Laba, mergynos koks ten yra mytoys.de kodas pirmam siuntimui ?
QUOTE(Kriiste @ 2014 07 02, 14:46)
tai va as ta zinau, bet kai mokejau - nera tokio pasirinkimo, kaip budavo anksciau - ten leidzia pasirinkt tik kortele, is kurios noriu moket, bet viena yra pasibaigus, o kita, kuria ir moku, jokiu konvertavimo pasirinkimo galimybiu
kažkada seniai aš buvau prikabinus kortelę, tai jei neleido irgi rinktis kurso.
Nežinau, ar dabar kas pasikeitė, ar liko kažkokios kortelės, kurioms galioja tik paypal kursas
QUOTE(Kriiste @ 2014 07 02, 13:46)
tai va as ta zinau, bet kai mokejau - nera tokio pasirinkimo, kaip budavo anksciau - ten leidzia pasirinkt tik kortele, is kurios noriu moket, bet viena yra pasibaigus, o kita, kuria ir moku, jokiu konvertavimo pasirinkimo galimybiu
Pridejus nauja kortele, vel nuskaito paypal kursu
As pernai vasara keiciausi korta, tai vel is naujo reikejo padaryti nustatyma, paskui jau automatiskai banko kursas einasi
Man pernai liepos men leido, netikiu, kad kazkas pasikeite ir neleidzia nustatyt
Tik tai paslepta
Kita karta , kai darysi mokejima, man parasyk ar paskambink, padesiu
nustatyt
Sveikos merginos,
Ieškau savo pupai stalo žaidimukų pigiau ir randu amazon.com su prierašu:
Price: $18.56 & FREE Shipping on orders over $35.
Ir kiek nesuprantu - čia siuntimas tik US nemokamas ar ir man atsiųs? niekaip nerandu kur nusistatyti šalį LT... gal kas pagelbės
Ieškau savo pupai stalo žaidimukų pigiau ir randu amazon.com su prierašu:
Price: $18.56 & FREE Shipping on orders over $35.
Ir kiek nesuprantu - čia siuntimas tik US nemokamas ar ir man atsiųs? niekaip nerandu kur nusistatyti šalį LT... gal kas pagelbės
QUOTE(keistuole @ 2014 07 02, 15:08)
ar liko kažkokios kortelės, kurioms galioja tik paypal kursas
apie tai net nepagalvojau...
QUOTE(lina0612 @ 2014 07 02, 15:35)
Pridejus nauja kortele, vel nuskaito paypal kursu
As pernai vasara keiciausi korta, tai vel is naujo reikejo padaryti nustatyma, paskui jau automatiskai banko kursas einasi
Man pernai liepos men leido, netikiu, kad kazkas pasikeite ir neleidzia nustatyt
Tik tai paslepta
nustatyt
Tik tai paslepta
nustatyt
taigi va kad jau ne pirma tikrai kortele keiciau ir anksciau nebuvo problemu - gi nebesu naujoke tuose reikaluose, bet dabar ne sweed banko kortele ir tikrai kazkas kitaip, aisku ir ebay puslapis pasikeites, nebereik nieko ten suvedinet - imi ir apmoki
QUOTE(Aujusa @ 2014 07 02, 15:05)
Gal kam bus aktualu ,
iki liepos 7d perkant dvejus akinius , vieni nemokamai zennioptical.com (graužiuosi nagus, kaip tik neseniai dvi poras pirkau )
iki liepos 7d perkant dvejus akinius , vieni nemokamai zennioptical.com (graužiuosi nagus, kaip tik neseniai dvi poras pirkau )
Dėkui, labai aktualu Gal pasakytumėt ar jie kodą turi į emeilą atsiųst? Nes jau pora valandų praėjo ir neatsiunčia
Gal teko kazkam pirkti FANOLA plauku prieziuros priemones arba zinot is kur galima parsisiusti?
Nerandu nieko
Nerandu nieko
Gal kas turintis anglijos nuomos adresiuka ir mylimiausia kortele parinktu is adidas.co.uk[FONT=Arial][SIZE=7]
mielai prisijungciau
mielai prisijungciau
Sveiki,
renku užsakymą iš violey.com Kaune (galiu nedidelius persiųsti).
Rinksiu iki nemokamo siuntimo t.y. 340 EUR. Surinkus iškart užsakau
Kadangi yra 30 kg siuntimo apribojimas, tai noriu įtilpti į svorio limitą. Tad prašau nesiųskite labai sunkių daiktų. Kai susidėsite visą krepšiuką maždaug pasiskaičiuokit kiek sveria viskas. Paprasčiau sakant 1 kg vertė turi būti 10-11 EUR arba daugiau Ačiū!
Jei norite prisijungti - lauksiu krepšiukų į nora (eta) resvera.lt
renku užsakymą iš violey.com Kaune (galiu nedidelius persiųsti).
Rinksiu iki nemokamo siuntimo t.y. 340 EUR. Surinkus iškart užsakau
Kadangi yra 30 kg siuntimo apribojimas, tai noriu įtilpti į svorio limitą. Tad prašau nesiųskite labai sunkių daiktų. Kai susidėsite visą krepšiuką maždaug pasiskaičiuokit kiek sveria viskas. Paprasčiau sakant 1 kg vertė turi būti 10-11 EUR arba daugiau Ačiū!
Jei norite prisijungti - lauksiu krepšiukų į nora (eta) resvera.lt
QUOTE(me2za @ 2014 07 02, 13:53)
O pirmam temos psl nebandėt pažiūrėt?
Susiradau pati.
Gal kas perkate is mangooutlet? prisijungciau. I az.temos neseku
Kaunietes gal kas perkate is mytoys.de[B] prisijungciau su vienu diakteliu
patuksenkite i AZ
patuksenkite i AZ