Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(spygliz @ 2014 09 29, 14:53)
jus apie Emmaljunga ar womar? nerandu emmaljungu vilnoniu. man svarbu kad lb siltas butu. emmaljungu nauju kokia kaina?  ar jie irgi i roges tinka? gal galima nuoroda? ar 160 uz womar daug nauja?

mano toks http://www.kainos.lt...osy-toe-p983177
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 09 29, 13:53)
jus apie Emmaljunga ar womar? nerandu emmaljungu vilnoniu. man svarbu kad lb siltas butu. emmaljungu nauju kokia kaina?  ar jie irgi i roges tinka? gal galima nuoroda? ar 160 uz womar daug nauja?

Siaip naujas womar tiek ir kainuoja. Tik dabar vaikutis.lt akcija maciau yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Astinukas @ 2014 09 29, 14:56)

Tai cia juk ne emmaljungos miegmaisis g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2014 09 29, 16:07)
Siaip naujas womar tiek ir kainuoja. Tik dabar vaikutis.lt akcija maciau yra 4u.gif
Papildyta:

Tai cia juk ne emmaljungos miegmaisis g.gif

as ir rasiau, kad dedu i Emnaljunga. Jis ne Emm. bet mums ji rekomendavo Baby center konsultantai (is ju Emmuka pirkom) nes Emmukai tokio silto negamina sake
Atsakyti

Baby Centre yra kitu firmu vilnuoniu vokeliu. Ten vokieciu firmos berods. Tikrai labai fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astinukas @ 2014 09 29, 15:56)

Nusipirkau toki kaip Jusu Eisbarchen. Aciu. Emmaljungu tikrai saltesni 4u.gif kazkaip keista, Emmuku gimtineje tai nesiltos ziemos bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 10 01, 08:59)
Nusipirkau toki kaip Jusu Eisbarchen. Aciu. Emmaljungu tikrai saltesni  4u.gif kazkaip keista, Emmuku gimtineje tai nesiltos ziemos  bigsmile.gif  g.gif

Svedai pamise del vaku grudinimo. Ar matete kada nors skandinavu firmos kombius ir ziemine apranga? Tai daugumai musu mamu jos atrodo saltos. Nesvarbu, kad medziaga neperpuciama, neperslampama ir kvepuojanti. Musu mamoms psichologiskai svarbu uzdeti ant vaiko stora vilna smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif norejau paklausti jusu apie emuka 4u.gif jeigu perku 2015 modeli, ar gali buti parasyta 2014 metai ant remo, nes dabar kaip ir 2014 4u.gif ta prasme rasosi modelio metai, ar pagaminimo metai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naiss @ 2014 10 16, 13:38)
labas  4u.gif norejau paklausti jusu apie emuka  4u.gif jeigu perku 2015 modeli, ar gali buti parasyta 2014 metai ant remo, nes dabar kaip ir 2014  4u.gif ta prasme rasosi modelio metai, ar pagaminimo metai? 4u.gif

Rašosi pagaminimo data wink.gif Taip, 2015 m. modelis gali būti su 2014 m. data. Tik bijau pameluoti, bet ar ne nuo 2014-06 prasideda kitų metų kolekcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 10 16, 17:56)
Rašosi pagaminimo data wink.gif Taip, 2015 m. modelis gali būti su 2014 m. data. Tik bijau pameluoti, bet ar ne nuo 2014-06 prasideda kitų metų kolekcija  g.gif

o as maniau kad mane apgavo biggrin.gif nusipirkau 2015 modeli, o ziuriu ant remo 2014 ir rankos nutirpo, tai vadinasi pardaveja nemelavo 4u.gif aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2014 10 01, 13:16)
Svedai pamise del vaku grudinimo. Ar matete kada nors skandinavu firmos kombius ir ziemine apranga? Tai daugumai musu mamu jos atrodo saltos. Nesvarbu, kad medziaga neperpuciama, neperslampama ir kvepuojanti. Musu mamoms psichologiskai  svarbu uzdeti ant vaiko stora vilna  smile.gif

Su sunum ir pleduko butu uztrke, o dabar visiska susalele.. ne grudinimas butu, o vaiko saldymas.
Atsakyti
Apšvieskite, prašau, mane, kam reikalingas reguliuojamas posvyrio kampas..įsigijau Nitro city sportinuką..bandžiau ir tokį posvyrį nustatyt ir kitokį..
Atsakyti

Turiu womar nepatinka jis man nes vilna siurksti, nemiela visai, vakar pirkom babycentre analogiska kaip emmuku polar tik kito gamintojo, nes neturejo emmos reikalingos spalvos, siltas ji ir net labai smile.gif
Atsakyti