Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(FruitCocktail @ 2015 05 09, 00:36)
Ačiu, kaip išsirinkti važiuoklę? Maniau, kad pirksiu su priekiniais mažesniais ratais, kurie fiksuojasi, bet pažiūrėjus gyvai kilo abejonių, ar ta fiksacija patikima.
Bet ant city cross dedamas supreme lopšys, kurio ilgis tik 75cm? Kitų lopšių ilgis 79 lyg, bet vis tiek tai toli gražu ne didžiausi lopšiai, kitų firmų didesni. Ar užtenka tokio dydžio?

Važiuoklę reikia rinktis atsižvelgiant į gyvenamą vietą, t.y. kokios kelio sąlygos. Mums važinejant bekele, tai tiko tik klasikinė važiuoklė. Tie maži priekiniai ratukai tinkami tik mieste ir labai lygiu šaligatviu. Per nelygumus tikrai kratys.
Aš turėjau/turiu neeilinius vežimukus: CEROX 2.0 ir BIG STAR.
BIG STAR lopsio ilgis 1 metras thumbup.gif ir milžiniški pripučiami ratai thumbup.gif
Atsakyti
O kam toks ilgas lopšys? kai vaikas pradeda sėdėt ir nemiega lopšį lipa iš jo. Nors, žinoma, visokių vaikų yra. Mūsų pradėjo vaikščiot ir į jokį vežimą nebelipo. Jei gyventumėm name, tai gal miegotų, tada žinoma ilgas lopšys pliusas, bet šiaip, na nėra tai taip būtina
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 05 11, 17:18)
Pas mane ir medziagenes yra tik as jas sonuose i uztrauktukus sukisau ir nenaudojau  schmoll.gif  aplamai lopsys man nepatogus nešimui su vaiku, jis sunkus, didelis ir platus  doh.gif  mabo ugis zemas tai tiesiog pora kartu i svecius nusinesiau, o i ligonine ar poliklinika su visu vezimu vaziuodavau  biggrin.gif

Beveik jokio lopšio nepatogu taip nešti. pirma, dėl dydžio, o antra, kad net kai yra medžiaginės rankenos, svorio centras nėra gerai paskirstytas, ir vaikas gali maltis. Už tai jos skirtos ne nešioti, o pernešti (namai-mašina) trumpam atstumui. jau nekalbant apie stuburo biomechaniką - reiktų vengti svorio nešimo vienoj rankoj (vienoj pusėj)
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 05 12, 09:33)
O kam toks ilgas lopšys? kai vaikas pradeda sėdėt ir nemiega lopšį lipa iš jo. Nors, žinoma, visokių vaikų yra. Mūsų pradėjo vaikščiot ir į jokį vežimą nebelipo. Jei gyventumėm name, tai gal miegotų, tada žinoma ilgas lopšys pliusas, bet šiaip, na nėra tai taip būtina

Sūnus iki 3 metu (mažoji dar ilgiau) miegojo pietų miego tik lauke. Turim terasą, tai bet kokiu oru miegodavo po 3val. Toks ilgas lopšys buvo labai reikalingas. O pasivaikščioti mes einam, o nevažiuojam. Maniškiai irgi nė vienas nesėdi vežime.
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2015 05 12, 09:22)
Važiuoklę reikia rinktis atsižvelgiant į gyvenamą vietą, t.y. kokios kelio sąlygos. Mums važinejant bekele, tai tiko tik klasikinė važiuoklė. Tie maži priekiniai ratukai tinkami tik mieste ir labai lygiu šaligatviu. Per nelygumus tikrai kratys.
Aš turėjau/turiu neeilinius vežimukus: CEROX 2.0 ir BIG STAR.
BIG STAR lopsio ilgis 1 metras thumbup.gif ir milžiniški pripučiami ratai thumbup.gif

Tai juk ne tik aplink namus vaikščiosim g.gif Reikia važiuoklės, kad tiktų visur smile.gif Duo s važiuoklės priekiniai ratukai nėra maži, tik mažesni už galinius, o va senesnių modelių priekiniai gerokai mažesni.
Big star, kaip suprantu, jau nebegaminamas?
Norėčiau atsiliepimų iš turinčių Duo s važiuoklę, ar tikrai ji tinka tik lygiais naujais šaligatviais ir prekybos centruose važinėti?
Atsakyti
Ir dar - koks skirtumas tarp sakykim mondial de luxe, mondial combi, edge combi ir pvz city cross + lopšys? Ar pirkti pilnai sukomplektuotus, ar city cross tipo ir papildomai lopšį? Turbūt kvaili klausimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 05 12, 15:06)
Ir dar - koks skirtumas tarp sakykim mondial de luxe, mondial combi, edge combi ir pvz city cross + lopšys? Ar pirkti pilnai sukomplektuotus, ar city cross tipo ir papildomai lopšį? Turbūt kvaili klausimai  doh.gif

