Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(maedita @ 2014 11 30, 00:22)
Na kagi buvom babycenter vilniuje, emmaljunga odinuka derinom su duo s air vaziuokle , gyvai pamatem paciupinejom, nuostabus vezimas. Prie naujo prisideda ir ciuzinukas (nuostabaus minkstumo ir kokybes) ir nuo vabzdziu ir nuo lietaus apsaugos. Vaziuokle tokia kaip duo s , tik duo s air yra su pripuciamais ratais ir tik juodos spalvos? Ratukai manevringi, lengvai stumdosi, jei norisi stabilumo vaziuojant tiesiai galima nuspausti prie ratuku mygtukus ir jie juda tik pirmyn nesisuka i sonus. Autokedute maxi cos du variantai dedasi su adapteriu. Rinksimes viena is ju, butent ji nekaip atrodo ant vaziuokles, bet manau ja maziausiai ir naudosime tokiam reikalui, daugiau bus skirta masinoje ir rankomis nest leliuka. Tai tokie ispudziai, ir beja viskam 15proc si savaitgali dar babycenter smile.gif

As irgi vis mastau apie si varianta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amedea @ 2014 11 29, 21:05)
city lopšys tai man labai mažutis..  smile.gif
mums tai ta nugarėlė gan stati tai vietoj to stovo koki susukta pleduka padedu.. ax.gif

na nepasakyčiau, kad tas lopšys mažutis - mūsų City Supreme 4u.gif Maniškei 5,5mėn, telpa ne tik ji, bet ir Womar kailinis vokas biggrin.gif vietos neperdaugiausia šonuose, bet telpa. manau, kad sportinuke tikrai tilps ir su tuo voku, jei aš į lopšį jį įtaisau wink.gif manau, kad tuos vokus gi ir daro pagal sportinukus 4u.gif
niekaip man ta nugarėlė neatsilenkia, nes pirma dar reikia atleisti tą metaliuką, kuris prilaiko formą priekyje doh.gif tuoj sugalvosiu, kad brokuotas mūsų lopšys biggrin.gif

QUOTE(maedita @ 2014 11 29, 23:22)
Autokedute maxi cos du variantai dedasi su adapteriu. Rinksimes viena is ju, butent ji nekaip atrodo ant vaziuokles, bet manau ja maziausiai ir naudosime tokiam reikalui, daugiau bus skirta masinoje ir rankomis nest leliuka. )

Mes vis svarstėm reikia nereikia to adapterio ir apsiėjome be jo visai 4u.gif na bet mano ir nuomonė, kad autokėdutė tik automobilyje naudoti ar pas kokią gydytoją nusinešti ir pan, tik ne pasivaikščiojimams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2014 12 01, 12:41)
na nepasakyčiau, kad tas lopšys mažutis - mūsų City Supreme  4u.gif  Maniškei 5,5mėn, telpa ne tik ji, bet ir Womar kailinis vokas biggrin.gif vietos neperdaugiausia šonuose, bet telpa. manau, kad sportinuke tikrai tilps ir su tuo voku, jei aš į lopšį jį įtaisau wink.gif manau, kad tuos vokus gi ir daro pagal sportinukus 4u.gif 
niekaip man ta nugarėlė neatsilenkia, nes pirma dar reikia atleisti tą metaliuką, kuris prilaiko formą priekyje  doh.gif  tuoj sugalvosiu, kad brokuotas mūsų lopšys biggrin.gif
Mes vis svarstėm reikia nereikia to adapterio ir apsiėjome be jo visai  4u.gif  na bet mano ir nuomonė, kad autokėdutė tik automobilyje naudoti ar pas kokią gydytoją nusinešti ir pan, tik ne pasivaikščiojimams  blush2.gif

As taip pat nenaudojau adapterio, nes mazoji labai nemego kedutes ir dabar jau kitos sedimos nelabai megsta. O ir patigu man vezimas buvo, nes lopsi ir pampersa pasikeisdavau ir miegodavo kaip karalaite patogiai tad visur tik su vezimu net ir pas gydytojas, kadangi ten palaukti reikedavo nemazai ☺
Atsakyti
O as naudojau adapteri nes masinoj uzmigdavo su mano nugara nepanesiosi kedutea tai ant vaziuokles uzsidedavau ir jei reikdavo iki parduotuves ar turgaus palekdavau.aisku su kedute pasivaiksciot su vaiku neidavau kaip azuolyne pastebiu daug kas megsta daryt....
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2014 12 01, 11:41)
na nepasakyčiau, kad tas lopšys mažutis - mūsų City Supreme  4u.gif  Maniškei 5,5mėn, telpa ne tik ji, bet ir Womar kailinis vokas biggrin.gif vietos neperdaugiausia šonuose, bet telpa. manau, kad sportinuke tikrai tilps ir su tuo voku, jei aš į lopšį jį įtaisau wink.gif manau, kad tuos vokus gi ir daro pagal sportinukus 4u.gif 

