Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(Ksesanko @ 2014 08 28, 08:32)
Aha, man irgi idomu, kad zmones nenauduoja Edge ir mondial sportinuku. Man tai kaip tik visureigis, kuri patogu valdyti ir vaikas sedi kaip karalius, patogu, nesusirietes, kojas nekaba. Miega irgi kaip lovoje isizerges smile.gif Na taip, sunku traukti is bagazines. Bet man geriau jau is bagazines pavargti ir istraukti, negu paskui visa kelione vargti ir stumti vezima smile.gif

neturiu kur sandeliuot lopsio, vienintelis dalykas del ko pardavem. Sportine dalis superine, ilga, plati, bet... NU tenka ziuretis kito. O lyginant scooterio sedimaja tarkim su edge sportinio? edge bus platesne, taip?
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2014 08 28, 09:32)
Aha, man irgi idomu, kad zmones nenauduoja Edge ir mondial sportinuku. Man tai kaip tik visureigis, kuri patogu valdyti ir vaikas sedi kaip karalius, patogu, nesusirietes, kojas nekaba. Miega irgi kaip lovoje isizerges smile.gif Na taip, sunku traukti is bagazines. Bet man geriau jau is bagazines pavargti ir istraukti, negu paskui visa kelione vargti ir stumti vezima smile.gif

Tai kad griozdai tie Edge ar Mondial schmoll.gif taip sutinku, gyvenant kaime, vieškeliais jis rieda puikiai. Bet
mieste, pasivaikščiojimams pvz. Akropoly tarp lentynų, rūbų prikabintų jis dar ir nemanevringas. Gal nieko, kai vaikelis mažai sveria, sakykim iki 1 metukų, bet kai sveria kokia 12 kg, dar kelis daiktus įsimeti bendras svoris apie 30 kg, tai malonumas menkas tokį griozdą vairuoti ar kilstelti kur reikia doh.gif
Turiu kokybišką skėtuką Baby jogger, ir vietos sočiai, ir pamiega pietų, nebarška, keliaujant po pasaulį nepakeičiamas, sulanksčius ant vienos rankos į 4 aukštą uzsinešu thumbup.gif
Ūgtelėjusiam vaikeliui Emmaljungos nė nenoriu prisiminti, na nebent Scooter dar patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2014 08 28, 09:51)
neturiu kur sandeliuot lopsio, vienintelis dalykas del ko pardavem.  Sportine dalis superine, ilga, plati, bet... NU tenka ziuretis kito. O lyginant scooterio sedimaja tarkim su edge sportinio?  edge bus platesne, taip?

Taip platesne ir ilgesne smile.gif Lopsys kiek zinau susideda....Reikejo pasidometi.
Papildyta:
QUOTE(Intrinsa @ 2014 08 28, 10:40)
Tai kad griozdai tie Edge ar Mondial schmoll.gif  taip sutinku, gyvenant kaime, vieškeliais jis rieda puikiai. Bet
mieste, pasivaikščiojimams pvz. Akropoly tarp lentynų, rūbų prikabintų jis dar ir nemanevringas. Gal nieko, kai vaikelis mažai sveria, sakykim iki 1 metukų, bet kai sveria kokia 12 kg, dar kelis daiktus įsimeti bendras svoris apie 30 kg, tai malonumas menkas tokį griozdą vairuoti ar kilstelti kur reikia doh.gif
Turiu kokybišką skėtuką Baby jogger, ir vietos sočiai, ir pamiega pietų, nebarška, keliaujant po pasaulį nepakeičiamas, sulanksčius ant vienos rankos į 4 aukštą uzsinešu thumbup.gif
Ūgtelėjusiam vaikeliui Emmaljungos nė nenoriu prisiminti, na nebent Scooter dar patiko smile.gif

Visu poreikiai skirtingi smile.gif Veziojau dukra iki 2.5 m. Puikia ismokau laviruoti tarp lentynu. Jei mama visur vazineja su masina, tai taip, gal ir geriau nusipirkti koki kokybiska skietuka, pvz Maclaren. Bet Vis tiek neisivaziduoju, jei perki maisa produktu parduotuveje kur ji skietuke ideti? g.gif Gyvename name su liftu. mums svoris nerupejo. Patogiai isitaisusio ir miegancio skietuke vaiko nemaciau. net maclarene kojos kaba arba guli ant tos nesamoningos gumytes doh.gif Ennaljungoje vaiko kojos guli normaliai, kaip lovoje. Amortizacijos nei viename skietuke nera. Todel jie barskaliukai visi ir vezioti tokius skietukus patogu tik per marmuro plyteles smile.gif Pas mus miestuose ne tiek daug tokiu vietu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2014 08 28, 10:43)
Taip platesne ir ilgesne smile.gif Lopsys kiek zinau susideda....Reikejo pasidometi.

