Moteris, kuri nesikvėpina neturi ateities...
/Coco Chanel/
Jei mergina nesidažo, ji yra per geros nuomonės apie save.
/Coco Chanel/
Kuo blogiau klostosi merginai reikalai, tuo geriau ji privalo atrodyti.
/Coco Chanel/
/Coco Chanel/
Jei norite turėti tai, ko niekada neturėjote, jums teks daryti tai, ko niekada nedarėte.
/Coco Chanel/
Viskas!.. Užteks!.. Gana tylėt... Ir nuo meilės bėgt... Jau laikas viską pradėt... Laikas mylėt!... Bučiuotis iš tikrųjų,svaigiai,saldžiai... Svajoti pastoviai...Mylėtis aistringai,beprotiškai, karštai...Sapnuoti tuos pačius sapnus... Kartu užmigti ir kartu prabusti..Būti kartu amžinai...
Mano marmeladinis/Katia Lel
Labanakt,
Jūsų Varinija
Labryt
Свари мне кофе - только утром!!! вдохни в него прохладу дня и пара долек шоколада разбудят спящую меня добавь в него чутьчуть корицы немного молока налей и я почувствую частицы в бокале теплоты твоей пусть вкус его- напомнит вечер а запах страстного тебя - Хитрец!!!! Зачем в него добавил ??? Немного капель коньяка к фарфору прикоснусь губами целуя край бокала - кофе пью обнявши теплыми руками я часть души твоей вдохну
Свари мне кофе - только утром!!! вдохни в него прохладу дня и пара долек шоколада разбудят спящую меня добавь в него чутьчуть корицы немного молока налей и я почувствую частицы в бокале теплоты твоей пусть вкус его- напомнит вечер а запах страстного тебя - Хитрец!!!! Зачем в него добавил ??? Немного капель коньяка к фарфору прикоснусь губами целуя край бокала - кофе пью обнявши теплыми руками я часть души твоей вдохну
Gyvenimas gražus,kai savo vidaus spinduliais jį nušvieti,kai savo vidaus šiluma jį sušildai.
/Salomėja Nėris/
Tie,kurie mane palaikė,kai aš kritau...dabar laikykitės...
___________________________________________MES KYLAM...
___________________________________________MES KYLAM...
Nepaaiškinamas dalykas yra-siela.Niekas nežino kur ji randasi,bet visi žino kaip ji skauda.
/Antonas Čechovas/
/Antonas Čechovas/
Niekada nesižvalgykite atgalios...
............____________Ten nėra jokių pokyčių...
............____________Ten nėra jokių pokyčių...
Vyrai-ne Dievai,jiems nereikalingos mūsų sielos.
/Kleopatra/
/Kleopatra/
Su vyrais reikia žaisti ,,kryžiukus-nuliukus''.Jeigu tu jam nuliukas,tai padėk ant jo ,,kryžiuką".
/Marilyn Monroe/
/Marilyn Monroe/