Ačiū visoms pasisakiusioms 4u.gif užsisakiau ta pati avikailini voka, žiūrėsim.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2014 12 01, 12:00)
As irgi vis mastau apie si varianta smile.gif

Dar truputi ziurinejuosi ar uk pirkti ar lt pirkti , gal nuolaideliu kokiu rasiu! O kada jau Jus zadat pirkt?
Atsakyti
QUOTE(maedita @ 2014 12 07, 23:11)
Dar truputi ziurinejuosi ar uk pirkti ar lt pirkti , gal nuolaideliu kokiu rasiu! O kada jau Jus zadat pirkt?

zadu po naujuju metu pradeti rimciau ziurineti. na ir per sausi tikiuosi galutinai apsispresti. Dar ziuineju ir nauduotu vezimeliu skelbimus. Bet manau, kad daugiau Emmaljungu pasirodys tik apie balandi sad.gif

Atsakyti
Sveiki,

Turinčioms mondial duo combi:

lopšio dugne esanti ventiliacija neužsifiksuoja į uždaryta pozicija, t.y., pastumiu rankenėlę į reikiama padėtį, bet užtenka pajudėti grublėtesniu keliu ir rankenėlė nuslenka atgal - lopšys ventiliuojasi.

Klausimas:
Ar aš kažka ne taip darau?
Ar čia mano vežimo brokas?
Ar tai tokia ju visu savybė?

Atsakyti
QUOTE(skrite @ 2015 01 07, 00:18)
Sveiki,

Turinčioms mondial duo combi:

lopšio dugne esanti ventiliacija neužsifiksuoja į uždaryta pozicija, t.y., pastumiu rankenėlę į reikiama padėtį, bet užtenka pajudėti grublėtesniu keliu ir rankenėlė nuslenka atgal - lopšys ventiliuojasi.

Klausimas:
Ar aš kažka ne taip darau?
Ar čia mano vežimo brokas?
Ar tai tokia ju visu savybė?

Mano neuzsifiksuoja. Grubletu keliu vaziuojat rankenele nenuslenka, bet dedant lietaus apsauga visada nusistumia 4u.gif jau kazkaip pripratau vis tikrint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naiss @ 2015 01 07, 18:41)
Mano neuzsifiksuoja. Grubletu keliu vaziuojat rankenele nenuslenka, bet dedant lietaus apsauga visada nusistumia  4u.gif jau kazkaip pripratau vis tikrint 4u.gif

Ačiū už atsakyma smile.gif

Vadinasi pas mane greičiausiai bus brokas, taip nenorėjau, bet teks iki babycentro važiuot, nes išeina kad šita funkcija pas man neveikia. doh.gif
Atsakyti
Sveiki visi, norėjau patarimo koks geriausias būtų dėvėtas emmaljunga? Kuris modelis iš senesnių Jums labiausiai patinka? Galvojam pirkti dėvėtą.
Ir dar klausimas, reikės nešti į penktą aukštą, lifto nėra. Kaip manot ar labai suvargsiu, važiuoklę galvoju reikėtų laikyti mašinoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dulule: 10 sausio 2015 - 22:26
QUOTE(dulule @ 2015 01 10, 22:24)
Sveiki visi, norėjau patarimo koks geriausias būtų dėvėtas emmaljunga? Kuris modelis iš senesnių Jums labiausiai patinka? Galvojam pirkti dėvėtą.
Ir dar klausimas, reikės nešti į penktą aukštą, lifto nėra. Kaip manot ar labai suvargsiu, važiuoklę galvoju reikėtų laikyti mašinoje.

Man asmeniskai tai butu misija neimanoma. Neisivaizduoju, kaip emuka galima taip aukstai nesti 4u.gif as emuka pirkciau jei tik yra liftas blush2.gif
Atsakyti