QUOTE(gelsvas drugelis @ 2014 06 23, 09:05)
Filotijia pasirodyk kokio tipo sukneles ziurineji,kieksupratau dar nesi apsisprendus del vienos
Man si grazi,kazka tokio noreciau,bet kaip minejau eisiu per salonus pirmiau ieskot sau tinkamo modeliuko
kolkas renkuosi ir ziurineju lightinthebox.com ir landubridal.co kiek kur skaiciau sie patikimiausi kolkas
QUOTE(Bitute19 @ 2014 06 23, 13:16)
Ieskojau pati,skaiciau atsiliepimus, ziurejau ar turi tikru pavyzdziu sukneliu.Taip pat pagal reitinga.tai pasirinkau sita pardaveja,nes radau norima modeli pas ji:)
Papildyta:
Kol kas nieko.Nes pratesiau gaminimo laika 5 dienoms.O kodel galvojate,kad reikia moketi muita?Gavote zinute kazkokia,kad reikes moketi?As paprasyiu,kad ant siuntinio mazesne suma nurodytu:)
Bet ar sutiks jie rasyt,kiek zinau tikrai nevisi sutinka,o kaip ir Daniele minejo,lietuviai nedurni,patikrina,bet manau cia retas atvejis
QUOTE(Daniellė @ 2014 06 23, 14:22)
Sveikos, jungiuosi prie jūsų temos. Mano suknelė jau atkeliavusi iš lightinthebox.com. Esu labai patenkinta, viskas būtų idealu, tik yra mažytis juodas taškelis suknelės priekyje, kuris neišsivalo. Na, bet kaip nors užmaskuosiu jį, tarp klosčių nesimato.
Dėl muito, tai kad ir prašote nurodyti mažesnę kainą, muitinėje ne kvailiai dirba - nepatikės. Aš bandžiau taip sužaisti su svečių dovanėlėmis (siunčiausi iš aliexpress.com). Kinietis nurodė 25$, nors realiai sumokėjau 85$, muitinėje sulaikė siuntinį ir paprašė pateikti išrašą iš banko, kad tikrai mokėjau 25$. Kadangi tokio išrašo neturėjau, pasakiau teisybę, kad mokėjau 85$, tada dar teko susimokėti muitinės tarpininkams už dokumentų tvarkymą ir bendroje sumoje gavosi +200Lt
Būčiau tas dovanėles ir Lietuvoje nusipirkusi, o dar muitinė dvi pakuotes sugadino, tai iš vis nuostolis...
O kai siunčiausi suknelę, buvo galimybė susimokėti papildomą mokestį, kad muitinė net nebetikrintų vertės. Labai džiaugiuosi taip padariusi, nes būčiau turėjusi daug daugiau vargo ir išlaidų.
Mano suknelė
internete ir
realiai
Prasom daugiau apie tai
nes as ir galvoju siustis is ten pat
O tu pagal ismatavimus siuvaisi,ar ten perki pagal dydi?
QUOTE(gelsvas drugelis @ 2014 06 23, 16:39)
suknelė jau namie
Parodysiu vėliau,mažė migdosi nenoriu lyst į miegamą.
Nu mano tie dundukai ne tik kad nesumažino bet dar padidino sumą.Vietoj 255 moketų,paršė 309.Rezultatas muitinei 87 eurai.
Tai kažkiek visą džiaugsmą numušė.
Šiaip suknelė lyg ir tokia pat kaip foto.Mažinti per krūtinę gerokai reiks.Teks akmenukus pritvirtint nes kabo ant 1 plaukelio.Ai dar kabliukai užsegimui yra
o kilpučių nima
Primink is kur tu sakeisi? Ir labai sunku pasakyt kanors,noretume pamatyt suknele ant taves