Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(D'esire @ 2015 01 10, 23:28)
Man asmeniskai tai butu misija neimanoma. Neisivaizduoju, kaip emuka galima taip aukstai nesti 4u.gif  as emuka pirkciau jei tik yra liftas blush2.gif

O jeigu tik lopšį neštis irgi labai sunku? Pirmas vaikelia, tai net neiįsivaizduoju kas ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(dulule @ 2015 01 10, 23:24)
Sveiki visi, norėjau patarimo koks geriausias būtų dėvėtas emmaljunga? Kuris modelis iš senesnių Jums labiausiai patinka? Galvojam pirkti dėvėtą.
Ir dar klausimas, reikės nešti į penktą aukštą, lifto nėra. Kaip manot ar labai suvargsiu, važiuoklę galvoju reikėtų laikyti mašinoje.

Tikrai i 5 auksta nera tokio vezimelio, kuri galetum uznesti laisvai ir lengvai. Jei laikysite vaziuokle masinoje, tai lopsi nesti visai patogu, ypac tie didieji lopsiai. Jie is sonu turi tokias metalines rankenas. Uz ju pasiemus, labai patogu nesti. As i 5 auksta be jokio lospio su vaiku pavargstu eiti, o su lospiu ir vaiku labai greitai sukusite ir busite sportiska mamyte thumbup.gif

Man labiausiai patinka Edge ir Mondial modeliukai. Bet ju vaziuokles gan sunkios ir kaskart kilnoti i bagazine irgi ne lengva. Jei neturite problemu su stuburu ar nugara, tai galima isbandyti smile.gif Bet geriau tokiu atvieju rinktis Nitro City arba City Cross vezimelius. Jie lengvesni. Lopsys ju mazesnis, ju vaziuokles kietesnes.

Va, kai su vyru ieskojome buta, tai as ziutrejau buta su liftu arba ne auksciau 2
auksto, nes tikrai zinojau, kad pirksiu Emmaljunga ir tampyti ja auksciau auksto tikrai nera lengva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2015 01 11, 00:56)
Tikrai i 5 auksta nera tokio vezimelio, kuri galetum uznesti laisvai ir lengvai. Jei laikysite vaziuokle masinoje, tai lopsi nesti visai patogu, ypac tie didieji lopsiai. Jie is sonu turi tokias metalines rankenas. Uz ju pasiemus, labai patogu nesti. As i 5 auksta be jokio lospio su vaiku pavargstu eiti, o su lospiu ir vaiku labai greitai sukusite ir busite sportiska mamyte  thumbup.gif

Man labiausiai patinka Edge ir Mondial modeliukai. Bet ju vaziuokles gan sunkios ir kaskart kilnoti i bagazine irgi ne lengva. Jei neturite problemu su stuburu ar nugara, tai galima isbandyti smile.gif Bet geriau tokiu atvieju rinktis Nitro City arba City Cross vezimelius. Jie lengvesni. Lopsys ju mazesnis, ju vaziuokles kietesnes.
Va, kai su vyru ieskojome buta, tai as ziutrejau buta su liftu arba ne auksciau 2
auksto, nes tikrai zinojau, kad pirksiu Emmaljunga ir tampyti ja auksciau  auksto tikrai nera lengva smile.gif

Ačiū už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dulule @ 2015 01 10, 23:30)
O jeigu tik lopšį neštis irgi labai sunku? Pirmas vaikelia, tai net neiįsivaizduoju kas ir kaip...

Siulau rinktis city cross. Tikrai pakankamai minkstas ir vienas is lengvesniu emmaljunga. As antram aukste gyvenu bet teko kelis kart pas mama i 5 auksta nesti. Man vaziuokle masinoj nepatogu laikyt. Nes buna is lauko mieganti parsivezu tai kol nuimu ta lopsi prasibudina. O zemyn su vezinu nuvaziuoju laipyais. Pakeliu prikinius ratus ir su galiniais "nulipu"
Atsakyti
QUOTE(dulule @ 2015 01 10, 23:24)
Sveiki visi, norėjau patarimo koks geriausias būtų dėvėtas emmaljunga? Kuris modelis iš senesnių Jums labiausiai patinka? Galvojam pirkti dėvėtą.
Ir dar klausimas, reikės nešti į penktą aukštą, lifto nėra. Kaip manot ar labai suvargsiu, važiuoklę galvoju reikėtų laikyti mašinoje.

