Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto

QUOTE(gelsvas drugelis @ 2014 06 24, 19:30)
Nulindau i google paziuret,tikrai negraziai atrode,ir super per aukstai kazkaip g.gif

batukai grazus tavo thumbup.gif 10cm.tikrai neatlaikyciau visos sventes doh.gif mano einamiausi kulniukai 3-4cm.  smile.gif

Keista man del tos Valanciunes, suknele siuvo dizainere, viskas daugiau kaip ir gerai, nugaroj iskirpte ispudinga, bet juk vis tiek su "priekiu" daugiau bendraujama ir jis labiau matomas, nei nugara. Kazkaip galejo labiau pasistengti siuo klausimu.

Matai, pas mus vakarines dalies nebus, po baznycios poros valandu banketuka turesim, o po to jau tik su liudininkais i restorana. Tai jau vakarienei persirengiu suknele ir tuo paciu persiausiu senus gerus ir patogius juodus batelius. Tikiuosi, kad jokiu traumu nebus, nes mano koju sanariai yra pakrype, tai dazniausiai visi nauji batai nutrina iki giliu zaizdu sad.gif bet su sitais baltais kasdien namie vaikstau, gal vis delto nieko nenutiks...
Atsakyti
QUOTE(gelsvas drugelis @ 2014 06 24, 23:51)
Ačiū wub.gif
Kas girdėt pas tave?

kol kas laukiu foto:)
Atsakyti
Labai graži suknutė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 06 25, 04:37)
Keista man del tos Valanciunes, suknele siuvo dizainere,

Matai, pas mus vakarines dalies nebus, po baznycios poros valandu banketuka turesim, o po to jau tik su liudininkais i restorana.

Dizaineriai tie patys zmones,eiliniaisiuvejai su fantazija mirksiukas.gif o gal ji taip norejo pati,matai kas man grazu,tau gali but visai negrazu.p.s. man pasirode kad jai buvo labai nepatogu eiti,ar padalkos kliuvo ar dar kazkas.Zodziu svarbu kad ji liko patenkinta mirksiukas.gif

Tada atlaikysi tikrai,labai gerai darai,pranesiosi,pripras kojos ir bus labai gerai.O as dar tik dairausi i batus.

Papildyta:
QUOTE(Thea! @ 2014 06 25, 12:22)
Labai graži suknutė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

wub.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(gelsvas drugelis @ 2014 06 25, 14:44)
Dizaineriai tie patys zmones,eiliniaisiuvejai su fantazija  mirksiukas.gif o gal ji taip norejo pati,matai kas man grazu,tau gali but visai negrazu.p.s. man pasirode kad jai buvo labai nepatogu eiti,ar padalkos kliuvo ar dar kazkas.Zodziu svarbu kad ji liko patenkinta  mirksiukas.gif

Na dėl šito nesutikčiau. Jei mama su močiute primatavusios siūtų suknelę, tada gal ir galėtų būti kas per aukštai ar per žemai, nes jos neturi tokio išsilavinimo. Dizaineris, siuvėjas, jie šio amato mokėsi ir turi išmanyti, kaip sukurti rūbą, kad jis būtų tiek patogus, tiek dailiai atrodantis. Visai kitas atvejis, jei nuotakai taip gražu ir ji to pageidavo. Tada jau nėra ką ir komentuoti, jos pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 06 25, 12:49)
Visai kitas atvejis, jei nuotakai taip gražu ir ji to pageidavo. Tada jau nėra ką ir komentuoti, jos pasirinkimas smile.gif

butent,manau kad cia tas atvejis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kur visos dingusios? 4u.gif

Aš vakar išmėginau batelius, ėjau į diplomų įteikimus. Viskas ok, paeiti nesudėtinga, niekur nenutrynė (ko labiausiai bijojau). Pėdos, aišku, pavargo išlenktos būti, bet šiaip jokių problemų. Tai nusiraminau, drąsiai galėsiu autis ir eiti prie altoriaus smile.gif

QUOTE(Bitute19 @ 2014 06 25, 09:24)
kol kas laukiu foto:)

Na, ar yra jau ta foto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 06 27, 07:12)
Sveikos, kur visos dingusios?  4u.gif

Aš vakar išmėginau batelius, ėjau į diplomų įteikimus. Viskas ok, paeiti nesudėtinga, niekur nenutrynė (ko labiausiai bijojau). Pėdos, aišku, pavargo išlenktos būti, bet šiaip jokių problemų. Tai nusiraminau, drąsiai galėsiu autis ir eiti prie altoriaus smile.gif
Na, ar yra jau ta foto?  ax.gif

kol kas dar nea.manau po savaitgalio turetu buti,nes liko 4 dienos pasiuvimui smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Bitute 19 laukiu su nekantrumu tavo nuotrauku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gelsvas drugelis @ 2014 06 27, 11:29)
sveikutes  4u.gif
Bitute 19 laukiu su nekantrumu tavo nuotrauku ax.gif

Nustebino ka tik, ikeliu foto.Laukiu ivertinimu:) Mano manymu viskas ciki piki blush2.gif
Papildyta:
3 sluoksniai tiulio smile.gif
Papildyta:
Priekis:)
Papildyta:
Nugara
Papildyta:
QUOTE(Bitute19 @ 2014 06 27, 13:18)
Nustebino ka tik, ikeliu foto.Laukiu ivertinimu:) Mano manymu viskas ciki piki blush2.gif
Papildyta:
3 sluoksniai tiulio smile.gif
Papildyta:
Priekis:)
Papildyta:
Nugara

padidinus foto, pamaciau,kad rankovytes pataisytos, taip pat sutvarkyta apatine dalis kur prasideda"uodegyte", bei prideta daugiau neriniu:)Aisku apacia ne tokia pusta kaip originalo, bet manau,kad man reikes ja siaurinti tai liks daugiau medziagos kurios bus panaudotos klostem.
Atsakyti
QUOTE(Bitute19 @ 2014 06 27, 14:22)
Nustebino ka tik, ikeliu foto.Laukiu ivertinimu:)

Tikrai labai saunu, dziaugiuosi uz tave smile.gif atrodo viskas kokybiskai ir tvarkingai pasiuta. O jei noresi pustumo apacioje, juk gali paaijoni koki detis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 06 27, 13:35)
Tikrai labai saunu, dziaugiuosi uz tave smile.gif atrodo viskas kokybiskai ir tvarkingai pasiuta. O jei noresi pustumo apacioje, juk gali paaijoni koki detis smile.gif

As norejau to pustumo del klosciu, nes su pasijoniu nelabai patogu, bent jau kai matavausi:) As manau,kad dar sutvarkius visa suknele pagal mane turi atrodyti neblogai:)
Atsakyti