Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVII Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 18, 07:00)
Nu nu nono.gif  As va 40+ ir ketvirta planuoju blush2.gif Nesekmingai, beje, praeita savaite persileidima patyriau, bet ranku nenuleidziu, po keliu menesiu bandysim vel. drinks_cheers.gif Ir sunui vyriausiam 18 metu blush2.gif

4u.gif wub.gif smagu,kad rankų nenuleidžiat 4u.gif
Mes irgi sublūdijom su tata blush2.gif bet po kelių bandymų sakiau gana, tikimes,laukiam,planuojam,o bac ir nieko doh.gif blush2.gif net gandrai ant namo stogo nepadėjo lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Saunuoles mamkos 4u.gif po tris vaikus turite ir dar ketvirtam ruosetes.As viena teturiu ir niekaip apsisprest negaliu ar antro noriu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 07 11, 10:19)
Arden, su gimtadieniu, būk laiminga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciuks.gif

labas rytas 4u.gif

apie gandrus kalbat biggrin.gif no no no schmoll.gif jau ir amžius, ir po dvynių nesinori nei pūzo, nei pampersinių smile.gif

bandančioms linkiu susilaukt pagrandukų 2.gif

liepa, sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Eikit sau,mergaites,kaip smagu skaityt wub.gif Stenkites stenkites 4u.gif As,kai mano Juliukui buvi metukai,taip susisvaigau ketvirto,kad butu panasaus amziaus,ale vyras niekaip nepasirase,tai dabar jau tik anukiuku oauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 07 18, 10:00)
Saunuoles mamkos  4u.gif po tris vaikus turite ir dar ketvirtam ruosetes.As viena teturiu ir niekaip apsisprest negaliu ar antro noriu.  blush2.gif

Dėl antro tai čia ne noras, o reikalas mirksiukas.gif Aš kaip vienturtė, visada burnoju kad viena esu, užtat pas mane du be jokių kalbų yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 07 18, 10:10)
Dėl antro tai čia ne noras, o reikalas  mirksiukas.gif Aš kaip vienturtė, visada burnoju kad viena esu, užtat pas mane du be jokių kalbų yra  biggrin.gif

As irgi vienturte bet pussesere turiu su kuria labai gerai sutareme.Pagalvoju ir apie sunu,kad vienas kaip pirstas,viena vieninteli pusbroli turi,kuriam 27 metai.Cia vienas is keleta pliusu,kodel rekia?noriu antro vaikiuko.O likusieji,vien minusai.Tikriausiai,per didele savanaude esu ir baile blush2.gif

I tema smile.gif Paziurejau dvi serijas,Бессoнница,kolkas patinka,itrauke.labai idomu kas laimes zaidima rolleyes.gif
Atsakyti
Na kokia miela foto ''meška su meškiukais laukia autobuso" wub.gif

user posted image

Sveikos! Linkėjimai iš saulėtos ir karštos Gruzijos! smile.gif

Skaitau ir galvoju, na kokios čia susirinkusios pas mus šaunios moterys, entuziastingos, nenuleidžiančios rankų ir turinčios gražias, žydinčias viltis.

Sveikinimai kuo dideliausi liepužei, o sūnaitėliui- augti sveikam, tvirtam, ir po labai rūpestingu angelo sargo sparneliu! 4u.gif

O planuojančioms- tik pirmyn, ir nenuleisti rankų (jei tik nėra sveikatos rimtų sutrikimų). Svajonės gi pildosi, gal nelabai tuoj pat, bet pildosi, atkaklumas geras pakeleivis. Laikysiu kumščius.

Kažkada, na jau seniai čia, tik gimus antram sūnui ir jam paūgėjus, vis su vyru pagalvodam apie trečią atžalą, ir tas noras gi buvo, bet kol galvojom galvojom, delsėm delsėm, tai ir tas ūpas išgaravo, savaime. Dabar kai pagalvoju, tai matyt per ilgai svarstėm ir uždelsėm, va taip ir nuvažiavo tas traukinys.

Aš nesu vienturtė, turiu brolį, tai gal todėl ir nenorėčiau būti vienturtė, nes kitaip neįsivaizduoju.

Žiūrėjau aš Бессoнница, dar LT būnant, na pažiūrėjau tris serijas, ketvirtą vos ne vos ištempiau, ir mečiau. Man nepatiko, erzino ar tas balsas nematomas, ar kas, sunku pasakyti, matyt man jam dar metas neatėjo, mažum vėliau gal kada ir patiks, gi pasitaiko, pradedi žiūrėti-nepatiko-meti, vėl pradedi žiūrėti tą patį po kurio laiko, ir žiūrėk visai labai gerai žiūrisi ir patinka.

Dar žiūrėjau, jau čia būnant Не в парнях счастье
Neptiko pats siužetas ir pagr.veikėjos vaidyba neįtikinama man. Paviršutiniška, lyg atsainiai vaidntų, tik todėl, kad reikia ir tiek.

