Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(FruitCocktail @ 2015 05 25, 11:02)
Bet ar tie 4cm tikrai taip skiriasi? Na, važiuosim šeštadienį į Vilnių, apžiūrėsiu abu lopšius atidžiau, anksčiau labiau važiuokle domėjausi. Galimybės tai vienodos - gi kaina beveik ta pati. Apie super nitro galvoju dėl svorio - nenoriu vežimo keisti po pusės metų, jei bus per sunkus...

O apie 2016 kolekciją dar nieko negirdėt?  g.gif

Mano vaikas gimes rugpjucio vidury dabar jam 9 men 75 cm ir 9.5 kg namuose miega lopsy. Pas mus city cross. Praziemojo i lauka dedavau pukini kombi tilpo ir dar telpa. Aisku nera taip placiai kaip pvz livytej miegot bet jam ten patinka muegot. Tik paguldau nusuka galvyte ir miega. I lauka pasivaiksciot einam mazdaug nuo 7 men su sportiniu o miega namie balkone lopsy. Kadangi man aktualu buvo vaziyokles svoris ir amortizacija siuo variantu as labai dziaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(red_sun @ 2015 05 25, 13:49)
Mano vaikas gimes rugpjucio vidury dabar jam 9 men 75 cm ir 9.5 kg namuose miega lopsy. Pas mus city cross.  Praziemojo i lauka dedavau pukini kombi tilpo ir dar telpa. Aisku nera taip placiai kaip pvz livytej miegot bet jam ten patinka muegot. Tik paguldau nusuka galvyte ir miega. I lauka pasivaiksciot einam mazdaug nuo 7 men su sportiniu o miega namie balkone lopsy. Kadangi man aktualu buvo vaziyokles svoris ir amortizacija siuo variantu as labai dziaugiuosi.

Va kaip šauniai smile.gif Bet lopšys 74 cm, o vaikas 75, telpa normaliai?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 05 26, 10:03)
Va kaip šauniai smile.gif Bet lopšys 74 cm, o vaikas 75, telpa normaliai?

Vaikai juk miega suriete kojytes jie juk pilnai neistiesia o kai nubunda uzsikelia kojas ant virsaus biggrin.gif tai telpa normaliai. Aisku nera jam tos vietos placiai kaip lovytej bet jam patinka taip miegot. O irgi bijojau kaip ziema su kombiu tilps. Bet su pukiniu viskas ok buvo. Jie juk nesivarto tam lopsy ir tos vietos uztenka. O kai pradeda dometis aplinka tai nori nenori tenka keltis i sportine dali. Tai trumpam miegui i lauka einam su sportiniu.
Atsakyti
[quote=FruitCocktail,2015 05 25, 15:15]
Bet patiesaliuką turbūt ir medžiaginiam norėsis tiesti... Jį lengviau išplauti išpurvinus, nei visą medžiagą.
Ar tiesiate sportinukuose kažką po vaikučiu vasarą?

mane domina ar neprakaituoja vaikas jeigu vezimuko medziaga odine, logiskai mastatnt turetu, nes medziaga vis vien kvepuoja o odos pakaitalas ne.
Atsakyti
QUOTE(red_sun @ 2015 05 26, 11:16)
Vaikai juk miega suriete kojytes jie juk pilnai neistiesia o kai nubunda uzsikelia kojas ant virsaus biggrin.gif tai telpa normaliai. Aisku nera jam tos vietos placiai kaip lovytej bet jam patinka taip miegot. O irgi bijojau kaip ziema su kombiu tilps. Bet su pukiniu viskas ok buvo. Jie juk nesivarto tam lopsy ir tos vietos uztenka. O kai pradeda dometis aplinka tai nori nenori tenka keltis i sportine dali. Tai trumpam miegui i lauka einam su sportiniu.

Mano miega issitiesus ir kojas isketus biggrin.gif
Papildyta:
[quote=hederi,2015 05 26, 13:21]
[quote=FruitCocktail,2015 05 25, 15:15]
Bet patiesaliuką turbūt ir medžiaginiam norėsis tiesti... Jį lengviau išplauti išpurvinus, nei visą medžiagą.
Ar tiesiate sportinukuose kažką po vaikučiu vasarą?

mane domina ar neprakaituoja vaikas jeigu vezimuko medziaga odine, logiskai mastatnt turetu, nes medziaga vis vien kvepuoja o odos pakaitalas ne.
[/quote]

Mano medziaginis ir as visvien visada sportinuke vasara kloju ranksluosti is bambuko, jis toks vesesnis, o ziema kaili. Tiesiog jaukiau kazkaip, maze labai megsta kai vezimukas paklotas biggrin.gif
Atsakyti
Na pagaliau užsisakėm vežimą thumbup.gif Šeštadienį Vilniuj Babycenter praleidom pusantros valandos doh.gif Taigi galutinai įsitikinau, kad super nitro ir mondial su duo s skiriasi tik lopšiu, absoliučiai niekuo daugiau smile.gif
Atsakyti
Ar atsimenate, kaip su ta 15% nuolaida Babycenter? Ar tikrai dabar jau tik per Kalėdas bus?
Beje, kada atsiranda kitų metų kolekcija?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 06 02, 07:30)
Ar atsimenate, kaip su ta 15% nuolaida Babycenter? Ar tikrai dabar jau tik per Kalėdas bus?
Beje, kada atsiranda kitų metų kolekcija?

Mums nuolaidą pritaikė, nes jau buvom pas juos daug pirkę.
Dažniausia nuolaidos būna prieš šventes, dabar turbūt Vaikų gynimo proga buvo.
O kitų metų kolekcija atsiranda vasaros pabaigoj. Mes rinkomės iš katalogo birželio pabaigoje, o gavom rugsėjo pradžioje.
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2015 06 02, 09:34)
Mums nuolaidą pritaikė, nes jau buvom pas juos daug pirkę.
Dažniausia nuolaidos būna prieš šventes, dabar turbūt Vaikų gynimo proga buvo.
O kitų metų kolekcija atsiranda vasaros pabaigoj. Mes rinkomės iš katalogo birželio pabaigoje, o gavom rugsėjo pradžioje.

Įdomu, kas naujo bus 2016 kolekcijoj g.gif Tikiuosi, nagų nereikės graužtis, paskubėjus pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 06 02, 10:48)
Įdomu, kas naujo bus 2016 kolekcijoj  g.gif Tikiuosi, nagų nereikės graužtis, paskubėjus pirkti  blush2.gif

O jūs parduotuvėj nepaklausėt ar nėra dar 2016 katalogo? Jau tokiu laiku būdavo. Tik tada sunku išsirinkti nepamačius, o tik žiūrint į paveikslėlį.
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2015 06 02, 12:09)
O jūs parduotuvėj nepaklausėt ar nėra dar 2016 katalogo? Jau tokiu laiku būdavo. Tik tada sunku išsirinkti nepamačius, o tik žiūrint į paveikslėlį.

Klausiau, sakė lyg vasaros pabaigoj bus, o į parduotuvę gaus ne visus modelius iškart, bet užsakinėti, manau, vis tiek galima. Tik atsiliepimų apie naujus dar nebus smile.gif
O iš paveikslėlio tai ir dabar rinkomės, ne gyvai smile.gif
Atsakyti
O as pardaviau savo juoda grazuoli wub.gif daba galvoju uzteks mums sktuko ar pirkti kokis skooteri g.gif na pavazinesiu ir ziuresiu kaip cia kas biggrin.gif
Atsakyti