Pati susipratau - perkant nitro arba city cross, važiuoklės rinktis jau nebegalima, taip? Jie yra tokie, kokie yra. Ar jie daug žemesni už mondial ir edge? Ar city supreme lopšys daug mažesnis už mondial/edge?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 05 13, 11:47)
Pati susipratau - perkant nitro arba city cross, važiuoklės rinktis jau nebegalima, taip? Jie yra tokie, kokie yra. Ar jie daug žemesni už mondial ir edge? Ar city supreme lopšys daug mažesnis už mondial/edge?

Čia yra lyginamoji lentelė. Įsiveskit norimus vežimukus, surašyti svoriai, ilgiai, kiti išmatavimai. Padės suprasti. O šiaip tai geriausia būtų nuvažiuoti į BabyCenter. Ten gyvai pačiupinėtumėt, pavažinėtumėt 4u.gif
http://www.emmaljunga.com/lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baisa.: 13 gegužės 2015 - 19:46
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 05 12, 14:46)
Tai juk ne tik aplink namus vaikščiosim  g.gif Reikia važiuoklės, kad tiktų visur smile.gif Duo s važiuoklės priekiniai ratukai nėra maži, tik mažesni už galinius, o va senesnių modelių priekiniai gerokai mažesni.
Big star, kaip suprantu, jau nebegaminamas?
Norėčiau atsiliepimų iš turinčių Duo s važiuoklę, ar tikrai ji tinka tik lygiais naujais šaligatviais ir prekybos centruose važinėti?

Vazinejau visur biggrin.gif ir miske, ir mieste, ir prekybos centruose thumbup.gif man misko keliukai tai baika pries iskapotus saligatvius arba senamiesti Kauno blink.gif bet ir ten puikiai riedejom kasdien beveik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2015 05 13, 19:41)
Čia yra lyginamoji lentelė. Įsiveskit norimus vežimukus, surašyti svoriai, ilgiai, kiti išmatavimai. Padės suprasti. O šiaip tai geriausia būtų nuvažiuoti į BabyCenter. Ten gyvai pačiupinėtumėt, pavažinėtumėt 4u.gif
http://www.emmaljunga.com/lt/

Babycenter buvau, čiupinėjau, bet grįžus namo iškilo dar šimtas klausimų biggrin.gif O tas emmaljungos puslapis bjaurus, nesutvarkytas, labai sudėtinga naršyti. Lyginamąją lentelę nagrinėjau, bet joje nesurašytos tokios smulkmenos, kad pvz perkant mondial ar edge gali rinktis važiuoklę, o perkant super nitro ar city cross - ne.

Tai dabar mano esminis klausimas: ką pasirinktumėte - mondial/edge ar super nitro/city cross + lopšys? Ar skirtumas yra tik svoryje, lopšio dydyje ir spalvose? Jei noriu duo s važiuoklės, tai renkuosi arba super nitro, arba mondial/edge? g.gif
Atsakyti
Skaitau šią skiltį nuo tada, kai pastojau ir pradėjau ieškoti vežimo. Kadangi širdis linko tik prie Emmaljunga vežimėlių, tai finale jį ir turiu, pirkau naują Babycenter. Čia labai daug diskusijų apie šio vežimėlio (kalbu apie Mondiala ir Edge) svorį. Važiuodami su vyru pirkti vežimo buvom nusprendę imti baltą Mondialą su klasikine važiuokle. Kad aš vos vežimą sugebėjau pajudinti iš vietos su šia važiuokle, ką jau kalbėti apie vaiko vežiojimą su ja, o vat Duo S puikiai tiko. Nusipirkom Edge Duo Combi su Duo S važiuokle ir jokių problemų nematau nei nešiojant šį vežimą (gyvename 4 aukšte, pati sveriu 52 kg. ir esu žemo ūgio), nei pravažiuojant žvyruotu keliu, nei per bordiūrus, nei žiemą per sniegą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JoanaV: 15 gegužės 2015 - 12:18
O aš turiu dar vieną klausimą - ar skiriasi mondial/edge ir super nitro sėdimosios dalys?
Atsakyti