Dabar karts nuo karto pažiūriu Три звезды
Na bet irgi nekabina.

Na vat norisi kažką pažiūrėti, o žiūrėti neturiu ką, tiesiog nėra ką. Matyt režisieriai irgi atostogauja.

Perskaičiau apie numuštą lėktuvą, jetau kaip baisu, kokia baisi tragedija, kiek netekusių artimų ir koks artimųjų netekties išgyvenimas...
Na kokio velnio skraidydi taip arti to karšto taško, niekaip nesuprantu, sunku pakeisti žmonių saugumui skrydžio trajektoriją ar ką. Dabar, skristi 80km nuo Donecko, absurdas.
Mes kai skridom į čia, tai taip pat, orlaivio kapitonas pranešė- ''...mes dabar skrendam 100km nuo Donecko...'', net suklusau, ir mintyse pagalvojau, na nieko sau drąsa, kas gi čia tie 100km atstumas kokiai raketai, ir tokia mintis galvoje- greičiau praskristi pro tą ruožą.
Dabar įdomu kaip skrisim atgal, ar taip pat, ar pakeis...
Nors jau perskaičiau, kad vis tik keičia

Įkelsiu šiek tiek fotoreportažą iš savo asmeninio archyvo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Naktinis Tbilisis

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Na ir į temą

''Как развести миллионера'' /2014/
Новая премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1234726

user posted image
Atsakyti
4u.gif aciu,mergaites uz sveikinimus.
Visgi,pavydziu baltu pavydu,gal ir man kada nors senatvej issipildys svajone aplankyti buvusios tarybu sajungos salis.Gaila,kad tokie dalykai Ukrainoje vyksta verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visas, kurioms reikia - su gimtadieniais, gandradieniais ir kitomis smagiomis progomis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šaunuolės temos mamos nevienavaikės:wub: Nanita, net neabejok dėl antro - ir vaikams bus smagiau ir tėveliams džiaugsmas.

Visgi nuoširdžiai papavydėsiu Gruzijos.

Pradėjau žiūrėt du tėvus du sūnus, bet gal savaitė neįsijungiu net. iki 23 val. krapštaus/sėdžiu lauke, pareinu nusimaudau ir nespėjus padėt galvos ant pagalvės užmiegu.

Smagaus šilto savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Visoms planuojanioms linkiu sulaukti savo gandru thumbup.gif wub.gif

Visgi vaizdai thumbup.gif baltai pavydziu blush2.gif

nezinojau sito unsure.gif

Константин Хабенский - не только потрясающий актер, но и Человек с большой буквы.

В 2007 у него родился сын, после чего его жена заболела раком. Он продал дом, все гонорары (тогда он играл главные роли в фильмах "Адмирал" и "Ирония судьбы-2") отдал на лечение, сам залез в долги. Через год она умерла.

С тех пор он живет в обычной квартире, и почти весь свой заработок отдает на благотворительность. На данный момент он спас около 150 детей от рака головного мозга.

В мае он приезжал в Казань только ради того,чтобы посетить смертельно больных детей. Пару дней назад тут же состоялась премьера его спектакля, он спас еще 4-х.

Этот человек действительно заслуживает уважения

user posted image
Atsakyti
Krištolinė ledi, na tikrai pagarba tokiam kilniam žmogui.

"А зори здесь тихие" /2015/

"А зори здесь тихие" - ремейк великого фильма. Анастасия Микульчина

Начались съемки новой экранизации романа

Na man bus labai įdomu žvilgtelėti į naują versiją,
juolab kartais ir gana vykusiai pavyksta atnaujinimai.
O ir labai pasigedau karine tematika kažko tokio uch, kai žiūri ir nustot negali.

user posted image

QUOTE(liepa27 @ 2014 07 18, 13:27)
Visgi,pavydziu baltu pavydu,gal ir man kada nors senatvej issipildys svajone aplankyti buvusios tarybu sajungos salis.
Tikiu, kad išsipildys 4u.gif
QUOTE(Tekšė @ 2014 07 18, 14:39)
Visgi nuoširdžiai papavydėsiu Gruzijos.
Be reikalo biggrin.gif Čia baisiai karšta. Aš tai va pavydžiu ir pasigendu lietuviškų orų.
Kaip bebūtų, bet lietuviški orai patys geriausi, patys pačiausi,
nors ir burbėjau ant jų prieš išvažiuodama, o kad būčiau žinojus doh.gif
būčiau nygdi nygdi taip neburbėjus, prisiekiu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Visgi,kad ir kaip tu kepi,bet aš vis tiek juodai baltai pavydžiu.. Nu taip norėčiau,taip norėčiau į...Sibirą,į Taigą.. Ale va kraunu tašes rytdienai ir porytdienai iškylai prie LT ežero Didžiulis.. Ech,nors tiek ...
Atsakyti