Sveikos merginos,
Gal planuojate uzsakyma is
www.akamuti.co.uk ?
rytoj uzsisakysiu is TBS kremuka, tai prijungciau norincias is Kauno-galiu ir persiusti jei nedaug taikysiu koduka 40 proc ir sale
ir is everything5pounds.com po naujienu ikelimo- po 26 manau tikrai susirinks rasykite alinuska@bamba.lt su tvarkingais krepsiukais-pageidautina seb bankas
ir is everything5pounds.com po naujienu ikelimo- po 26 manau tikrai susirinks rasykite alinuska@bamba.lt su tvarkingais krepsiukais-pageidautina seb bankas
QUOTE(darlia25 @ 2014 06 24, 21:23)
rytoj uzsisakysiu is TBS kremuka, tai prijungciau norincias is Kauno-galiu ir persiusti jei nedaug taikysiu koduka 40 proc ir sale
o ne sale prekems irgi taikomas 40 proc ?
QUOTE(slitka @ 2014 06 24, 21:34)
o ne sale prekems irgi taikomas 40 proc ?
man atrodo viskam-iveskite 19804 ir paziurekite ar jusu norimoms bus
QUOTE(darlia25 @ 2014 06 24, 21:42)
man atrodo viskam-iveskite 19804 ir paziurekite ar jusu norimoms bus
taiko net 50 , ui kaip fainai, prisijungsiu
Sveikos, TBS Paypal ar kortele atsiskaitinėjat? Senokai pirkau, tai nenoriu užkibti dabar.
Gal dar būtų norinčių jungtis prie užsakymo iš www.cocooncenter.co.uk ?
Noriu pirkti rytoj. Trūksta 50 eurų iki nemokamo siuntimo... Jonava. Į kitus miestus galiu persiųsti. Pageidautina bankas Swed.
Noriu pirkti rytoj. Trūksta 50 eurų iki nemokamo siuntimo... Jonava. Į kitus miestus galiu persiųsti. Pageidautina bankas Swed.
QUOTE(slitka @ 2014 06 24, 22:03)
taiko net 50 , ui kaip fainai, prisijungsiu
nusisnekejau, taiko 40 ir ne sale
QUOTE(slitka @ 2014 06 24, 22:50)
nusisnekejau, taiko 40 ir ne sale
aš jau beveik rašiau klaust, gal kok koduką turit
QUOTE(Thea! @ 2014 06 24, 21:53)
aš jau beveik rašiau klaust, gal kok koduką turit
As irgi puoliau kuist internete kito koduko ne sale prekem. Deja 50 proc nuolaidai neradau