Ačiū jums labai už pasidalijimą jei dar kuri galit savo rekomendacijas įkelti - mielai priimsiu
O kaži toks http://www.sport-tie...ng-KSW-8718-300 berniukui apie 90 cm. ūgiui nedidelis būtų Pagal amžių kaip ir tinka, tik jis mano smulkutis nors nesinori kad tik šiai vasarai būtų, norisi kad ir kitioems metams tiktų. Ar jie nesunkūs vaikams?
Papildyta:
Ir šis nieko atrodo ir kojytėms pasidėt vietos yra http://www.sport-tie...KSW-T04050-5010 gal net geresnis už pirmą
Gal zinote kaip su Pierre Cardin dydziais is SD? Ar labai didinti? Kazin ar tiktu S/M nesiojanciam XS?
Vyriskos maikes atitiko dydi.
QUOTE(MamaEma @ 2014 07 07, 10:41)
Gal zinote kaip su Pierre Cardin dydziais is SD? Ar labai didinti? Kazin ar tiktu S/M nesiojanciam XS?
Oi, turime daugybę PC palaidinių iš SD. Paprastos palaidinės tai tokios ilgokos pas mus, o Polo marškinėliai po skalbimo daugiau į plotį išsitampo. Galėčiau pamatuoti. Turim S ir M dydžių.
Aciu uz atsakymus Emiau 2 skirtingus dydzius, matuosimes ir ziuresim kuris tiks
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 07 07, 07:58)
Ačiū jums labai už pasidalijimą jei dar kuri galit savo rekomendacijas įkelti - mielai priimsiu
Mano sūnus antri metai važinėja su BMW balansinuku Gėris jo dar ir tame, kad reikalui/norui esant galima uždėt pedalus ir bus minamas dviratukas Čia jau pačio gamintojo taip sugalvota
Pirmas mūsų balansinis buvo medinukas, leeeeedas dviratukas Dar ir dabar turi, kartais išsitraukia apsukt ratuką, bet jau per mažas jam
Mūsų BMW-ukas senesnio modelio, bet principas tas pats
Naujas modelis atrodo taip
QUOTE(MamaEma @ 2014 07 07, 09:41)
Maniškiui PC maikės nepatiko, sakė, į skurlius panašios pagal savo sudėtį ir tamprumą, Tempiasi, nusitampo, nekokios maikės. Dydžiai atitinka
Gal kas galėtų pasidalinti patirtimi apie grąžinimą SportsDierct'ui? Jei supainioti dydžiai (užsakytas L, o gautas M), ar jie kompensuoja siuntimo atgal išlaidas? Kokiu būdu - siųsti jiems pašto čekio kopiją meilu? Jei kartu su supainiota preke išsiųsčiau ir keletą kitų prekių, kurios man netiko, nors dydžiai teisingi - ar tokiu atveju pašto išlaidas kompensuotų? iš anksto ačiū už atsakymą.
Gavau siunta su daug gerybiu
Yra kelios laisvos pakuotes Equazen baby ir 1 vnt. 360 kaps. nuo 5 m.
Jei kam reikia,rasykit i az
Yra kelios laisvos pakuotes Equazen baby ir 1 vnt. 360 kaps. nuo 5 m.
Jei kam reikia,rasykit i az
QUOTE(vavute11 @ 2014 07 07, 11:18)
Gal kas Klaipedoj renka SD uzsakimeli, prisijungciau su mazu
Aš irgi turiu porą daiktų. Galėčiau užsakyti , bet būtume tik dviese..
Mes vyrui pirkom PC S dydžio megztuką, tai realiai atsiuntė didesnį M ar net L, o toks gražus....sunkiai ten su tais dydžiais. Jei nėr komentarų tai ir nepataikau.