Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

Mergaitės gal žinote kur šių važimukų būtų galima pasidairyti Kaune, nes žiūriu, kad oficialūs atstovai tik Vilniuje ir Klaipėdoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Mergicka_ @ 2014 11 14, 11:08)
Mergaitės gal žinote kur šių važimukų būtų galima pasidairyti Kaune, nes žiūriu, kad oficialūs atstovai tik Vilniuje ir Klaipėdoje?  smile.gif

Nera ju Kaune, nebent pas zmones deveta ziuretumet 4u.gif
Atsakyti
Nežinau, kuo jis visus taip žavi, bet yra tikrai ir daugiau gerų vežimųsmile.gif Man manau nebereikės, bet daugiau nebepirkčiau.
Atsakyti
Mane tai sys vezimas zavi savo kokybe, funkcionalumu ir tai, kad jis pritaikytas musu klimatui, keliams, asfaltams. Jis yra patogus vaikui, nes turi dideli lopsi ir didele sportine dali smile.gif

Nemaciau daugiau nei vieno nors kazkiek panasaus lopsio dugno, kaip Mondial ar Edge. Plastmase arba medisman netinka ir nepatinka. Si karta vel pirksiu Emmaljunga. Tik dar neissirinkau modeliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kačiux @ 2014 11 14, 15:22)
Nežinau, kuo jis visus taip žavi, bet yra tikrai ir daugiau gerų vežimųsmile.gif Man manau nebereikės, bet daugiau nebepirkčiau.

kiekvienam savo 4u.gif manes joks kitas nesuzavejo lotuliukas.gif
Atsakyti
klausė kuo skiriasi scooter air? Tik tuom, kad ratukai pripučiami smile.gif Dėl ko ir kaina ženkliai mažesnė nei nepripučiamų. Babycenter sakė pirmą kartą naujas modelis yra pigesnis už senąjį smile.gif
Mes naudojam Scooter'į. Pirkau jau antram vaikučiui tokį. Labai jis man tinka ir patinka. Edge buvo per didelis, nors kokybė ir superinė. O miegamos dalies tokios pilnai pakanka. Man tokia labiau priimtina, nei pvz. tokia, kur miegojimui pasiverčia ir vaikas lieka iškeltomis kojomis doh.gif (pvz. quinny). Juk jei vaikučiams tokia padėtis būtų negera, toks rimtas gamintojas, tikrai tokių negamintų.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 11 14, 20:53)
kiekvienam savo  4u.gif  manes joks kitas nesuzavejo  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Manes irgi vis dar niekas negali labiau suzavieti,. negu emmaljunga...Tik si karta tikriausiai rinksiuos su Duo S vaziuokle. Man reikia didelio erdvaus lopsio ir auksto vezimelio. Todel visi kiti Emmaljunga modeliukai neatitinka mano poreikiu. Bandziau pamilti Bugaboo Bufalo ir Stokkie...bet vis tiek radau daug minusu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gaila, kad nepavyksta savo emmuko išnaudoti kaip priklauso, nes mažylė neguli lopšyje nors tu ką, nes labai mažai dienom miego nori, bet sugalvojau, akd reiktų nugarėlę lopšyje atlenkti. bet niekaip nesuprantu kaip tą nugarėlę atlenkti City Supreme lopšyje? g.gif doh.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, pas mane mondial duo combi modeliukas ir ar kam nors sportinėje dalyje teko naudoti žiemini voką kojytėms? pvz. va toki: http://www.babyjoe.c...tura-sand-2.jpg
voko noriu būtent tokio su avikailiu, bet ta sportinė dalis jau tokia siaura.. doh.gif atlošas apie 25cm. pločio o vokas 45cm. pločio nu ir pagal išmatavimus niekaip netinka g.gif

Papildyta:
QUOTE(Ksesanko @ 2014 11 14, 15:25)
Mane tai sys vezimas zavi savo kokybe, funkcionalumu ir tai, kad jis pritaikytas musu klimatui, keliams, asfaltams. Jis yra patogus vaikui, nes turi dideli lopsi ir didele sportine dali smile.gif

