QUOTE(MiglaRasa @ 2014 08 13, 13:02)
Daniellė, kur pirkote suknytę? Nuostabi.
lightinthebox.com Ačiū!
Tikrai labai graži gal nuorodą galėtumėt įdėti?
QUOTE(Thea! @ 2014 08 19, 21:31)
Tikrai labai graži gal nuorodą galėtumėt įdėti?
Ačiū
Čia nuoroda. Man šiaip gyvai ji gražesnė. Šitas puslapis patiko tuo, kad komentaruose kai kurios nuotakos įdeda nuotraukas, kiap atrodo suknelė iš tikrųjų. Kitos svetainės deda katalogų nuotraukas ir bando pasiūti suknelių kopijas, o šitos suknelės, kaip suprantu, yra pačių ir sugalvotos, ir pasiūtos. Gal dėl to kokybė šiek tiek geresnė, kai nebando nukopijuoti žymių dizainerių...
Kad ir taip labai gražiai atrodo o jūsų irgi taip vilkosi žeme?
QUOTE(Daniellė @ 2014 08 21, 08:03)
Vilkosi. Iš pradžių žadėjau trumpinti, bet paskui užmiršau, nebeliko laiko, o po to jau ir patikti pradėjo
O dievulėliau kaip gražu ir romantiška
QUOTE(Miškauogė @ 2014 08 21, 09:22)
O dievulėliau kaip gražu ir romantiška
Malonu skaityti
O Daniele, o kur dabar desit ta grozi? Parduokit mums
QUOTE(dilgelyt @ 2014 08 21, 10:52)
O Daniele, o kur dabar desit ta grozi? Parduokit mums
Visų pirma, tai nešiu į valyklą, nes išėjus iš bažnyčios užklupo lietus, tai purvina siaubingai visa apačia O paskui pasiliksiu. Mama siūlo nukirpti iki kelių ir kokioms krikštynoms panaudoti. O aš ir nežinau. Bet parduoti nenoriu, nebent nuomoti galėčiau
QUOTE(Drakula @ 2014 08 11, 14:13)
sveikutes pagaliau mano svente praejo, suknele buvau patenkinta, biski minimaliai patvarkem ja, nes kilputes kur buvo uzsegimui kaklo srityje atsisegdavo, tai mes ant persvieciamu knopkiciu persiuvom, ir aisku viska siuveja islygino, ir va rezultatas
Labai grazi suknele. Gal galit pasidalinti nuoroda?
Atrodo jau išsirenku, apsistoju ties viena ir šnai koks grožis prieš akis imsiu turbūt dvi ir namie rinksiuos