Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVII Tema)

Laba diena 4u.gif
Gelbekit,badauju sad.gif norisi kazko gero,bet nieko nerandu....norisi tokio kaip: Igra, Pasechnik,Ikornyj baron, Piatneckij, Chiuzhoj rajon,Ostrov nenuzhnyx liudej ir pan.....nu neturiu visai ka ziureti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 19 liepos 2014 - 14:31
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 07 19, 15:26)
Laba diena 4u.gif
Gelbekit,badauju sad.gif norisi kazko gero,bet nieko nerandu....norisi tokio kaip: Igra, Pasechnik,Ikornyj baron, Piatneckij, Chiuzhoj rajon,Ostrov nenuzhnyx liudej ir pan.....nu neturiu visai ka ziureti verysad.gif

Mhmm g.gif gal Платина patiktu.
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 07 19, 14:26)
Gelbekit,badauju sad.gif norisi kazko gero,bet nieko nerandu....<>.....nu neturiu visai ka ziureti verysad.gif
Na tikrai, kad bėda user posted image Gal šitas bus įdomus user posted image

''Двое с пистолетами'' /2013/
Новая премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1234934

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 07 19, 16:25)
Mhmm  g.gif gal Платина patiktu.

maciau cool.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 07 19, 18:53)
Na tikrai, kad bėda user posted image Gal šitas bus įdomus user posted image

dar nera visu seriju sad.gif

nu seniai taip nebuvo,kad visiskai neturiu ka ziureti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 19 liepos 2014 - 17:59
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 07 19, 17:59)
nu seniai taip nebuvo,kad visiskai neturiu ka ziureti doh.gif
Aaa, patinka žiūrėti kai visos serijos sukeltos, gal ir teisingai, nes paskui kai tenka laukti kiekv.serijos tai irgi ne kas.
Aš irgi čia kada, minėjau jau, ieškojau ieškojau, ir nieko neradau, net pavargau beieškodama. Seniai irgi taip nebuvo.

Atsitiktinai tik užmačiau, kad Vilniuje eismas ribojamas dėl filmavimo darbų, ir kaip nustebau, kad būtent šiame filme pagr.vaidmenį atlieka Дима Билан.
Įdomu bus žvilgtelėti, net labai įdomu, o ir dar Vilniuje pafilmuota wub.gif

''Музыка во льду'' /2014/

user posted image

Liepos 15–25 d. Vilniuje dėl filmavimo bus stabdomas eismas
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 07 19, 17:53)

patiko,
toks su gera doze jumoro
lauksiu likusių serijų
Atsakyti

patinka, ačiū
Atsakyti
''Музыка во льду'',idomu bus pasiziureti drinks_cheers.gif ,jei teisingai supratau jame,Jurkute vaidins?Patinka ji man,ka apie Bilana negaleciau pasakyti,nepatinka man tokie "saldainiukai" blush2.gif

Krištolinė ledi,ar esi mačius,Участок su Bezrukovu?Man patiko,lengvas serialas,kaimo "razborkes".Su jumoru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 21 liepos 2014 - 17:45
QUOTE(Nanita @ 2014 07 21, 18:44)
ka apie Bilana negaleciau pasakyti,nepatinka man tokie "saldainiukai"  blush2.gif

Krištolinė ledi,ar esi mačius,Участок su Bezrukovu?Man patiko,lengvas serialas,kaimo "razborkes".Su jumoru  smile.gif

man jis irgi nelabai schmoll.gif

maciau cool.gif

Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 07 21, 18:53)
man jis irgi nelabai schmoll.gif

maciau cool.gif

Sveikutes 4u.gif

Viska macius,viska zinai.Neidomu irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos, dirbančios, atostogaujančios, keliaujančios, gimtadienius bešvenčiančios, beplanuojančios ir belaukiančios 4u.gif biggrin.gif

Aš irgi pagaliau išėjau atostogaut ir iškart prie jūros motinėlės nulėkiau smile.gif Grįžau kaip naujai gimusi thumbup.gif Filmų nežiūrėjau. Dairausi ko nors lengvo ir trumpo, nes pora dienelių pabūsiu ir kaimukan pas mamą mausiu. Et, gerai tos atostogos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 21 liepos 2014 - 19:23

Jei nieks neima Platinos žiūrėt, tada aš imu drinks_cheers.gif nes irgi badų badas doh.gif
Atsakyti