvilgtelėti, net labai įdomu, o ir dar Vilniuje pafilmuota
''Музыка во льду'' /2014/
Liepos 1525 d. Vilniuje dėl filmavimo bus stabdomas eismas
QUOTE(Visgi @ 2014 07 19, 17:53)
patiko,
toks su gera doze jumoro
lauksiu likusių serijų
''Музыка во льду'',idomu bus pasiziureti ,jei teisingai supratau jame,Jurkute vaidins?Patinka ji man,ka apie Bilana negaleciau pasakyti,nepatinka man tokie "saldainiukai"
Krištolinė ledi,ar esi mačius,Участок su Bezrukovu?Man patiko,lengvas serialas,kaimo "razborkes".Su jumoru
Krištolinė ledi,ar esi mačius,Участок su Bezrukovu?Man patiko,lengvas serialas,kaimo "razborkes".Su jumoru
QUOTE(Nanita @ 2014 07 21, 18:44)
ka apie Bilana negaleciau pasakyti,nepatinka man tokie "saldainiukai"
man jis irgi nelabai
maciau
Sveikutes
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 07 21, 18:53)
Viska macius,viska zinai.Neidomu
Sveikos visos, dirbančios, atostogaujančios, keliaujančios, gimtadienius bešvenčiančios, beplanuojančios ir belaukiančios
Aš irgi pagaliau išėjau atostogaut ir iškart prie jūros motinėlės nulėkiau Grįžau kaip naujai gimusi Filmų nežiūrėjau. Dairausi ko nors lengvo ir trumpo, nes pora dienelių pabūsiu ir kaimukan pas mamą mausiu. Et, gerai tos atostogos
Aš irgi pagaliau išėjau atostogaut ir iškart prie jūros motinėlės nulėkiau Grįžau kaip naujai gimusi Filmų nežiūrėjau. Dairausi ko nors lengvo ir trumpo, nes pora dienelių pabūsiu ir kaimukan pas mamą mausiu. Et, gerai tos atostogos
QUOTE(Nanita @ 2014 07 19, 16:25)
Jei nieks neima Platinos žiūrėt, tada aš imu nes irgi badų badas