Neuzilgo, kol nedingo is krepsiuko prekes, pirksiu SD. Priimciau kokias 3 mergaites su nedideliais krepsiukais, siuntimo islaidoms pasidalinti. Marijampole, galeciau persiusti
Uzsakineisu TBS 40% sale prekems siusiu per Tuki 1.50gbp/kg, Kaunas galiu persiust i kita miesta su tvarkingu krepseliu laukiu (nurodykit nika tel.nr miesta) jurgita.karpiniene@gmail.com
Ech, labai neblogos bodyshopo kainos, bet pradedu nemylėti aš jų Pamėginau pirkti, pinigai rezervuoti, krepšelis išsituštino, bet nei patvirtinimo laiško nėr, nei prie užsakymų istorijos tuščia Anksčiau būdavo be problemų, kaip jie mane nervina, loterija pasidarė pas juos pirkt
Kiaulės
Kiaulės
Dar kvieciu mergaites jungtis prie Sportsdirect siuntimosi,Kaunas.Kitur siusiu pastu
Me2za,ir HM taip pat daro,irgi kiaules Uzsaldo pinigus,paskui vel nuskaiciuoja dar karta
Me2za,ir HM taip pat daro,irgi kiaules Uzsaldo pinigus,paskui vel nuskaiciuoja dar karta
Bandysiu TBS loterijoj ir aš sudalyvauti
Junkitės kas norit, Kaunas-Garliava-Domeikava. Siųskit tvarkingus krepšius, su savo info (tel.nr.,nikas) į el.paštą: ugaguga@gmail.com Siuntimo kaina 6lt/kg.
Papildyta:
kvailas klausimas, bet tai kaip čia bus toliau? Prekių išpirko ar kodėl taip? Tikrai negražu
Junkitės kas norit, Kaunas-Garliava-Domeikava. Siųskit tvarkingus krepšius, su savo info (tel.nr.,nikas) į el.paštą: ugaguga@gmail.com Siuntimo kaina 6lt/kg.
Papildyta:
QUOTE(me2za @ 2014 06 24, 16:10)
Ech, labai neblogos bodyshopo kainos, bet pradedu nemylėti aš jų Pamėginau pirkti, pinigai rezervuoti, krepšelis išsituštino, bet nei patvirtinimo laiško nėr, nei prie užsakymų istorijos tuščia Anksčiau būdavo be problemų, kaip jie mane nervina, loterija pasidarė pas juos pirkt
Kiaulės
Kiaulės
kvailas klausimas, bet tai kaip čia bus toliau? Prekių išpirko ar kodėl taip? Tikrai negražu
QUOTE(Rutele_S @ 2014 06 23, 20:35)
aciu, kai kur jau ziurejau, norejau dar geresnem kainom
o klausykit kaip is tos zulily pirkimas vyksta? ta prasme, reikia uk adresu ar siuncia i lt tiesiai?
o klausykit kaip is tos zulily pirkimas vyksta? ta prasme, reikia uk adresu ar siuncia i lt tiesiai?
Gaila, kad Zulili nebeileidzia siusti tiesiai i LT - ten kartais labai stilingu drabuzeliu ir zaislu buna.
Specialiai per acounta pasiziurejau - dar 2012-2013 pirkdavau tiesiai...
Gal kas bandete sistema "apgauti", kad siustu i LT? Ta prasme rinktis Anglija, o po to rasyti LT?
pirksiu is mytoys.de, gal bus norinciu prisijungt klaipedoje ar aplink?
QUOTE(Thea! @ 2014 06 24, 16:51)
Šiaip nori priima korteles, nori nea, aš taip įsivaizduoju, kad pas juos sistema stringa ar kaip čia pasakius Nes anksčiau apsipirkinėjau be problemų, vieną kartą nepraėjo užsakymas, parašiau su klausimu kas ir kaip Atrašė, kad sutvarkė sistemą ir vėl galiu pirkt, niu apsipirkau prieš Kalėdas Dabar vėl pastrigau
Ai, ir nereik
MARKS and SPENCER SALE Labai geros kokybės rūbeliai, ypač apatiniai Nuo 50 svarų nemokamas UK siuntimas Nes lyg anksčiau visada buvo mokamas Nusiaubiau iš apmaudo dėl TBS
Labas merginos Tikiuosi cia pataikiau ar darot kas uzsakymus is Mango outlet ?