Nemaciau daugiau nei vieno nors kazkiek panasaus lopsio dugno, kaip Mondial ar Edge. Plastmase arba medisman netinka ir nepatinka. Si karta vel pirksiu Emmaljunga. Tik dar neissirinkau modeliuka smile.gif

city lopšys tai man labai mažutis.. smile.gif

o del viso kitko drinks_cheers.gif man ir šis vežimukas thumbup.gif nekeisčiau i joki kita.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(egluti @ 2014 11 27, 12:01)
Sveikos  4u.gif
Gaila, kad nepavyksta savo emmuko išnaudoti kaip priklauso, nes mažylė neguli lopšyje nors tu ką, nes labai mažai dienom miego nori, bet sugalvojau, akd reiktų nugarėlę lopšyje atlenkti. bet niekaip nesuprantu kaip tą nugarėlę atlenkti City Supreme lopšyje?  g.gif  doh.gif

mums tai ta nugarėlė gan stati tai vietoj to stovo koki susukta pleduka padedu.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amedea: 29 lapkričio 2014 - 21:14
QUOTE(Amedea @ 2014 11 29, 22:05)
Noriu paklausti, pas mane mondial duo combi modeliukas ir ar kam nors sportinėje dalyje teko naudoti žiemini voką kojytėms? pvz. va toki: http://www.babyjoe.c...tura-sand-2.jpg
voko noriu būtent tokio su avikailiu, bet ta sportinė dalis jau tokia siaura.. doh.gif atlošas apie 25cm. pločio  o vokas 45cm. pločio nu ir pagal išmatavimus niekaip netinka  g.gif

Papildyta:

city lopšys tai man labai mažutis..  smile.gif

o del viso kitko  drinks_cheers.gif man ir šis vežimukas  thumbup.gif nekeisčiau i joki kita..  smile.gif
Papildyta:

mums tai ta nugarėlė gan stati tai vietoj to stovo koki susukta pleduka padedu.. ax.gif

Nu kad nera ji siaura smile.gif Jei jau Mondial sportinukas siauras, tada jau nebezinau platesnio...smile.gif

As nauduojau panasu voka, tai tikrai normaliai jis tilpo i mano Edge Duo Combi. Jo sportine dalis tokia pat, kaip ir Mondial smile.gif
Atsakyti
Na kagi buvom babycenter vilniuje, emmaljunga odinuka derinom su duo s air vaziuokle , gyvai pamatem paciupinejom, nuostabus vezimas. Prie naujo prisideda ir ciuzinukas (nuostabaus minkstumo ir kokybes) ir nuo vabzdziu ir nuo lietaus apsaugos. Vaziuokle tokia kaip duo s , tik duo s air yra su pripuciamais ratais ir tik juodos spalvos? Ratukai manevringi, lengvai stumdosi, jei norisi stabilumo vaziuojant tiesiai galima nuspausti prie ratuku mygtukus ir jie juda tik pirmyn nesisuka i sonus. Autokedute maxi cos du variantai dedasi su adapteriu. Rinksimes viena is ju, butent ji nekaip atrodo ant vaziuokles, bet manau ja maziausiai ir naudosime tokiam reikalui, daugiau bus skirta masinoje ir rankomis nest leliuka. Tai tokie ispudziai, ir beja viskam 15proc si savaitgali dar babycenter smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2014 11 29, 23:10)
Nu kad nera ji siaura smile.gif Jei jau Mondial sportinukas siauras, tada jau nebezinau platesnio...smile.gif

As nauduojau panasu voka, tai tikrai normaliai jis tilpo i mano Edge Duo Combi. Jo sportine dalis tokia pat, kaip ir Mondial smile.gif

pas mane odinukas tai ta medžiaga ne taip lengvai pasiduoda i šonus, nu nugara labai siaura..
tas vokas isivaizduoju gan storas, ir vaiko žieminis kombinezonas nu sunku isivaizduot kur viskas tilps.. g.gif
aš ji noriu pirkt internetu taip jau taip nesinori tos terlionės su siuntinėjimais.. doh.gif
Atsakyti