QUOTE(Amedea @ 2015 01 20, 22:22)
pas mane mondial duo combi tai baisingiausiai sunkus..
man reik tik kokia 10 laiptų žemyn nulipt tai nešu per du kartus, pirma važiuoklę paskui lopši..
jei taip iš 5 aukšto kasdien nešiot tai rinkčiausi kitą vežimuką su lengvesne važiuokle
Aš ir rinkausi tarp city cros ir mondial ir tiek buvo dvejonių kuri pirkt, city cros lopšys labai jau mažutis..
na, bet pasirinkau mondial ir likau be galo laiminga del savo pasirinkimo..
o dabar dar vienas privalumas, kad dukrytei 9 mėnesiai o vis dar galim i laukuti su gulima dalim išvažiuot, kuo puikiausiai telpam..
man sėdima dalis migdymui neatrodo patogi o jei i lauka važiuojam tik miegot ar i terasa išvežu migdyt tai liux..
Papildyta:
sakyčiau gan sunku, aš būna ir dabar dar kartais mieganti vaika parnešu tai lopšys ir dar plius 10kg.
na bet turbūt lopšiai visų vežimukų sveria panašiai..
Tai jei reikia iveikti tik 10 laiptuku, kodel jus vezima nesate??? Man irgi reikejo tik pirmojo auksto laiptukus iveikti. Mondial ir Edge vaziuokles puikiai nusokineja nuo laiptuku. Reikia tik ismokti tai daryti. Apie tai jau buvo rasyta ne vienoje temoje. Sokineti i apacia reikia su galiniais ratukais, losiukas visada laikomas horizontaliai. Uzsokti ant laiptuku taip ta reiketu galiniais ratais. Eini i prieki ir keli galinius ratus. Lopsys vel gi visada buna horizontalai. Taip nusokinedavau nuo pirmu dukreles savaiciu. Labai minkstai iseina tai daryti. Vaikas net nesukratomas
Papildyta:
QUOTE(katanelis @ 2015 01 20, 20:22)
nu gerai gerai, Emmaljunga pats geriausias, patikimiausias, patogiausias, saugiausias ir visoks -iausias
Nematau prasmės ginčytis dėl skonio ir pasirinkimų. Tik tiek, kad užkibo keletą pasisakymų apie jų tobulybes ir kitų vežimų išpeikimus, t.y. ,,kokie kiti tėvai nemąstantys <...> arba pernelyg stiliovi..."
gera jumoro dozė vakarui
Tai ir parasiau, kad cia kiekvienu tevu asmeninis pasirinkimas. Tiesiog tikrai labai daug kas pradeda aiskinti, kad va kokie kvailiai perka brangiausias emmaljungas, jei galima nusipirkti trigubai pigesni ir toki pat gera vezimeli. Deje, nera trigubai pigesni lenkiski ar lietuviski vezimeliai geresni uz Emmaljungas....Tiesiog kaip ir rasiau visu poreikiai ir prioritetai skirtingi. Vieni tiesiog dziugauja, kad isleido vezimeliui vietoj 3000, 1000 Lt. ir jiems tai svarbiausias kriterijus ir jie pasiruose i visus kitus minusus uzmerkti akis. Kiti tiesig tikrai labai mazai nauduojasi vezimeliu. O as matau kiekviena bet kokio kito vezimelio minusa. Man jis riezia akis ir zinau, kad man svarbiausia, kad vezimelis butu patogus vaikui ir kokybiskas. Nes visus nekokybiskus daiktus as nemoku sauguoti ir jie pas mane luzta per menesi
Ir siaip kai matau daiktu minusus, nekokybiskas prekes, nekyla ranka juos pirktis kokia patraukli kaina bebutu
Ir vezimeliu nauduojames beveik iki 3 m. Vienu. Jis man buvo tobulas. Tiek lopsys, tiek sportinukas. Nereikejo man lengvesnio. Man reikejo minksto, pravazaus ir kad vaikas jame sedetu ir miegotu normaliai, o ne trigubai susirietes su nutysusiomis kojomis. Net tie patys maclarenai blogai vaziuoja nelygiu pavirsiumi.