QUOTE(Ursula Star @ 2014 07 23, 07:47)
Aš niekada neskaitau ko manęs kompas klausia, visada sakau jaum "Yes". Taip saviškį netyčia pakviečiau tapti mano draugu facebooke.
Princų klausimu, tai man atrodo, kad jeigu lemta - ir sutiksi. Net ir pačiose neįtikinamiausiose situacijose. Gali tiesiog pasibelsti į duris.
Dėl to visokios tikslingos
medžioklės man visada atrodė labai neįdomus dalykas. Nors gal yra kam pasiseka ir taip.
QUOTE(jaicy @ 2014 07 22, 22:33)
raso, kad su apsauga jie..
Bet, berods, irgi nerašo, kokio stiprumo, tik kad su filtrais (pas lietuvių gamintojus kažkas yra, kad teoriškai žino, bet praktiškai jie to negali išmatuoti)? Šiaip rūgštines priemones tikrai geriau būtų atidėti rudeniui-žiemai. Nors negeros reakcijos dažniausiai pasireiškia iš karto, gali būti ir nelabai gražių ilgalaikių pasekmių - pvz. pigmentinės dėmės.
Odos priežiūrai svarbiausia yra drėkinimas, iš vidaus (maistas) ir iš išorės. Nepriklausomai nuo amžiaus.
Vėliau, priklausomai nuo odos būklės, to išorinio drėkinimo gali reikėti daugiau, bet šiaip kosmetikos pramonėje daugiau marketingo ir mitų, nei realiai veikiančių priemonių.
Aš irgi rūgštis šaltuoju sezonu reguliariai panaudoju. Šiltuoju primityviai užtenka trijų produktų, gero drėkiklio tame tarpe. Natūr kosmetika nesižaviu, virtuvėje neraganauju, chemija tinka ir patinka, poveikį matau.
QUOTE(LumiLumi @ 2014 07 22, 23:06)
vis kirba "o kas jeigu". Labai nemalonus jausmas...
Pasakysiu banalybę, bet, žinai, plyta ant galvos (nelinkiu!) irgi gali labai išbalansuoti. Reikia imti maksimumą. Iš to, ką išvardinai - daug turi. Kaip suprantu - planuose ir dar daugiau.
Aišku, kad jausmas niekada nebus malonus, kad liga yra akmuo po kaklu, ir geriau jos neturėti, ir į už ką man niekas neatsakys (nes viskas, kas planuota, turėjo būti geriau, gražiau ir kitaip -iau), ir bangų visokių užeis. Bet - o kas jeigu viskas ilgai ir nuobodžiai bus gerai?