Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto

Bitute19 labai džiaugiuosi kad viskas taip gerai pavyko.Laukiam nuotraukų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelsvas drugelis @ 2014 07 13, 20:53)
Bitute19 labai džiaugiuosi kad viskas taip gerai pavyko.Laukiam nuotraukų bigsmile.gif

Labas visoms.Na va nuveziau siandien suknele pas siuveja , bet mebuvo galimybes nufotografuoti.Kita savaite vaziuosiu su bateliais ir pasijoniu,bet suknele dar nebus taisyta tai nufotografuosiu;)
Atsakyti
GAl kur užmatėt tokią suknelę? Turiu išsisaugojusi foto o niekur nerandu. Įtariu kad teks siūtis ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 21 liepos 2014 - 22:13
Sveiki, as manau, kad uzsisakinesiu is Landybridal. Susibendravau su ten aptarnaujancia ir uzsakymus priiminejancia mergaite,net FB draugem tapom.
Visa sios dideles imones virtuve tokia, kad jie visus darbuotojus apgyvendina vienam dideliam name, teikia jiem maista ir del to moka labai mazus atlyginimus tam,
kad sukneles kainuotu pigiau smile.gif Bet cia visur taip Kinijoj. Dar papasakojo, kad jie turi labai daug klientu "reselleriu", pagrinde tai UK salonai is ju perka ir parduoda su labai dideliais antkainiais.
Siaip kiek forumusoe teko skaityt apie juos atsiliepimus, tai visai neblogi. Nedaro papigiai labai. Bet vis dar bijau, nors ta mergaite uztikrino mane , kad asmneiskai pasirupins kad viskas butu gerai smile.gif
Visgi sutaupyciau kokius 2000 lt tikrai.

Facebooke ju paskyroj yra ikeltos ir realios sukneliu foto.

Tai va, gal kuri irgi mastote is ten uzsisakyt? Gal jau uzsisakete, ar gavote? netylim!!:))
Atsakyti
Kad man rodos ne viena iš ten pirkus. Galėtų pasiūt pagal mano norus,tai tikrai pirkčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 07 21, 23:12)
GAl kur užmatėt tokią suknelę? Turiu išsisaugojusi foto o niekur nerandu. Įtariu kad teks siūtis ax.gif

Pati paklausiau ir pati radau pačiuose kiniečiuose biggrin.gif ir visai neblogai atrodo ax.gif

http://www.aliexpres...1846609838.html
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 07 22, 23:28)
Pati paklausiau ir pati radau pačiuose kiniečiuose biggrin.gif  ir visai neblogai atrodo ax.gif

http://www.aliexpres...1846609838.html

Grazi suknele:)
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 07 23, 00:51)
Kad man rodos ne viena iš ten pirkus. Galėtų pasiūt pagal mano norus,tai tikrai pirkčiau biggrin.gif

Thea, ten ir siuna pagal tavo norus smile.gif as jau susimodeliavau savo suknele. Tik vat vis galvoju rizikuot ar ne
Atsakyti
Sveikutes,buvau be interneto keleta savaiciu,tai atitrukus nuo visko biggrin.gif bitute laukiam nuotrauku wink.gif
As kazkaip nustojau ziuret tas sukneles kol nepasimatavau ir nezinau koks modelis man tinka,tai tiek,jau greit turesiu ta malonuma biggrin.gif manau uzsakinesiu is landybridal arba lightinthebox wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 07 24, 14:33)
Sveikutes,buvau be interneto keleta savaiciu,tai atitrukus nuo visko biggrin.gif bitute laukiam nuotrauku wink.gif
As kazkaip nustojau ziuret tas sukneles kol nepasimatavau ir nezinau koks modelis man tinka,tai tiek,jau greit turesiu ta malonuma biggrin.gif manau uzsakinesiu is landybridal arba lightinthebox wink.gif

Sveikutes.na foto tik kita savaite bus,nes sia savaite siuveja deja negali priimti:( Jau pasiilgau suknutes blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos nuotakos! aš jau tuoj irgi įklimpsiu į šitą paieškų liūną. Pati dirbu su kiniečiais kiekvieną dieną, tai žinau, kad reikia patikimą rast ir tada viskas liuks bus. Tai mano klausimas, kas turit kokių kiniečių kontaktus, kad parekomenduot, kurie geri atsiunčia tai ką reikia ir kokybiškai.

Lauksiu atsakymų, iki !
Atsakyti
Šįryt gavau suknutę iš Light In The Box.

Suknelė iš tiesų atitinka tai, kas nurodyta nuotraukose, tik stipriai prašoviau su dydžiu. Pagal jų dydžių lentelę mano išmatavimai atitinka 4 dydį, tačiau panašu, kad reikėjo 2, nes suknelės viršus gerokai per laisvas.

Be to, rinkdamasi modelį visai nepagalvojau apie tai, kad nuotraukoje modelis yra normalaus ūgio, tad ant mano kuklių 160cm suknelės ilgis bus visiškai kitoks. Taip ir yra - vietoj tea lenght mano suknelė yra vos vos virš kauliuko.

Kad ir kaip bebūtų gaila, suknelę bandysiu parduoti, nes praktiškai viską reikėtų persiųti: ir siaurinti, ir sijonus/pasijonius gerokai trumpinti.

Modelis toks http://www.lightinth...41_p783941.html
Atsakyti