Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto

Daniellė, kur pirkote suknytę? Nuostabi.
Atsakyti
QUOTE(MiglaRasa @ 2014 08 13, 13:02)
Daniellė, kur pirkote suknytę? Nuostabi.

lightinthebox.com Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Tikrai labai graži wub.gif gal nuorodą galėtumėt įdėti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 08 19, 21:31)
Tikrai labai graži  wub.gif  gal nuorodą galėtumėt įdėti? smile.gif

Ačiū 4u.gif

Čia nuoroda. Man šiaip gyvai ji gražesnė. Šitas puslapis patiko tuo, kad komentaruose kai kurios nuotakos įdeda nuotraukas, kiap atrodo suknelė iš tikrųjų. Kitos svetainės deda katalogų nuotraukas ir bando pasiūti suknelių kopijas, o šitos suknelės, kaip suprantu, yra pačių ir sugalvotos, ir pasiūtos. Gal dėl to kokybė šiek tiek geresnė, kai nebando nukopijuoti žymių dizainerių... ax.gif
Atsakyti
Kad ir taip labai gražiai atrodo thumbup.gif 4u.gif o jūsų irgi taip vilkosi žeme?
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 08 20, 19:19)
Kad ir taip labai gražiai atrodo  thumbup.gif  4u.gif  o jūsų irgi taip vilkosi žeme?

Vilkosi. Iš pradžių žadėjau trumpinti, bet paskui užmiršau, nebeliko laiko, o po to jau ir patikti pradėjo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 08 21, 08:03)
Vilkosi. Iš pradžių žadėjau trumpinti, bet paskui užmiršau, nebeliko laiko, o po to jau ir patikti pradėjo biggrin.gif

O dievulėliau kaip gražu ir romantiška bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškauogė @ 2014 08 21, 09:22)
O dievulėliau kaip gražu ir romantiška  bigsmile.gif  wub.gif

Malonu skaityti wub.gif
Atsakyti
O Daniele, o kur dabar desit ta grozi? Parduokit mums bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 08 21, 10:52)
O Daniele, o kur dabar desit ta grozi? Parduokit mums bigsmile.gif

Visų pirma, tai nešiu į valyklą, nes išėjus iš bažnyčios užklupo lietus, tai purvina siaubingai visa apačia biggrin.gif O paskui pasiliksiu. Mama siūlo nukirpti iki kelių ir kokioms krikštynoms panaudoti. O aš ir nežinau. Bet parduoti nenoriu, nebent nuomoti galėčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drakula @ 2014 08 11, 14:13)
sveikutes pagaliau mano svente praejo, suknele buvau patenkinta, biski minimaliai patvarkem ja, nes kilputes kur buvo uzsegimui kaklo srityje atsisegdavo, tai mes ant persvieciamu knopkiciu persiuvom, ir aisku viska siuveja islygino, ir va rezultatas smile.gif

Labai grazi suknele. Gal galit pasidalinti nuoroda?
Atsakyti
Atrodo jau išsirenku, apsistoju ties viena ir šnai koks grožis prieš akis biggrin.gif imsiu turbūt dvi ir namie rinksiuos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti