Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(erikiuxxx @ 2015 11 07, 20:56)
Nezinau gal dabar jau turi du stogus irgi,nes jau mes seniai issauge is emmaljungu. O jaigu vezimas isbluktu,tai stogas gerokai skirtusi po ilgo naudojimo jaigu ji vel uzdeti ant lopsio. Bet cia tikriausiai labiau aktualu medziaginiams.
Bet kaip man patiko naujiena tie pirkiniu krepsiai sone biggrin.gif jauciu ne pirkinius ten veziociau biggrin.gif

Vienas stogas smile.gif
Tas pirkinių krepšys tikrai super, bet kad jau ne naujiena, ar čia kažkokie kitokie 2016 kolekcijoj?

QUOTE(EnBlanc @ 2015 11 08, 12:51)

mes vazinesim mieste ir dalinai zvyrkeliu gal. galvojau tie besisumantys ratai gal geriau, bet jei tos klasikines vaziuokles tokios populiarios, tai gal toku geriau imt?
lopsio norim didelio, nesiot nereikes, liftu nera.
gal kas patartumet?

Labai džiaugiuosi duo s važiuokle su manevringais ratais smile.gif Vyras stumdamas vežimą užfiksuoja juos, tai man nepatogu.
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2015 11 08, 12:51)
sveikos.
nusprendem pirt emuka, perskaiciau visa tema, vyras prakeike oficialu ju puslapi (niekaip neradom vaziuokliu skirtumu, kad btu parasyta pripuciami ratai ar ne, kokiam pagrindui skirta ir kitos info minimaliai).
skelbimuose karaliauja mondial, edge labai mazai. ar jie maziau populiarus, ar greit nuperka?
mes vazinesim mieste ir dalinai zvyrkeliu gal. galvojau tie besisumantys ratai gal geriau, bet jei tos klasikines vaziuokles tokios populiarios, tai gal toku geriau imt?
lopsio norim didelio, nesiot nereikes, liftu nera.
gal kas patartumet?

imciau nepripuciamus, vezimas daug lengviau valdomas ir daug lengvesnis
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 11 08, 14:17)
Vienas stogas smile.gif
Tas pirkinių krepšys tikrai super, bet kad jau ne naujiena, ar čia kažkokie kitokie 2016 kolekcijoj?
Labai džiaugiuosi duo s važiuokle su manevringais ratais smile.gif Vyras stumdamas vežimą užfiksuoja juos, tai man nepatogu.

man naujiena,neskaip sakiau jau seniai is emmuku issaugome biggrin.gif bet ka gali zinoti,gal kada vel teks sugrizti wub.gif
Atsakyti
O po vieno vaikučio naudojimo vežimėliai dar tikrai geri būna? Neapsisprendžiu: naują kitos firmos ar dėvėtą Emmaljungą.
Su klasikine važiuokle labai nepatogu mieste?
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2015 11 12, 20:32)
O po vieno vaikučio naudojimo vežimėliai dar tikrai geri būna? Neapsisprendžiu: naują kitos firmos ar dėvėtą Emmaljungą.

as esu geriau uz deveta kokybiska daikta, negu uz naujus tuos tucius ir t.t.
Tikrai jaigu seimininkai priziurejo vezima jis bus puikus wink.gif Drauge nusipirko 2008 berodz modeli vezimas kaip naujas, negali atsidziaugti mirksiukas.gif svarbu apziureti ka perkate mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2015 11 12, 21:32)

Jei taip kaip naudojo mano draugė, tai pirkčiau dėvėtą, nes jų emuką sustačius su nauju praktiškai niekuo nesiskirtų 4u.gif
Atsakyti
ir as saviski pardaviau kaip nauja, nei vieno ibrezimo, ratai blizgejo wub.gif labai mylejau savo emuka wub.gif i bagazine keliant visad apvilkdavau lietaus apsauga,kad butu svarus wub.gif

Mergaites gal zinot kiek kainuoja tas krepsys emmaljunga sone kur kabinasi ax.gif
Atsakyti
pirkiniu krepsiai kainuoja 83-97€ pas mus LT, idomu gal is kur galima pigiau parsisiusti?
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2015 11 13, 08:41)
pirkiniu krepsiai kainuoja 83-97€ pas mus LT, idomu gal is kur galima pigiau parsisiusti?

O jus man pasakykit tas medziaginys krepsys (po vezimeliu kur buna) patvarus, ta prasme galima kazka vesti jame, nes tas metalinis tinklelis kur buna tai suprantama, kad patvarus, o kaip su tuo medziaginiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambuccia: 13 lapkričio 2015 - 09:21
QUOTE(bambuccia @ 2015 11 13, 09:20)
O jus man pasakykit tas medziaginys  krepsys (po vezimeliu kur buna) patvarus, ta prasme galima kazka vesti jame, nes tas  metalinis tinklelis kur buna tai suprantama, kad patvarus, o kaip su tuo medziaginiu g.gif

Rekomenduojama prikrauti ne daugiau 5kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 11 13, 12:57)
Rekomenduojama prikrauti ne daugiau 5kg  4u.gif

Aciu Jums labai!!!!
Atsakyti

aciu smile.gif na gal jis vertas to, ner ten tik medziagos gabalas biggrin.gif as ten ten ne pirkinius veziociau lotuliukas.gif

QUOTE(bambuccia @ 2015 11 13, 09:20)
O jus man pasakykit tas medziaginys  krepsys (po vezimeliu kur buna) patvarus, ta prasme galima kazka vesti jame, nes tas  metalinis tinklelis kur buna tai suprantama, kad patvarus, o kaip su tuo medziaginiu g.gif

labai patvarus, jokiu bedu nebuvo smile.gif
Papildyta:

parsisiusti pygiau labai abejoju,bet babycenter manau buna karts nuo karto nuolaidos,bent jau vaiku saly taike nuolaidas tai tikrai. Dar buna vaiku ginimo diena berodz.
Atsakyti
Sveiutės merginos,

dar klausimukas, kuri gal turėjote/turite ir iš patirties pakomentuosite šią važiuoklę Classic duo S 2014m. Kaip pravažumas įdomų priekinių ratukų tiek žiemą, tiek smėliu. Ar nebylda, kažkaip daug klausimų kyla g.gif . Labai laukčiau iš patirties mergaičių atsakymų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti