Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto

QUOTE(Bitute19 @ 2014 06 27, 12:22)
Nustebino ka tik, ikeliu foto.Laukiu ivertinimu:) Mano manymu viskas ciki

wub.gif super ,grazu, dabar lauksim kada jau gausi ir apsirengus nusifotografuosi
Atsakyti
QUOTE(Bitute19 @ 2014 06 27, 14:42)
As norejau to pustumo del klosciu, nes su pasijoniu nelabai patogu, bent jau kai matavausi:) As manau,kad dar sutvarkius visa suknele pagal mane turi atrodyti neblogai:)

Grazu 4u.gif labia jau laukiam kol gausi smile.gif
Daniele,o kur pirkai batelius?
Dar norejau paklaust,gal kas ka zinot apie tidebuy ten tokios grazios is paveiksliuku,bet nezinau kaip kokybe ir atsiliepimai apie juos ne patys geriausi g.gif ten tokia grazuole radau biggrin.gif va parodysiu
user posted image
aisku nuimciau tas geles nuo melynos juostos,nes per daug,bet grazi,ar ne,ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filotijia: 27 birželio 2014 - 17:18
QUOTE(Filotijia @ 2014 06 27, 16:02)

aisku nuimciau tas geles nuo melynos juostos,nes per daug,bet grazi,ar ne,ka manot?

ax.gif na taip geles geriau nuimti,nes rozytes ant juosmens ir sitos jau pesasi,nevienodos.Siaip man grazu labai kaip suderintos spalvytes,nezinia kaip is nugaros ir pridengta su ranka,nesimato kokia jungtis.

Zodziu paziurejau dar karteli,neimciau turbut gelyciu,visai gerai atrodo :-D

gal gali nuoroda imest,nera pirkeju nuotrauku?
Papildyta:
p.s. sita 100kartu grazesne uz praeita kur buvai imetus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 06 27, 17:02)
Grazu  4u.gif labia jau laukiam kol gausi smile.gif
Dar norejau paklaust,gal kas ka zinot apie tidebuy ten tokios grazios is paveiksliuku,bet nezinau kaip kokybe ir atsiliepimai apie juos ne patys geriausi  g.gif ten tokia grazuole radau biggrin.gif va parodysiu
user posted image

Is savo patirties su neriniuotom suknelem,galiu pasakyti,kad tokio tipo sukneles kaip jus ikelet labiausiai atitinka nuotraukas.Nes kiek google ziurejau ivedusi "real examples of wedding dress" tai sifonines sukneles labiausiai atitinka:) Paziurekite dar milanoo.com,ten yra visokiu tikru nuotrauku imesta smile.gif
Atsakyti
Aūūūūūū kur dinge visos?
Atsakyti
Turbut visos prie altoriaus jau thumbup.gif
Na mano suknele pakeliui jau.Sistemoje raso,kad 10 liepos turi buti Vilniuje:)
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 06 27, 18:02)
...
va parodysiu

Pirkau manodrabužiai.lt, netikėtai radau ir greit griebiau bigsmile.gif

Graži suknelė, aš tik geriau nuimčiau tas nuo juosmens, nes tos ant juostos gražesnės. Ir tikrai, kadangi šifoninė, daug netikėtumų neturėtų būti. Na nebent gal mažiau pūsta bus, bet šitą galima ištaisyti ax.gif

QUOTE(Bitute19 @ 2014 07 07, 12:52)
Turbut visos prie altoriaus jau  thumbup.gif
Na mano suknele pakeliui jau.Sistemoje raso,kad 10 liepos turi buti Vilniuje:)

Jau kiek nedaug liko! Gal anksčiau kartais atkeliavo?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 07 08, 07:45)
Pirkau manodrabužiai.lt, netikėtai radau ir greit griebiau  bigsmile.gif

Graži suknelė, aš tik geriau nuimčiau tas nuo juosmens, nes tos ant juostos gražesnės. Ir tikrai, kadangi šifoninė, daug netikėtumų neturėtų būti. Na nebent gal mažiau pūsta bus, bet šitą galima ištaisyti  ax.gif
Jau kiek nedaug liko! Gal anksčiau kartais atkeliavo?
ax.gif

Patikrinau sistemoje,tai dar Kinijoje kol kas,bet jau issiusta is tarpines stoties:)
Atsakyti
QUOTE(Bitute19 @ 2014 07 08, 10:02)
Patikrinau sistemoje,tai dar Kinijoje kol kas,bet jau issiusta is tarpines stoties:)

O tai kaip ji taip per dvi dienas į Lietuvą atlėks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 07 08, 10:35)
O tai kaip ji taip per dvi dienas į Lietuvą atlėks?  g.gif

Paimta is siutejo liepos 4 d. Siuncia su Fedex.Tai turbut atkeliaus jeigu parasyta schmoll.gif Siaip rasoma kad pristatymas 4-8 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Bitute19 @ 2014 07 08, 11:06)
Paimta is siutejo liepos 4 d. Siuncia su Fedex.Tai turbut atkeliaus jeigu parasyta schmoll.gif Siaip rasoma kad pristatymas 4-8 dienos.

Jau matau,kad mano suknele Vilniuje nuo 7.30 ryto:) Kazin,kada gausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute19 @ 2014 07 10, 10:22)
Jau matau,kad mano suknele Vilniuje nuo 7.30 ryto:) Kazin,kada gausiu g.gif

Na ka Mamytes, sumokejau vakar muita uz suknele, siek tiek pasiseke,nes gavosi juokinga suma blush2.gif Siandien pati atsiemiau siunta, ir likau nustebusi.Suknele pasiuta labai gerai,medziagos geros,realiai atrodo zymiai geriau nei nuotraukuose.Kadangi ispakavau darbe tai neturjau progos normaliai pasimatuoti, uzsidejau ant rubu biggrin.gif Pataisymai bus minimalus,siek tiek per plati per klubus,o visu kitur gerai.Truksta 2 kilpuciu ant nugaros kur uzsisega virsuje rankovytes, bet tai smulkmena.Dar reikes pasijonio,nes norisi pustesnes apacios. Esu laiminga gavusi nuostabia suknele 4u.gif
Atsakyti