QUOTE(Melajja @ 2016 09 27, 12:01)
Dėl tos dienos bilieto turint tik vieną dieną Venecijoje, reiktu nuspręsti ką planuojate veikti, ar skirti visą dieną Venecijai ir jos gatvelėms, ar plaukti iki kitų salų - Burano (mano akim neverta), Murano

, praplaukti didžuoju kanalu, bet dėl viso šito pačiai Venecijai liks labai mažai laiko jei iš vis liks, nes tas plaukimas atima daug laiko.
Tai va, jei plaukuosit po salas, tikrai apsimoka pirkti dienos bilieta, nes 1,5 val. bilietas kainuoja 7,5 , o išlipant, įlipant ne vieną jį teks pirkti, ir dar tas pirkaliojimas prie automatų, laiko gaišimas.
O va jei planuose tik pati Venecija, tai aš iš vis nuo Piazzale Roma (pradinis/paskutinis) autobusų sustojimas eičiau pėstute besižvalgant iki San, marco aikštės, apie 2 km. tai per pusvalandį ir nusieitu, ne ka greičiau tas taksi plaukia. Po dienos Venecijoje jei kojos nebeklausytu atgal iki Piazzale roma galima ir vandens taksi nuplaukt, kaip tik jis grįžtama didžuoju kanalu.
Tų salų pavadinimai galvoje susisuko, ne taip susakiau

į Murano, stiklo gaminių salą mano akim neverta, tokia netgi pilka ji pasirode, o va Burano - ryškiaspalvių namukų žvejų sala, tai paliko didelį įspudį, jau nuotraukų gražumas joje gaunasi
Beja sugalvojus plaukti į Murano, Burano salas, patogiausia nuo šiaurinių sustojimų, pvz. Celestia, Ospedale, F.teNove, nei, kad nuo pietinių St.Marco, Arsenale..., nuo kurių taxsi didelį lanką daro ir stodineja kas 100 m. prie sustojimų apiplaukinėdama castello rajoną.