QUOTE(ivetacom @ 2014 07 26, 08:14)
Galime pildyti kokoso aliejaus atsargas
Ačiū už nuorodą, užsipirkau kiek...
QUOTE(JolkitaS @ 2014 07 28, 10:17)
Hippie, pasimetėm kelyje taip ir neatsisveikinę - reiškias dar tikrai pasimatysim!!!
Ai, kuro pritrūkom, tai lukoile turėjom sustot, pamojavom jums pavymui, bet po to vistiek pro Plungę važiavo, centriuką apžiūrėjom
QUOTE(Rasa:) @ 2014 07 28, 10:32)
Jei kas negalėjo miegoti dėl gaidžių - tai tiesiog miesčionių problema
arba nežinojimas postulato
Jei negali pakeisti problemos - keisk požiūrį į ją
Gerai dar, kad Hippie vieną vakarą padėjo jai ožkas pamelžti
labai įdomu buvo 'suvedinėti galus" kas yra kas - man asmeniškai toliausiai nuo susikurto vaizdinio iki tikrovės buvo Hippie
Aš pirmą rytą nuo kakariekavimo varžybų (vienam labai nesisekė-niu žiauriai juokingai gaudavosi) pabudau, susižvalgėm su SB ir pradėjau žvengt
, pažvengiau ir...užmigau
Kitą rytą gal išgirdau, o gal ir ne, nes išvakarėse grįžom vėlai iš Klaipėdos kur buvom nulėkę pažiūrėt finalinių Jūros šventės fejerverkų ir šviesos ir muzikos fontanų (nemiegot vertėjo).
Kas per šmeižtas
Ne ožkas, o karvę. Vieną. Bandžiau. Nepavyko. Aukštasis pilotažas ne taip sudėtinga
O koks buvo vaizdinys? Dabar jau kalysj
QUOTE(zomša @ 2014 07 28, 14:47)
Nuodėmė kamštukus kišti į ausis vos nuo asfalto atsiplėšus.
Bet ir taip rėkt vienas kitą bandant perkariekuot visą tai apvelkant povų bliovimu (paukščiams pasisekė tik su išvaizda, ne su balsu
) yra tikra nuodėmė
P.S. Kamštukų neturėjau. mėgavausi
.
QUOTE(aFREAKa @ 2014 07 28, 21:26)
p.s. Ir parsivežiau gražuolį gaidžiuką savo senmergėms blondinėms.
Parodyk albume ką ten gavot
Kur tu jį laikai su savo blondinėmis?
QUOTE(norala @ 2014 07 28, 23:27)
Vienok, aš butent iš seminaro tikejausi daugiau praktinių dalykų , o visus išsakytus teorinius dalykus man savo perkrautoj galvelej labai sunku sudelioti...
Bet iš mosklininko, tyrėjo turbūt sunku gauti tuos praktiškus dalykus
QUOTE(jaicy @ 2014 07 29, 10:15)
as grizus [color=yellow]pratrydaliojau gerai dvi dienas..
bet paprasius rekomendacija del savo nukrypimu, nuvyliau Roka(bet ne vien as kaip pasirodo! )
nes parase kad, Jūs ne pirma to prašote, todėl sprendžiu, kad seminaras nepavyko, nes kaip tik norėjau ir perteikti, ką reikia daryti, kai žinai nukrypimus...
Aš tik kartą
Ojoj, negi jis toks kategoriškas-"sprendžiu, kad seminaras nepavyko", nereikia taip absoliutint
Papildyta:
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2014 07 29, 12:03)
O dėl prašymų Rokui dėl rekomendacijų, manau reikėjo pradžiai
paanalizuoti gautą medžiagą, susidėlioti kažkiek maitinimosi, kt.veiksmų planą pagal matomus nukrypimus ir tik tada prašyti pakomentuoti ar teisinga kryptimi einama, bet čia tik aš taip daryčiau.
O aš nežinojau, kad dalyvavai, kur sėdėjai, kaip atrodei? Kodėl be atpažinimo ženklų buvai?
)
O dėl paryškinto, tai man tas ir yra sudėtingiausia-susidėlioti pagal nukrypimus maitinimąsį
, visiškai nežinau kokios maisto grupės galimos, kurios būtinos ir kurios kenkia...
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 07 29, 12:10)
O tai jisai šeštadienį gal pasakojo, su kokiu nukrypimu ką vartoti,kad maždaug jau pačios turėtumėte orientuotis?
Nes čia šiaip tokiam "žaliam" atėjus tai iš tikro sunku surišti galus, kur anaerobinis, disaerobinis, anabolinis, kas jie išvis tokie yra ir ką ten su jais daryti..
Aš seminare mačiau ir gražesnių vyrų
Hippie, neskaityk
Nieko nematau
QUOTE(jaicy @ 2014 07 29, 20:33)
o apie disbalansus matyt pasakojo sestadieni, mes pavelavom.
nes kabejo
toks lapas
Niu, kad ne, gal penktadienį pradžioj, nes mes penktadienį į 1,5 paskaitos dar spėjom, bet tas lapas jau kabėjo.
QUOTE(Rasa:) @ 2014 07 29, 20:33)
Hippie vis prisimindavo, kad reikia pafotkint įdomiausius momentus (sakė - kad merginas paerzint
). Bet ji dabar vaizduoja užsiėmusią
(rašė, kad dirba ir t.t.), tad tikriausiai teks palaukt
Daug šnekėjau-mažai dariau, turiu kelias telefone, bet niekaip nesigauna man jų į PC permest, kai tik pavyks įdėsiu ir į albumėlį, kad visos pamatytumėt tikruosius vištų veidus
:blonde:
QUOTE(LumiLumi @ 2014 07 29, 21:08)
He he
idomu kuri ten kuri? Prisipazinkit dalyves
Aš, tai ta povas, antra iš kairės, kuri bliovė ryte ne savu balsu
Papildyta:
QUOTE(norala @ 2014 07 29, 21:13)
Negaliu paziuret dar vis
(
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2014 07 29, 21:22)
As ir noreciau i albumeli pakliut
QUOTE(aFREAKa @ 2014 07 29, 22:12)
Ar pakliuvot? Save įdėjot?
QUOTE(jautiena @ 2014 07 30, 12:24)
svarbu, kad tyrimo rezultatai butu geri
vorestos pakiso gera ideja, ka su didele cukinija daryt. einu kiausu taip dabar pasikepsiu
Gera idėja.
QUOTE(jaicy @ 2014 07 30, 13:02)
manau jie papildo viens kita. tiek vienam tiek kitam pasiseke. atrodo labai darni seima
Tokie plius ir minus kepė blynus...
QUOTE(zomša @ 2014 07 30, 13:09)
O cukinijos tai labai gera daržovė. Smagiau dar neperaugusios, bet ir tas medines mielai imu, jei tik kas duoda. Išdarinėji, supjaustai - ir įdarytos, ir į troškinius, ir į kiaušinienes - vis paįvairinimas.
Viskas,
išsitriedžiau Važiuoju į banką, o jūs kurkit temą, nes liksim be namų