Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

Ar City cross bisų metų pilnai pasiguldo? Domina labiausiai 2012.. 4u.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2015 01 30, 19:43)
Ar City cross bisų metų pilnai pasiguldo? Domina labiausiai 2012..  4u.gif  ačiū

taip 2012m modeliukas pasiguldo pilnai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2015 01 30, 20:26)
taip 2012m modeliukas pasiguldo pilnai.  4u.gif

AČIŪ
Atsakyti
Dar vienas klausimėlis, nu paaiškunkit man kam reikalinga ta "mamos rankinė" .... nu niekaip nesuprantu..... doh.gif
Atsakyti
vaiko daiktam susidėt. Vaikui 1,4 mėn., aš lyg šiol ją tampaus. Tik mūsų vežimas ne Emmaljunga
Atsakyti
As taip pat tampaus dar nors ir vezimo neimu. Nors vezimas emmukas, bet tase paprasta pirkau biggrin.gif i kelione skridaom kaip rankinis bagazas thumbup.gif
Atsakyti
Kuo ji skiriasi nuo šiaip tašės?????
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2015 01 23, 21:21)
Zinokite ir mes planavome, kad antras leliukas bus, kai dukrelei bus apie 3 m. Bet zmogus planuoja, o Dievas duoda...isejo tik va dabar. Dukrytei ne uz kalnu 5 metukai. Tai per ta laika ir pasirode naujoves, kurios tikrai mane dziugina. ta DUO S vaziuokle, geresnis ciuzinukas ir integruota apsauga nuo saules. Jos labiausiai truko. Tai va, o atrode, kad tobulas vezimelis.Ir butu stovejes garaze pora metu. Tikrai nemanau, kad i nauda kokiai nors technikai tiek ilgai guleti be darbo...
Aisku Linkiu, kad visi Jusu planai issipildytu. Nes tikrai dabar man tas vezimelis atrodo tobulas  wub.gif

Aišku, kad ne viskas mūsų valioje, gali nutikti ir taip.. smile.gif Dėkoju 4u.gif

QUOTE(Lėja_ @ 2015 01 31, 15:28)
Dar vienas klausimėlis, nu paaiškunkit man kam reikalinga ta "mamos rankinė" .... nu niekaip nesuprantu.....  doh.gif

Aš pirkau emmaljungos, bet taip ir neteko pasinaudot.. smile.gif
Reikalinga kai kažkur lėliuką vežies, ar pervystyt ar perrengt, pamatint..
Na bet aš su vaiku po miestus nesitasiau, o jei kur iki gydytojo reikdavo nulėkt isimesdavau pampersa i rankinuka ir psio.. smile.gif miestelis nedidelis 5min ir vietoj.. smile.gif
na o dabar kai didesnė tai juolabiau jos nereik.. šiaip tašė gan simpatiška minusas, kad didelė ir sunki priešingu atveju gal ir būčiau aš ja pasinaudojus, bet tampytis toki svori tik del to kad i ja isimest tik pampersa, servėtėles ir buteliuką.. smile.gif jei ant vežimo kabint tai gerai dar ir savo šmutkes gali susimest tongue.gif na o jei išvažiuoji ne su vežimu tai tikrai patogiau viska i rankinuka susimest smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amedea: 01 vasario 2015 - 01:09
Man ta tase labai patiko, nes talpi ir patogu nestis. Labai patogi vaziuojant i svecius, siaip kur nors einant. Mums praverte, nes lankeme baseina. Tad tikrai daug visko reikejo sudeti i ja. Taip pat veziau i ja isidejus i gimdykla daiktus. Vienu zodziu man buvo reikalingas daiktas ir tikrai ji graziau atrodo, negu koks maisiukas ar sportine tase. I savo rankinuka vargu ar sudeciau visus reikalingus vaikui daiktus. Nes daznai vaziuodavome pas mama, i svecius. O ten jau su vienu pampiu ir servetelimis nenuvaziuosi. Reikia ir palutes, ir daugiau pampersu, ir ranksluostuko, veliau buteliuko su vandeniu, maistelio bankutes ir pan.
Atsakyti
As ta tase dar ir dabar visur nesiojuosi. Man labai patogi ji ir grazi. O ir vezimuka naudojam kasdien dar, tai irgi - ir grazu, ir patogu. Ir isvis man sitie vezimukai nerealus. Musu mondial duo combi. Niekada nesigailejau kad pirkom. Neradau as ju minusu. O dabar nors mazylei dar nera pilnai 1,5 metuku, bet kadangi visada miega lauke, tai issitraukiau lopsi. Nu ir mums super. Juokiasi drauges is manes, sako kiti tokio amziaus jau ir sketuku nebeturi, o jus i lopsi ilipot blush2.gif Bet nu mums labai taip gerai thumbup.gif Na mano dukryte tokia is smulkiuju, bet jei ir ne lopsiuke, tai kuo puikiausiai mums tiktu miegui ir sportine dalis.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2015 02 01, 15:29)
As ta tase dar ir dabar visur nesiojuosi. Man labai patogi ji ir grazi. O ir vezimuka naudojam kasdien dar, tai irgi - ir grazu, ir patogu. Ir isvis man sitie vezimukai nerealus. Musu mondial duo combi. Niekada nesigailejau kad pirkom. Neradau as ju minusu. O dabar nors mazylei dar nera pilnai 1,5 metuku, bet kadangi visada miega lauke, tai issitraukiau lopsi. Nu ir mums super. Juokiasi drauges is manes, sako kiti tokio amziaus jau ir sketuku nebeturi, o jus i lopsi ilipot blush2.gif  Bet nu mums labai taip gerai thumbup.gif  Na mano dukryte tokia is smulkiuju, bet jei ir ne lopsiuke, tai kuo puikiausiai mums tiktu miegui ir sportine dalis.

Nera cia ko gedytis. Skandinavai lopsiuose vaikus lauke migdo iki 3 m. Jie ir renkasi itin didelius lopsius - apie 1 m olgio. As taip pat Emuku fane: turejau Edge duo combi, o dabar Super Nitro. Nors lopsini dabar naudojam Bebecar
stylo class, tai neatsidzisugiu, kad Emui nenusileidzia ne kiek (pliusas, kad priek ratai sukinejasi).

Kas del tases, tai turiu ir Emuko ir Bebecaro. Abi super man smile.gif. Rankones net neimu, kai vykstu su vaiki kur nors.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As ir noriu emmaljungos vezimelio doh.gif
aisku pamacius 2015metu kolekcija,labiausiai norisi 2015metu mondial DC kreminio vezimelio, bet niekur nerandu kokia jo kaina doh.gif
Dar paziurejus skelbiu.lt maciau vilniuj kazkokia firma pardavyneja naudotus emmaljunga vezimelius uz tikrai neblogas kainas,puikios bukles,tai mastau gal geriau pirkti deveta g.gif smile.gif
Atsakyti