Labas,
Jei važiuoklę laikysit mašinoj, tada visai nesunku bus nešiotis su lopšiu, jis turi rankenas kaip rankinukas. Tik nežinau, kaip su sėdima dalimi tada. Na gal ne tiek nesunku, kiek nesunkiau nei kiti vežimėliai.

Mano nuomone, jei jau pirkt emmaljunga, tai tik ta didelį lopšį, man tai vienintelis privalumas šiu vežimu.
Važiuoklė - mano nuomone- per sunki, tiek svorio tiek valdymo atžvilgiu, net su pasukamais ratukais, ir jei svarstyčiau apie mažesnį, o ir lengvesnį lopšį, tada pirkčiau kita veźimuka.

Atsakyti
QUOTE(skrite @ 2015 01 16, 11:57)
Labas,
Jei važiuoklę laikysit mašinoj, tada visai nesunku bus nešiotis su lopšiu, jis turi rankenas kaip rankinukas. Tik nežinau, kaip su sėdima dalimi tada. Na gal ne tiek nesunku, kiek nesunkiau nei kiti vežimėliai.

Mano nuomone, jei jau pirkt emmaljunga, tai tik ta didelį lopšį, man tai vienintelis privalumas šiu vežimu.
Važiuoklė - mano nuomone- per sunki, tiek svorio tiek valdymo atžvilgiu, net su pasukamais ratukais, ir jei svarstyčiau apie mažesnį, o ir lengvesnį lopšį, tada pirkčiau kita veźimuka.

Emamljungos lopsys turi metalines rankenas uz kurias nesti lopsiuka tikrai patogiau, negu uz tas medziagines. Uz medziagines lengva nesti tik lopsi be vaiko. Jei jame yra vaikas, tai per sunku, del to ir padarytos tos metalines rankenos.

Emmaljungos kaip tik neturi trukumu, o privalumu turi milijona...Man svarbu, kad vaikui butu patogu ir kad vezimelis butu kokybiskas ir visur pravaziuotu. As ir su Klasikine vaziuokle neturejau jokiu problemu, o su Duo S is viso manau bus super. Tikrai apziurejau visus Lietuvos rinkoje esamus vezimelius ir geresnio tikrai mano manymu nera....

Bugaboo medziagos blunka, lopsiukas zemai ir kazkokia buda. Sportines dalis siaura ir nenusileidzia nugarele, o keiciasi tik visos sportines dalies kampas. Tie mazi ratukai aplamai tragedija...Valdziau bugaboo geroje vietoje ir tai sudetinga ivaziuoti i truputuka didesni vos keliu cm. pakilima....

Stokkie mano manymu irgi maziau patogus. Aisku jis grazus ir kokybiskas, bet patogumo nulis...

Mima, Quinnie zaisliniai ir tik stilingi. Patogumo vaikui vel gi 0.

X landerio lopsys tragiskas. Naujojo modelio sportine dalis siaura, maza ir irgi nenusileidzia nugarele, o tik keiciasi kampas.

Apie visus kitis pigius net nekalbu...nes jie turi tukstanti minusu....
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2015 01 17, 13:34)
Emmaljungos kaip tik neturi trukumu, o privalumu turi milijona...

Nemeluojat?? g.gif visi jie turi trūkumų, kiekviena mama, ar tėvai, renkasi vežimukus pagal savo poreikius ir galimybes, man Emmaljunga turi trūkumų, nėra idealaus nei vieno vežimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2015 01 19, 13:41)
Nemeluojat?? g.gif visi jie turi trūkumų, kiekviena mama, ar tėvai, renkasi vežimukus pagal savo poreikius ir galimybes, man Emmaljunga turi trūkumų, nėra idealaus nei vieno vežimo schmoll.gif

Na, cia diskusija gali buti be galo biggrin.gif
Kas vienam atrodo trukumas, kitam- visiskai netrukdo.
Ir kartais poreikiai nesutampa su galimybem, va, tada ieskoma trukumu tongue.gif

