Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(FruitCocktail @ 2015 12 09, 23:41)
drinks_cheers.gif Aš irgi daug ieškojau, bet Lietuvoj gavosi gerokai pigiau  blink.gif

Emmaljunga rimta firma manau ir pardavimu kainas jie priziuri.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 12 09, 16:23)
Man jie sakė, kad emmaljunga kėdutės net nebegaminamos  unsure.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2015 12 09, 20:48)
keista ir man ju pozicija del emmuku kedutes,nes as turejau maxi cosi man tai ner ka lyginti su emmaljunga.

Gal ir patogios Emmaljunga kėdutės, bet saugumo klasė žema. Senesnėj temoj buvau įkėlus filmuką, kaip avarijos metu lužta jų bazė. Kėdutes kiekvienais metais testuoja. Švedai maksimalistai, labai žiūri į saugumą, jei jų kėdutės nesaugios, tai jų ir nebegamina.
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2015 12 10, 18:09)
Gal ir patogios Emmaljunga kėdutės, bet saugumo klasė žema. Senesnėj temoj buvau įkėlus filmuką, kaip avarijos metu lužta jų bazė. Kėdutes kiekvienais metais testuoja. Švedai maksimalistai, labai žiūri į saugumą, jei jų kėdutės nesaugios, tai jų ir nebegamina.

na ,bet keistas sprendimas jas panaikinti. Galetu patobulinti savo kedutes..tokios man jos nerealios..
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2015 12 09, 23:12)
kai man reikejo tai nauju kainos buvo didesnes negu cia pas mus...Juk galima ir nuolaida gauti smile.gif ir garantinis garantuotas..
jaigu naudotas tai nerizikuociau siustis, yra tikrai pilna skelbimu pas mus

Ok, matyt reikės prisiruošt iki Vilniaus nuvažiuot apsižiūrėt ką jie ten siūlo.

Skelbimuose tai arba klasikinės važiuoklės, arba perpardavinėtojai su kosminėm kainom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2015 12 12, 23:45)
Ok, matyt reikės prisiruošt iki Vilniaus nuvažiuot apsižiūrėt ką jie ten siūlo.

Skelbimuose tai arba klasikinės važiuoklės, arba perpardavinėtojai su kosminėm kainom  doh.gif

gyvai visad geriausiai paziureti drinks_cheers.gif
Atsakyti
baby center nesugeba susitvarkyti tinklalapio, vis ten technine profilaktika.
maciau skelbiasi, kad 2015 metu modeliams -15proc. gal kas matet ar reali ta nuolaida? kiek tos kolekcijos like? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ar įmanomas toks variantas jeigu vaikutis gimsta balandžio mėnesį, kad nepirkti lopšio, o iškart emuko kurį nors sportinuką ir jame padarius gulimą padėtį auginti ar vistik pradžioj reikėtų to lopšiuko? Kuris iš emuko sportinukų galėtų atlikti tokį vaidmenį?
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2015 12 27, 15:52)
baby center nesugeba susitvarkyti tinklalapio, vis ten technine profilaktika.
maciau skelbiasi, kad 2015 metu modeliams -15proc. gal kas matet ar reali ta nuolaida? kiek tos kolekcijos like? g.gif

jo su tinklapiu doh.gif

reiktu vaziuoti ir ziureti kas liko arba skambinti jaigu zinote ko norite wink.gif
QUOTE(Laimme @ 2016 01 04, 21:50)
Sveikos,

Ar įmanomas toks variantas jeigu vaikutis gimsta balandžio mėnesį, kad nepirkti lopšio, o iškart emuko kurį nors sportinuką ir jame padarius gulimą padėtį auginti ar vistik pradžioj reikėtų to lopšiuko? Kuris iš emuko sportinukų galėtų atlikti tokį vaidmenį?

sportine dali galima visada nupirkti smile.gif
cia tik lopsio su ratais niekas neparduoda,nes sportiniu daug kas nepirktu tikriausiai...man emmuko vien lopsys ka reiskia wub.gif as naujagimi vistiek lopsiuke guldyciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yes!!! @ 2015 11 25, 10:44)
Gal žinosite kuri važiuoklė turi visus keturis pripučiamus ratus ir kad priekiniai sukiotųsi? Tam jų puslapy nieko neįmanoma suprasti  g.gif

Emmaljunga Duo S Black Air 17682, turim 2016 kolekcijos, labai patenkinti. Manevringas, lengvai valdomas, priekiniai ratai fiksuojasi esamt reikalui. lengvai vaziuoja per sniega, daugiausia stovi kieme ir namie. o su baltu lopsiu ir graziai atrodo smile.gif
svarstau ar tvirtinasi puodelio laikiklis?
del keduciu, tai emmaljunga nebegamina, rekomenduoja maci cosi..
Atsakyti
QUOTE(Kuoduotoji @ 2016 01 04, 23:17)
Emmaljunga Duo S Black Air 17682, turim 2016 kolekcijos, labai patenkinti. Manevringas, lengvai valdomas, priekiniai ratai fiksuojasi esamt reikalui. lengvai vaziuoja per sniega, daugiausia stovi kieme ir namie. o su baltu lopsiu ir graziai atrodo smile.gif

tai manau visom vaziuoklem turi tikti puodeliu laikyklis mirksiukas.gif
jo liudna,kad nebus emmuku keduciu..
Atsakyti
QUOTE(Kuoduotoji @ 2016 01 05, 00:17)

Aš užsisakiau iš ebay uninversalų puodelio laikiklį, tai tinka mano Super nitro važiuoklei. Šiaip ten jis visom turi tikti, nes reguliuojasi laikiklio plotis. Tik man žemokai puodelis gaunasi, bet geriau nei nieko smile.gif

O ar įmanoma išsiversti vien tik su sportinuku, manau, kad įmanoma. Lyg matau parke vieną taip vežiojamą Emmaljungoj, tik to vežimo važiuoklė klasikinė. Aišku, vaikučiui patogiau ir saugiau lopšy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 05 sausio 2016 - 09:44
QUOTE(jearmaine @ 2016 01 05, 10:42)
Aš užsisakiau iš ebay uninversalų puodelio laikiklį, tai tinka mano Super nitro važiuoklei. Šiaip ten jis visom turi tikti, nes reguliuojasi laikiklio plotis. Tik man žemokai puodelis gaunasi, bet geriau nei nieko smile.gif

O ar įmanoma išsiversti vien tik su sportinuku, manau, kad įmanoma. Lyg matau parke vieną taip vežiojamą Emmaljungoj, tik to vežimo važiuoklė klasikinė. Aišku, vaikučiui patogiau ir saugiau lopšy.

Aciu wink.gif
Na sunkiai isivaizduociau sportinuke kudiki. Isties lopsyje saugiau, patogiau, silciau. Diena mes ir namie lopsyje pamigdom vaika.
Atsakyti