biggrin.gif nugis viska zinom ir pasidomejom, bet vistieki stalciuka juk nesukisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2014 08 28, 12:13)
biggrin.gif nugis viska zinom ir pasidomejom, bet vistieki stalciuka juk nesukisi  smile.gif

Hm, tai jeigu pas jus toks maziukas butas, kur vezimas stovejo? nes pas mus jis uzimdavo puse kolidoriaus doh.gif Sulankstyta lopsi galima po lova padeti, ant spintos, uz sofos. Pas mus man atrodo balkone jis gulejo, o gal garaze. Jau net neatsimenu smile.gif
Atsakyti
Mano mazoji irgi pietu miegeli miega tik lauke. Mazajai 2metai 7men. Miegam Big Star lopsy. Miegojimas lopsy ir sportinuke labai skiriasi. Turim ir Cerox 2.0, tai zinau.
O pasakymas, kad nebenori gulet lopsy, tai man nesuprantamas. Mes keliaujam i ji, kai ateina laikas miegoti. O ko ten gulet, kai nemiegi? Pasivazinet, tai jau tikrai reikia sportinuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2014 08 28, 15:40)
Mano mazoji irgi pietu miegeli miega tik lauke. Mazajai 2metai 7men.  Miegam Big Star lopsy. Miegojimas lopsy ir sportinuke labai skiriasi. Turim ir Cerox 2.0, tai zinau.
O pasakymas, kad nebenori gulet lopsy, tai man nesuprantamas. Mes keliaujam i ji, kai ateina laikas miegoti. O ko ten gulet, kai nemiegi? Pasivazinet, tai jau tikrai reikia sportinuko smile.gif

dar dabar miegat lopsy??? koks ugis?
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2014 08 28, 17:16)
dar dabar miegat lopsy??? koks ugis?

Taip, lopsy. Ugis 103cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2014 08 28, 18:59)
Taip, lopsy. Ugis 103cm mirksiukas.gif

o koks big star lopsys, kiek cm?ne 90?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 28 rugpjūčio 2014 - 19:14
Kadangi mano duo s vaziuokle tai tarp lentynų nardom akropoly ir ne tik smile.gif o lopsy į dėžę sukisau atgal net nelankscius labai, bet gyvenu name tai vietos sočiai turim. Turim ir sketuka, tad net nelyginu šių vežimu, ji pirkau nes ruošiamės kelionei ir gaila pasidare emmuko nes skrydžių daug ir ilgas vienas su persedimais... Tad manau kelionej man labai truks mūsų emmuko, nes manevringas, patogus, visur uzvaziuoja ir man nėra sunku jo tampyti smile.gif
Lopšyje nenorėjo būti jau nuo 7 mėn. Nes mes vezime uzmiegam bevaiksciojant po parką ar miesta tai lopšys jau netiko, šiaip migdytis namie vezime retai migdemes, nebent nuluzdavo kol valgyt darydavau, nes su koją supdavau ir dainuodavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 28 rugpjūčio 2014 - 19:40
QUOTE(Biškis @ 2014 08 28, 19:13)
o koks big star lopsys, kiek cm?ne 90?

Oi, tikrai ne 90cm.
Va, nepatingejau ir nuejau su metru pamatuoti biggrin.gif
Pats ciuzinukas 100cm, o lopsys i virsu dar ilgeja. Maniske jau remiasi kojomis, bet dar puikiai telpa issitiesus.
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2014 08 28, 19:40)
Oi, tikrai ne 90cm.
Va, nepatingejau ir nuejau su metru pamatuoti biggrin.gif
Pats ciuzinukas 100cm, o lopsys i virsu dar ilgeja. Maniske jau remiasi kojomis, bet dar puikiai telpa issitiesus.

jez , is kur gauti toki geri???? mazu nebenorit jau naudot ??? biggrin.gif
Atsakyti