Griztant prie uzvesto pokalbio apie Emmaljunga, tai galiu tik pritarti - man jie patys paciausi.
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2015 01 19, 17:56)
Na, cia diskusija gali buti be galo biggrin.gif
Kas vienam atrodo trukumas, kitam- visiskai netrukdo.
Ir kartais poreikiai nesutampa su galimybem, va, tada ieskoma trukumu tongue.gif

lotuliukas.gif tikrai?
tik tiek, kad sutinktu, jog Emmaljunga vienas iš geresnių vežimukų, bet tikrai ne geriausias, nes tokio nėra (bent jau man lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2015 01 19, 17:54)
lotuliukas.gif tikrai?
tik tiek, kad sutinktu, jog Emmaljunga vienas iš geresnių vežimukų, bet tikrai ne geriausias, nes tokio nėra (bent jau man  lotuliukas.gif )

Na tai is tu esamu ir renkame pati geriausia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2015 01 19, 18:54)
lotuliukas.gif tikrai?
tik tiek, kad sutinktu, jog Emmaljunga vienas iš geresnių vežimukų, bet tikrai ne geriausias, nes tokio nėra (bent jau man  lotuliukas.gif )

Dydziausias emmaljungos trukumas - kaina biggrin.gif Kuri, deje, daugumai musu salyje gyvenanciu pilieciu tikrai kosmine....Ir tikrai tiems, kas turi pinigu, sys vezimelis daznokai atrodo "nestiliovas", negrazus smile.gif Bet pagal medziagu kokybe, funkcionaluma, patoguma vaikui tikrai jis trukumu neturi. Del jo svorio...Gali pasirinktgi is keliu modeliu. Ir kiti nera tokie sunkus, kaip Edge ar Mondial. Tokio lopsio dugno ir tokiu kokybisku medziagu nemaciau jokiuose kituose vezimeliuose....Visi tie siltu krastu saliu vezimeliai (Peg Perego, Baby Comfort, Inglesina, bebecar) neskirti musu klimatui. ir tikrai jie prastesnes kokybes. Nezinau geresniu prekiu, negu skandinavu gamybos. Beje, emmaljungos vezimeliai surenkami ne kazkur EU ar Lenkijoje....Ju gamykla Svedijoje. O prie skandinavu saugumo ir kokybes vertinimo sistemos tikrai neprikibsi....Zinau ka sakau, nes vyras dirba gamykloje, kuri gamina baldus IKEJAI. Tai norint gauti sertifikata reeikia praeiti grieztus kontroles ivercius ir paskui visu gaminiu kokybe tukstanti kartu tikrinama, kad atitiktu visus saugumo standartus.

O del geriausio...tai, kad viskas priklauso nuo vertinimo kriteriju. Jei jums svarbu kaina, tai tada jis ne geriausias. Jei jums svarbu medziagu kokybe, saugumas, tai manyciau geriausias biggrin.gif Vel gi, jei zmogui svarbu grozis (nors visu musu grozio suvokimas skirtingas), tai vel gi jums gal jis negrazus, nesuolaikiskas. O man pvz. visi tie Quinnie, Mima ir pan. kazkokia parodija. Taip, vezimelis stilingas, bet vaikui jame nepatogu, stumti toki irgi nera didelio malonumo....Bet kai pati esi labai stiliova panelyte, tai tau tikriausiai svarbiausia, kad ir vezimelis butu stiliovas biggrin.gif na visi mes turime savo suvokima ir tiek....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksesanko: 19 sausio 2015 - 20:57
nu gerai gerai, Emmaljunga pats geriausias, patikimiausias, patogiausias, saugiausias ir visoks -iausias biggrin.gif
Nematau prasmės ginčytis dėl skonio ir pasirinkimų. Tik tiek, kad užkibo keletą pasisakymų apie jų tobulybes ir kitų vežimų išpeikimus, t.y. ,,kokie kiti tėvai nemąstantys <...> arba pernelyg stiliovi..." lotuliukas.gif gera jumoro dozė vakarui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 20 sausio 2015 - 19:22