Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto

QUOTE(Thea! @ 2014 08 21, 12:38)
Atrodo jau išsirenku, apsistoju ties viena ir šnai koks grožis prieš akis biggrin.gif imsiu turbūt dvi ir namie rinksiuos  doh.gif  biggrin.gif

Jei tik finansai leidžia, būtinai taip ir darykit. Beje, ar matavotės kokiam salone, kuris modelis jums labiau tiktų? ax.gif
Atsakyti
Nesimatavau, dėl to ir galvoju kelias pirkti biggrin.gif gal sukrapštysiu joms, o atlikusią vistiek parduočiau smile.gif
Šiaip dėl tikimo man, nesijaudinu, nes figūra nėra specifinė, kadangi nesu labai aukšta tai vistiek dėsiuos kulnus tai žinau ir kad ši tiktų ir trumpa, kurią čia kažkada buvau įdėjus. Vestuvės bus pajūry tai noris ir tokios ilgos plevenančios, noris ir trumpos, jaunatviškos, kojomis irgi nesiskundžiu biggrin.gif tuolabiau tik dviese būsim, duodu laisvę savo norams thumbup.gif o beje trumpą turiu labai panašią išeiginę tai labai gerai ir puošniai jaučiausi kai buvau užsidėjus thumbup.gif
tik tą trumpą irgi bandyčiau siųsti pvz į šią parduotuvę kur jūs pirkot, kad pasiūtų, kažkaip jie man patikimiau atrodo g.gif
Atsakyti
Maniske suknele jau keliauja is Landybridal smile.gif Suknele buvo pasiuta pagal mano pacios sugalvota modeli ir ismatavimus. Tiesiog susidejau sau suknele is skirtingu modeliu, virsu is vienos apacia is kitos smile.gif) Ir tiesa sakant pateisino lukescius bent jau is nuotrauku.. smile.gif Susibendravau su ten dirbancia Lydia, tapome ir facebook draugem ( ji kuruoja uzskaymus ir eiga) tai man kaip savam zmogui viska dare.. zodziu laukiu kada ateis, tikiuos atitiks ismatavimus.. smile.gif Jei kas planuojat is ten uzsisakinet tikrai siulau bendrauti tik su Lydia, super greit atraso, visada padeda ir viska paaiskina, bei tikrai stengias lyg jai ta suknele siutu smile.gif Su ja smagu pabendraut ne tik apie sukneles bet ir apie gyvenima Kinijoje smile.gif)
Atsakyti
Jei ne paslaptis kokia kaina išėjo tokios suknelės pagal savo norus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 09 05, 21:16)
Jei ne paslaptis kokia kaina išėjo tokios suknelės pagal savo norus? 4u.gif

1300 smile.gif su veliumu ir pasijoniu, atsiuntimu bei siuvimu pagal tikslius mano ismatavimus:)
Papildyta:
QUOTE(Idomii @ 2014 09 08, 22:20)
1300 smile.gif su veliumu ir pasijoniu, atsiuntimu bei siuvimu pagal tikslius mano ismatavimus:)

beje kai gavau sukneles foto tai uzsimaniau pataisymu vienoj vietoj tai be problemu sutiko pataisyt ir tt. ir pataise kaip sakiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idomii: 08 rugsėjo 2014 - 20:21
Merginos. Kaip jums si suknele? cool.gif
Atsakyti
Labai graži, tik už tokią kainą nėriniai gali būti nekokybiški. <:
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2014 09 08, 21:23)
Papildyta:

beje kai gavau sukneles foto tai uzsimaniau pataisymu vienoj vietoj tai be problemu sutiko pataisyt ir tt. ir pataise kaip sakiau smile.gif

Uz tokia kaina i lt galima pasiust ir dazniau matuotis. Man suknele su neriniais ir dviem skirtingais sijonais nekainavo 1000. O nors ir ismatavimus turi ir as ateidavau matuotia vistiek budavo kur taisyt... tai sunku tiket kad tiks idealiai
..
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2014 09 09, 11:16)
Uz tokia kaina i lt galima pasiust ir dazniau matuotis. Man suknele su neriniais ir dviem skirtingais sijonais nekainavo 1000. O nors ir ismatavimus turi ir as ateidavau matuotia vistiek budavo kur taisyt... tai sunku tiket kad tiks idealiai
..

As ejau su savo sukneles modeliu ir audiniais pas kelias siuvejas su viskuo kaina nuo 2000-3000 tukst, nepabandzius cia tikrai neieskociau kitur wink.gif gali but kad teks taisyt, vistiek pigiau gausis
Atsakyti
Zodziu gavau suknele, na nereali, ismatavimai pilnai atitinka, kokybe super, audiniai super, apskritai butent tokia apie kokia ir svajojau ir tokia kokia jiems nupiesiau ir sumodeliavau:)))

vienintele smulkmena kuria taisysiu tai reikes sagute prisegti sleifui, nes nera jos, bet cia mazmozis..tai va mano atsiliepimas apie landybridal labai teigiamas.Suknele parodysiu po savo vestuviu jei bus kam idomu, iki vestuviu nelabai noriu su ja rodytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2014 09 10, 16:11)
Zodziu gavau suknele, na nereali, ismatavimai pilnai atitinka, kokybe super, audiniai super,  apskritai butent tokia apie kokia ir svajojau ir tokia kokia jiems nupiesiau ir sumodeliavau:)))

vienintele smulkmena kuria taisysiu tai reikes sagute prisegti sleifui, nes nera jos, bet cia mazmozis..tai va mano atsiliepimas apie landybridal labai teigiamas.Suknele parodysiu po savo vestuviu jei bus kam idomu, iki vestuviu nelabai noriu su ja rodytis smile.gif

Parodykit i az rolleyes.gif kiek laiko uztruko nuo susisiekimo su siuveja iki gavimo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 09 10, 17:58)
Parodykit i az  rolleyes.gif  kiek laiko uztruko nuo susisiekimo su siuveja iki gavimo?  smile.gif

siek tiek virs menesio smile.gif po vestuviu butinai smile.gif
Atsakyti