Sveikos, padariau TBS užsakymą order placed succsesfully rašo ir Nr yra užsakymo, bet į paštą negaunu ir prie order history neatsiranda. Bet ar gali būti atmestas??
Renku iš www.escentual.com Tik iki 30d. daugumai prancūzų kosmetikos 33% nuolaida. Bioderma, Vichy, Eucerin ir dar daugiau Biodermos vandens gera kaina gaunasi Siųsiu per Tukį, 6 Lt už kg. Jei susirinks bent kelios norinčios tai tiesiai į LT, dalinsimės 4,95 svarų siuntimą. Kaunas, galiu persiųsti
Sveikos, padariau TBS užsakymą order placed succsesfully rašo ir Nr yra užsakymo, bet į paštą negaunu ir prie order history neatsiranda. Bet ar gali būti atmestas??
ESAM JAU 3,DAR BUT GERAI NORS 2 NORINCIOS renku http://www.escentual.com/ uzsakyma klaipedoj, galiu persiust. Siuntimas i Lietuva 5 svarai. Iki birzelio galo 33% nuolaida prancuziskai kosmetikai: bioderma, la roche, a-derma, avene, vichy, eucerin ir kt. bent jau mano biodermos kremai cia pigiau iseina nei cococenter. krepseliu laukiu i alinalatakiene@gmail.com
Padariau ir aš nemažą TBS užsakymą, lygiai taip pat nesigavo bet tai koks pyktis,kad pinigus tai užrezervavo parašiau jiems emailą,kad pasiskubintų sutvarkyt šitą reikalą,nes reikia prekių
Padariau ir aš nemažą TBS užsakymą, lygiai taip pat nesigavo bet tai koks pyktis,kad pinigus tai užrezervavo parašiau jiems emailą,kad pasiskubintų sutvarkyt šitą reikalą,nes reikia prekių
Abejoju, kad gausit. Praeitais metais pas mane buvo lygiai ta pati situacija ir uzsakymo negavau. Rasiau jiems laiska, patikino, kad toks uzsakymas nepavyko ir parase, kad problema issprende ir kita karta galiu pirkti sekmingai.
Dėl rezervacijos panaikinimo reikia kreiptis į banką. Bet ne visada ir ne visi bankai iš karto ją nuima . Jeigu niekur nesikreipsite berods po 21d. pinigai grįš atgal į sąskaitą. TBS parašyti galite, atšaukto užsakymo jie nevykdys, bet gali būti, kad po atsakymo leis jums pirkti jų psl.