QUOTE(samienta @ 2014 07 09, 22:54)
Prasau pagalbos, gal kas zinote kaip vartoti Lefax nuo pilvo diegliuku? pirkau bet nesuprantu kaip vartoti, dekoju��
1-2 paspaudimai to dozatoriaus (as tiesiai i burnyte purskiau) 3-5 kartus per diena. Jei maitinat misinuku, tai i misinuka galima supilti.
QUOTE(paurelija @ 2014 07 09, 23:09)
1-2 paspaudimai to dozatoriaus (as tiesiai i burnyte purskiau) 3-5 kartus per diena. Jei maitinat misinuku, tai i misinuka galima supilti.
Didelis dekui
Konstruktorius Hasbro, raso atitinka smulkius lego. Kaina nereali, uzsieny kainuoja mazdaug nuo 100lt
konstruktorius
Daugiau foto ir video
amazon
konstruktorius
Daugiau foto ir video
amazon
merginos reik pagalbos...tuoj mano dukriukui 3metai,o aš tokia viską planuojanti vis dar esu jai be dovanos lėlių namas jai nepatiko parduotuvėj dviratis, balansinis nepatiko...net su katinukų ir tai neprilipo Labai judri, lakstanti..mini virtuvėlę turim, indukų jai turim esu visai be fantazijos...paspirtuką turim
Gal kas kokių įdėjų pažers
Gal kas kokių įdėjų pažers
dar renku unserekleineapotheke.de :4u
esam jau 9, dar noretusi viena krepseli prijungti
Klaipeda, swed. galiu persiust.
esam jau 9, dar noretusi viena krepseli prijungti
Klaipeda, swed. galiu persiust.
QUOTE(darlia25 @ 2014 07 09, 21:27)
gavau TBS siandien-ar visos gavote laiskucius kas jungesi is manes ?
taipppp
QUOTE(puke0 @ 2014 07 09, 20:05)
mrergaites, norejau paklausti ar is escentual.com greit ateina siuntiniai? Ar juos pristato kurjeris, ar reikia atsiimti paste? pries pora metu uzsakinejau, tai pristate kazkur per 10 dienu, o dabar uzsakiau birzelio 20, o dar nera. Aciu
registruotas siuntinukas atėjo per 7 dienas. Jei neregistruotas, manau, reikėtų ieškoti pašte.
Papildyta:
DĖMESIO vilnietės!!!
Vienos dalyvės prašymu (Vila123) rašau skelbimą, ji parinks užsakymą:
renkamas užsakymas Vilniuje iš http://www.cocooncenter.co.uk/
Bankas SWED.
Tvarkingus krepšelius siųskite el. paštu v.vitlicka@gmail.com, atsiėmimas Naujoj Vilnioj arba centre Pylimo g.
Gal kas Kaune renka cocooncenter ?
QUOTE(bu_bu @ 2014 07 10, 09:59)
Gal kas Kaune renka cocooncenter ?
paskaitykite vakarykštes žinutes, rasit atsakymą
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 07 10, 10:15)
Aš suprantu, kad patalynė:
Box Contains
1 x Double Duvet Cover
2 x Pillow Cases