Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(Ksesanko @ 2014 08 20, 10:06)
Oi su tokiais dideliais vaikais reikia rinktis Big Star vezimeli biggrin.gif Arba mano drauge turi Odder, kuris gal 1.10 per ilgi. Savo 4 m. 98 cm. dukra i ji galiu paguldyti smile.gif

Maniske is smulkiu, tai miegojome lopsiuke iki 11 men. Niekaip nenorejau pereiti i sportinuka, nes jis ziemesnis.

Dabar vaikas gims kova. Tai irgi ziuriu su dideliu lopsiu, nes reikes, kad tilptu ziema nuo 9 iki 11 men.

Tikrai biggrin.gif

Bet nieko, maniskis jau nebenori jame vistiek gulet doh.gif jau nori sestis lotuliukas.gif tai ziuresim, isbandysim sportinuka, gal geriau aplinka matysis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2014 08 20, 11:10)
Tikrai biggrin.gif

Bet nieko, maniskis jau nebenori jame vistiek gulet doh.gif jau nori sestis lotuliukas.gif  tai ziuresim, isbandysim sportinuka, gal geriau aplinka matysis  biggrin.gif

As tai buvau ipratinusi miegoti pietu miego. Tik paguldydavau i lopsiuka, is karto uzmigdavo biggrin.gif Tad mums tikrai labai aktualu didelis lopsys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2014 08 20, 11:49)
As tai buvau ipratinusi miegoti pietu miego. Tik paguldydavau i lopsiuka, is karto uzmigdavo biggrin.gif Tad mums tikrai labai aktualu didelis lopsys smile.gif

Maniskis kai nemegejas miegot, tai mums visur sunku biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal ka patartumet i odini emuko sprtinuka idet, kad vaikas ant odos tiesiogiai nesedetu? Ar minimaizeris tiktu, bet su juo maziau vietos lieka ar kaip? o gal kas is universaliu yra tinkamo, nebutinai emuko? Svarbu, kad dirzams butu skylutes. Gal ka isbandet vertingo?
Atsakyti
QUOTE(Mdina @ 2014 08 25, 14:10)
Sveikos, gal ka patartumet i odini emuko sprtinuka idet, kad vaikas ant odos tiesiogiai nesedetu? Ar minimaizeris tiktu, bet su juo maziau vietos lieka ar kaip? o gal kas is universaliu yra tinkamo, nebutinai emuko? Svarbu, kad dirzams butu skylutes. Gal ka isbandet vertingo?

Ne labai daug tas minimaizeris sumazina. Man kaip tik to ir reikejo smile.gif Yra ivairiu firmu spec. iklotuku is ivairiu medziagu. Baby centre tikrai yra.
Atsakyti
Sveikos, gal žinote ar pardavinėjami dar babycenter parduotuvėje quadrolift lopšiukai? Įdomu kokios kainos. Galvoju pirkti sportinę dalį ir šį lopšiuką, bet nežinau ar jie dar parduodami.

Gal kas naudojotės quadrolift lopšiu? Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Savage_cat @ 2014 08 26, 13:31)
Sveikos, gal žinote ar pardavinėjami dar  babycenter parduotuvėje quadrolift lopšiukai? Įdomu kokios kainos. Galvoju pirkti sportinę dalį ir šį lopšiuką, bet nežinau ar jie dar parduodami.

Gal kas naudojotės quadrolift lopšiu? Kokie būtų atsiliepimai?

Quadrolift lopsiuku parduotuvej yra. Kaina ju kosmine unsure.gif Bet ir daug funkciju atlieka.
Mes turejom. Daiktas tai tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
metomes, imt scooteri ar i kazka kita zvalgytis? reikia tokip visureigio, nes maziuka barskaliuka viena turim , o sitas per pusnis, per smeli turi eiti biggrin.gif kleckui jau 1 metukai. Edge pardavem beveik jau, reikia kitos karietos, tai nzn. Scooterio minusas, kad ner gulimos padeties, kas dar? maciau parduoda beveik apynaujus, vadinas kazka ni to su jais, a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 27 rugpjūčio 2014 - 19:07
Ieskau atsiliepimu apie super Viking g.gif kaip sis modeliukas?
http://www.blocket.s...ea_50312401.htm

Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2014 08 27, 20:05)
metomes, imt scooteri ar i kazka kita zvalgytis? reikia tokip visureigio, nes maziuka barskaliuka viena turim , o sitas per pusnis, per smeli turi eiti biggrin.gif kleckui jau 1 metukai. Edge pardavem beveik jau, reikia kitos karietos, tai nzn. Scooterio minusas, kad ner gulimos padeties, kas dar? maciau parduoda beveik apynaujus, vadinas kazka ni to su jais, a?

Viskas su jais gerai biggrin.gif tiesiog tvarkingai naudoti 1 vaiko, atrodo kaip nauji thumbup.gif
Metų vaikučiui tokios gulimos padėties, kokia yra Scooter'yje, pilnai pakanka. Aš vežiojau nuo 7 mėn. ir tikrai vaikui jokio diskomforto. Dabar vėl žadam į Scooter'į kraustytis, nes kiek vežimų išbandžiau, sportinuko geresnio neradau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2014 08 27, 20:05)

O tai kam pardavet edge? Man super sportine dalis, miega kaip lovoj placiai, sedi patogiai ir as visur pravaziuoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2014 08 28, 09:20)
O tai kam pardavet edge? Man super sportine dalis, miega kaip lovoj placiai, sedi patogiai ir as visur pravaziuoju  thumbup.gif

Aha, man irgi idomu, kad zmones nenauduoja Edge ir mondial sportinuku. Man tai kaip tik visureigis, kuri patogu valdyti ir vaikas sedi kaip karalius, patogu, nesusirietes, kojas nekaba. Miega irgi kaip lovoje isizerges smile.gif Na taip, sunku traukti is bagazines. Bet man geriau jau is bagazines pavargti ir istraukti, negu paskui visa kelione vargti ir stumti vezima smile.gif
Atsakyti