Sveiki, mergaitės, gal parekomenduosite, ką perkate iš vokiečių vaistinės pigiau
unserekleineapotheke.de
Neteko nieko dar iš ten rinktis, o praktiškai vaistų nuo peršalimo nei suaugusiems nei vaikui nebeturiu
ai dar mačiau, lyg perkate octenisept - o kodėl jo nebeparduoda LT?
QUOTE(elizieja @ 2014 07 08, 08:07)
Sveiki, mergaitės, gal parekomenduosite, ką perkate iš vokiečių vaistinės pigiau
unserekleineapotheke.de
Neteko nieko dar iš ten rinktis, o praktiškai vaistų nuo peršalimo nei suaugusiems nei vaikui nebeturiu
unserekleineapotheke.de
Viską LT parduoda, bet aš perku daug ką nes kaina gera, o jei kaina ir vienoda tai tikiu, kad vokiečiuos kokybė geresnė
O perku nuo kosulio Ambroxol, ACC, ISLA mint ir pan..kainos žymiai geresnės
Yra tema SM apie šią vaistinę, per paiešką paieškokit..tik gal vadinas Aposparer.de, nes toks pavadinimas būdavo
QUOTE(elizieja @ 2014 07 08, 09:07)
va man irgi įdomu, kodėl jo nebeparduoda pas mus
Kaip atkeliauja Boohoo siunta, is pasto lapeli gausiu ar per siuntu tarnybas?
QUOTE(keistuole @ 2014 07 08, 08:54)
va man irgi įdomu, kodėl jo nebeparduoda pas mus
Bent jau vaistininkė sakė, kad kažkas su tiekėju sutrikę .
QUOTE(elizieja @ 2014 07 08, 09:07)
unserekleineapotheke.de
unserekleineapotheke.de
Man visos vaistines atsake, kiek apskambinau, kad perregistruoja, turetu rugpjucio vidury ar gale atsirasti. Bus matyt
QUOTE(linaj @ 2014 07 08, 10:58)
man lpexpress kurjeris pristate
Per paštą atkeliauja
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2014 07 08, 09:37)
Viską LT parduoda, bet aš perku daug ką nes kaina gera, o jei kaina ir vienoda tai tikiu, kad vokiečiuos kokybė geresnė
Yra tema SM apie šią vaistinę, per paiešką paieškokit..tik gal vadinas Aposparer.de, nes toks pavadinimas būdavo
O idomu, kazka panasaus i vibrocil turi vokieciai, ar ne. Nes pasirodo, ir sito LT jau nebera...
Ar yra kas bandę pirkti BrandAlley su lietuviška kortele?
Ir gal kas norėtų prisijungti (Vilnius, bet galiu ir siųst)? Kaip suprantu, šiandien ten viskam papildoma 20% nuolaida. Noriu vieno megztuko, bet norėtųsi ir siuntimą 5,95 svaro pasidalint su kuo nors
Jei kam reiktų pakvietimo, brūkštelkit į AŽ savo el.paštą
www.brandalley.co.uk
Ir gal kas norėtų prisijungti (Vilnius, bet galiu ir siųst)? Kaip suprantu, šiandien ten viskam papildoma 20% nuolaida. Noriu vieno megztuko, bet norėtųsi ir siuntimą 5,95 svaro pasidalint su kuo nors
Jei kam reiktų pakvietimo, brūkštelkit į AŽ savo el.paštą
www.brandalley.co.uk
QUOTE(paurelija @ 2014 07 08, 12:36)
Man visos vaistines atsake, kiek apskambinau, kad perregistruoja, turetu rugpjucio vidury ar gale atsirasti. Bus matyt
gerai, kad visai nedingo, man kažkaip jis visai neblogas dalykas pasirodė
QUOTE(Jinafire @ 2014 07 08, 13:21)
O idomu, kazka panasaus i vibrocil turi vokieciai, ar ne. Nes pasirodo, ir sito LT jau nebera...
vibrocilis kaip pasirodė blogas vaistas yra
Perkate? gal prijungtumete?