Na ka mamytes.siunciu nuotraukas.Nelabai kaip nufotografuota,ir dar netaisyta suknele.Nesimato sleifo ilgio:)Ir pasijonis gadina vaizda,nes per trumpas pasirodo,pirkdama nepaziurejau ilgio.Tai dabar reikes ji tiuliu apsiuti,kad lanku nesimatytu.Be to is pradziu sakiau, kad reikia daryti tiulini pasijoni,tai niekas nepaklause, sake blogai atrodys,pirk su lankais.Ir va rezultatas
Papildyta:
1[attachmentid=232853]
Papildyta:
[attachmentid=232854]
Papildyta:
beje turbut noreciau siauresniu rankovyciu ir gilesnes iskirpties.ka jus manote?
QUOTE(Bitute19 @ 2014 08 01, 15:09)
Na ka mamytes.siunciu nuotraukas.Nelabai kaip nufotografuota,ir dar netaisyta suknele.Nesimato sleifo ilgio:)Ir pasijonis gadina vaizda,nes per trumpas pasirodo,pirkdama nepaziurejau ilgio.Tai dabar reikes ji tiuliu apsiuti,kad lanku nesimatytu.Be to is pradziu sakiau, kad reikia daryti tiulini pasijoni,tai niekas nepaklause, sake blogai atrodys,pirk su lankais.Ir va rezultatas
beje turbut noreciau siauresniu rankovyciu ir gilesnes iskirpties.ka jus manote?
Suknelė nebloga, tik reiktų dar pasiaurinti.
i | Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką. |
QUOTE(Bitute19 @ 2014 08 01, 23:44)
Siaurins,cia foto pas siuveja daryta,kaip tik su smeigtukais
O jums pagal jusu asmeninius ismatavimus siuvo ?
QUOTE(Idomii @ 2014 08 04, 15:46)
O jums pagal jusu asmeninius ismatavimus siuvo ?
Pazymejau dydi,kurio matmenys atitiko daug maz mano ir siunciau savo ismatavimus,bet del visa ko kai kur pridejau apie 1 cm.Pagalvojau,kad,geriau didesne gaut,negu mazesne.
Na bitute kolkas atrodo tikrai reikia pataisymo,todel sunkubendra vaizda susidaryt,bet sutvarkius atrodys nuostabiai,neabejoju ir pasijonis lankinis visai netinka,kartais geriau kitu nuomones neklausyt
Dar toks suknelinis klausimas,o kaip sokti su tokiu sleifu,ar neprimins jaunasis ar sveciai?
Dar toks suknelinis klausimas,o kaip sokti su tokiu sleifu,ar neprimins jaunasis ar sveciai?
QUOTE(Filotijia @ 2014 08 08, 15:27)
Na bitute kolkas atrodo tikrai reikia pataisymo,todel sunkubendra vaizda susidaryt,bet sutvarkius atrodys nuostabiai,neabejoju ir pasijonis lankinis visai netinka,kartais geriau kitu nuomones neklausyt
Labas vakaras.Siandien jau matavausi pasiaurinta.Viskas pagal figura, tik atsisesti sunkoka,reikia biski i virsu patraukti,o kai stosiuosi reikia aptempti,bet ka daryt,pakentesiu viena diena nes jei daryti placiau per klubus,tai neaisku ar tai per didele atrodo ar taip turi buti.pasijoni apsiuvo papildomai kietu tiuliu tai vaizdas pasitaise is priekio bet gale vis dar matesi lankai.Tai sugalvojau,kad tiesiog reikia apimti lanko sumazinti.Su replem gabala nukirpom ir atrodo liuks:) nebera to tokio pustumo,mano manymu,per didelio.O sleifui padarys kilpute,kad prisisegtu,mazdaug toje vietoje kur korseto suvarstymas pasibaigia ir suknele pasidaro lygi su zeme,mazdaug tokio pacio ilgio kaip ir priekyje,ir dar papildomai prisius kilpute pacioje apacioje,kad galeciau ant rankos pakabint,kad nereiketu nesioti.Kai pabaigs pataisymus,pabandysiu ikelt foto:) Ir siaip pagalvojau,kad su vadinamu "tortu" butu daug patogiau,bet kad tos tortines man neprilipo kazkaip Tikiuosi,kad rugsejo vidurys nebus tvankus ir neistirpsiu sukneleje
QUOTE(Daniellė @ 2014 08 12, 07:59)
Labai gražiai atrodai O kaip pati, ar patenkinta buvai?
Trumpam ir aš pasirodau, man nieko taisyti nereikėjo, išsilyginau ir tiek
..
Trumpam ir aš pasirodau, man nieko taisyti nereikėjo, išsilyginau ir tiek
..
ooo kokia grazi:)
pirmoji kuri grazi is interneto, gaila as tokios neuzmaciau, buciau parsisiuntud...
i | Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką, todėl, taisyklės neatitinkančios, žinutės ištrintos. |
QUOTE(delfinyte @ 2014 08 12, 13:28)
ooo kokia grazi:)
pirmoji kuri grazi is interneto, gaila as tokios neuzmaciau, buciau parsisiuntud...
Ačiū labai Na ji tokia nestandartinė, kiek rodžiau visiems prieš siunčiantis, daug pagyrimų nesulaukiau. O jau gyvai tai visiems patiko