Sveikos, mamytes
Gal kas galetumet patarti, kuris vezimelis geresnis city cross ar cerox? neapsisprendziu kuri pirkti... kaip suprantu cerox'e rankena persimeta, o city cross pacia sedima dali reikia persukti, jeigu nori vaika atsukti i save. gal dar kas?
likciau dekinga
QUOTE(Adivute1 @ 2014 09 12, 12:09)
Sveikos, mamytes
Gal kas galetumet patarti, kuris vezimelis geresnis city cross ar cerox? neapsisprendziu kuri pirkti... kaip suprantu cerox'e rankena persimeta, o city cross pacia sedima dali reikia persukti, jeigu nori vaika atsukti i save. gal dar kas?
likciau dekinga
likciau dekinga
As kazko nerandu Cerox vezimelio tinklalapyje. Gal jau isimtas is prekybos??? Beje,kaip suprantu cia sportinukas, be lopsio. City Cross maza Edge kopija. Jo lopsiukas mazesnis, vaziuokle ir ratai mazesni. bet siaip labai fainas vezimelis. Dar skaiciau, kad Emmaljunga patobulino ratus ir dabar patentuoja ta savo atradyma. ten tie ratai minkstesni ir patvaresni. Kiek zinau persimeta tik teleskopine rankena. O ji yra tik Edge ar mondial vaziuokleje. Bet galiu klysti.
As jau issirinkau ir uzsisakiau savo Emuka. Jis bus Super Nitro. Jau keliauja i LT Rinkausi kaip antraji vezima, nes lopsini turiu, bet buvo akcija, tai atsiuncia su lopsiu.
Asmeniskai man, jei lygint city cross ir cerox, tai labiau prie sirdies crossiukai
Asmeniskai man, jei lygint city cross ir cerox, tai labiau prie sirdies crossiukai
QUOTE(Adivute1 @ 2014 09 12, 11:09)
Sveikos, mamytes
likciau dekinga
likciau dekinga
As turiu Cerox 2.0
Reikejo sportinuko paaugusiam vaikui. Pirkau ji todel, kad rankena persimeta. Sedimos dalies su dideliu vaiku as nesugebu persukti. O cia viens ir permetei rankena. Pas mus vejai pastoviai pucia neaisku is kurios puses, tai man ta rankena buvo tikras issigelbejimas.
City cross labai panasus, tik ant jo galima deti lopsi. Bet jeigu reikia tik sportinuko, as uz cerox
QUOTE(Baisa. @ 2014 09 12, 14:07)
As turiu Cerox 2.0
Reikejo sportinuko paaugusiam vaikui. Pirkau ji todel, kad rankena persimeta. Sedimos dalies su dideliu vaiku as nesugebu persukti. O cia viens ir permetei rankena. Pas mus vejai pastoviai pucia neaisku is kurios puses, tai man ta rankena buvo tikras issigelbejimas.
City cross labai panasus, tik ant jo galima deti lopsi. Bet jeigu reikia tik sportinuko, as uz cerox
Aciu labai uz informacija permetama rankena irgi labai vilioja
QUOTE(Baisa. @ 2014 09 11, 00:09)
Na, bandysiu as issakyti savo nuomone
Visiskai nieko ''emmaljungisko''. Jei ne tas uzrasas ant sono, tai nepasakytum, kad Emmaljunga. Labiau primena Bugaboo ir pan. Lopsys man baisus, primena deze, kampuotas, nepritaikytas ziemai. Sedima dalis irgi nepatinka. Vienintelis privalumas pametinukams, bet as tada rinkciausi Double Viking. Man baisu, kai vaikai sedi ar guli vienas ant kito.
As uz klasikinius vezimukus. Va, naujasis Mondial de Luxe man labai patinka
Visiskai nieko ''emmaljungisko''. Jei ne tas uzrasas ant sono, tai nepasakytum, kad Emmaljunga. Labiau primena Bugaboo ir pan. Lopsys man baisus, primena deze, kampuotas, nepritaikytas ziemai. Sedima dalis irgi nepatinka. Vienintelis privalumas pametinukams, bet as tada rinkciausi Double Viking. Man baisu, kai vaikai sedi ar guli vienas ant kito.
As uz klasikinius vezimukus. Va, naujasis Mondial de Luxe man labai patinka
Aciu uz nuomone Pasimetus dar vis...Noriu emaljungo bet bandziau ieskot lengvesnio varianto, nors tampyti man jo kaip ir niekur nereikes , bet su mazesniais priekiniais ratais juk turetu buti manevringesni?
O aš gryžtu padėkoti visoms, kurios padėjot išsirinkti vežimėlį pavasarį ir iš savo patirties noriu parekomenduoti scooter 2.0, man jis pasiteisino visu 100 procentų didesniam vaikui. Dabar sūneliui jau beveik 3 metukai ir jis dar patogiai jame jaučiasi, tik kad jau suaugo ir nenori sėdėti. Vasarą ir numigdavo , kad ir pilnai neišsitiesia, bet tai jam visiškai netrukdė ir gana patogiai įsitaisydavo Vien tik geriausiai mano atsiliepimai apie scooteriuką
Sveikos. Gal patartumet del vokelio zieminio? Ar Emmaljunga pakankamai siltas? Nes turiu du variantus Emmaljunga arba vilnonis Womar. Kazkaip Emmaljungos tas audinys ne vilna ar kailis tai abejoju del siltumo...
QUOTE(spygliz @ 2014 09 29, 10:11)
Sveikos. Gal patartumet del vokelio zieminio? Ar Emmaljunga pakankamai siltas? Nes turiu du variantus Emmaljunga arba vilnonis Womar. Kazkaip Emmaljungos tas audinys ne vilna ar kailis tai abejoju del siltumo...
Kiek domejausi del Emmaljunga to universalaus, tai jis daugiau pavasariui ir rudeniui skirtas. As ir galvojau vilnoni pirkti, bet girdejau, kad jie buna stori ir nebeuzsisega tada dirzai apsauginiai
QUOTE(spygliz @ 2014 09 29, 11:11)
mes pirkom is Baby Center ir dejom i Emuka, po to i roges, o dabar vel laukia leliaus. jis stora vilna viduj , is isores kurtkine medziaga. nebijo lietaus. Bet jis tik zieminis, nes labai siltas Uzrasyta Polar
QUOTE(Astinukas @ 2014 09 29, 14:12)
mes pirkom is Baby Center ir dejom i Emuka, po to i roges, o dabar vel laukia leliaus. jis stora vilna viduj , is isores kurtkine medziaga. nebijo lietaus. Bet jis tik zieminis, nes labai siltas Uzrasyta Polar
jus apie Emmaljunga ar womar? nerandu emmaljungu vilnoniu. man svarbu kad lb siltas butu. emmaljungu nauju kokia kaina? ar jie irgi i roges tinka? gal galima nuoroda? ar 160 uz womar daug nauja?