Ar matėt koks fainas oriukas pranašaujamas savaitgaliui Palangoj?
QUOTE(Azu @ 2014 07 21, 21:24)
Su darzovem, mesa , grikiais, kiausiniais bananais ir datulem, nes noriu lb saldumo
Aš tik be grikių ir bananai-labai labai retai, bet pas man sausas vynas kartas nuo karto.
QUOTE(zomša @ 2014 07 21, 21:36)
Hm. Yra diagnozuojamos (oficialiai) ligos, kurios klasifikuojamos kaip autoimuninės.
Supratau. Be diabeto ir IS daugioau nežinau.
QUOTE(Ursula Star @ 2014 07 21, 22:45)
Šiaip įdomiai dabar paleo laikytis. Anksčiau kai laikiaus tikslas buvo svorį mesti, o dabar kaip ir daugiau dėl sveikatos. Visai kitas jausmas
Tikrai taip-nesu sudžiūvus-leškos storos, nedidelis pilvukas, bet aš sau gražesnė dabar nei labai liula ar labai kaulėta buvau, nelipu ant svarstyklių.
QUOTE(aFREAKa @ 2014 07 21, 23:07)
Na, o kalbant apie simptomus...tai man asmeniškai įtarimai prasidėjo nuo
policistinių kiaušidžių sindromo, svorio augimo (dabar tiesiog pučiuosi ant akių po kg per mėnesį), nuovargio, energijos trūkumo, apatijos, nesubebėjimo susikaupti, užkietėjusių vidurių....galėčiau dejuoti iki ryto.
Turėjau šį reikalą-niekaip antro nesusilaukėm ilgai (1,5m. bandymų, čia jau turint 4m. pirmagimį).
Papildyta:
QUOTE(Jolė*** @ 2014 07 21, 23:29)
Tikuosi tai neužkrečiama, nors man dar tik 47 artėja, pati jaunystė, imsiu ir užkibsiu
Mano mamka brolį 42m. purptelėjo, iškart atjaunėjo kokį desietką metelių
QUOTE(Ursula Star @ 2014 07 22, 08:13)
Būtent tas dalykas, kad išpjauna ir visą likusį gyvenimą žmogus su vaistais praleidžia man keistas labai. Kaip suprantu su tokiomis operacijomis priežastis nėra pašalinama, tik pasekmė?
Aš irgi manau, kad po peiliu, tik ekstra atvejais.
QUOTE(Rasa:) @ 2014 07 22, 08:34)
Kai aš gimdžiau 32-jų SENA PIRMAKARTĖ
afigietj.
QUOTE(Egliukasz @ 2014 07 22, 09:11)
Reik man paleo vyra susirast, nes MB man visus reikalus su mityba s..ka
Ne ieškot, o turimą auklėt
QUOTE(jaicy @ 2014 07 22, 09:42)
kai siaip esam kur- tai mum neduoda 30, bet va kai salia stovim su 20meciais...jie kazkodel sako mum JUS
analogiška situacija. Vakar vienas davė 26. Bet jau TOKS melagis-koketas
Ale ką-malonu
QUOTE(jaicy @ 2014 07 22, 09:43)
Užsivėlus tiesiogine to žodžo prasme
Dar tų vaikų tiek prisiorganizavo
Eisiu paieškot.
QUOTE(jautiena @ 2014 07 22, 10:35)
einu pusryciam kiausu pasikepsiu su cukinijom ir pomidorais is
savo darzo - labai apsipatenkinus esu,
Niu nifiga sebe, kai psako
QUOTE(Rasa:) @ 2014 07 22, 14:01)
įpareigok seminare (jei bus) bendrą darbą, pvz., kiaušius surinkt vakare
P.S. O gal kas turit vienišą ir būtinai paleolietišką tėvelį ar senelį?
A vėl visos ant gatavo nori?
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2014 07 22, 14:07)
Kokie ne tie laikai ?? Mane supiršo
Super
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 07 22, 15:01)
Tai gerai, mano mašinai kažko dešinio rato stabdžių kaladė barška - negalėtų pažiūrėti?
QUOTE(" voresta " @ 2014 07 22, 16:58)
O mane, ir ne su paleo , nėštumo metu nepykino. Per 3
vėmiau tik sykį-supykino kepamas cibulis. Nežinau su kuo tai sieti.
Visiškai tas pats
su visais
nevėmiau, pamenu ginė sakė, kad tavo organizmas sukurtas išnešiot ir gimdyt (suprask, kad nepykino ir platūs klubai B-) ). Vieną kartą tik nuo MB paruoto omleto su saulėgrąžom supykino-pažiaukčiojau, bet dar nebuvo ryte ką išvemt
QUOTE(Ursula Star @ 2014 07 22, 17:39)
Tačiau geriau vitaminus ir iki ir dabar. Tai gal nuo to ir nepykina?
Mane ne
nuo vitaminų ant tuščio skrandžio buvo supykinę kaip reikalas
QUOTE(zomša @ 2014 07 22, 17:52)
Na, čia jau nepopuliarioji terminologija. Manau, kad niekas (ok, 90%), kai kalba apie žaliavalgius,
to neturi galvoje. Įprastai jie gi nevartoja nieko iš mėsos, kiaušinių, pieno produktų. Ir vaikšto patys tokie pilkai žali (
no offence, žaliavalgiai).
Žaliavalgiai, tai, kai termiškai neapdorota. Žalias, kaip spalva ar kaip paruošimo (tiksliau neparuošimo) laipsnis?
QUOTE(DingleHill @ 2014 07 22, 17:58)
Tai va, niekas ir nesugeba man atsakyti i klausima: "kodel teplioja ir kokia nevaisingumo priezastis?" Zodziu, banadau ieskoti alternatyvu mityboj ir sveikesniame gyvenimo bude
Skaitau pirmas temas ir megaujuosi
Pagimdžiau ir su endometrioze ir su policistinėm-niu labai norėjau
O, kad tada kas apie Paleo būtų papasakojęs...
QUOTE(Izolda @ 2014 07 22, 19:08)
Tai vat, o liūdniausia, kad nelabai yra su kuo laisvalaikį leisti, ne į visas jau kompanijas įsipaišai
Na na, neprigalvokit daugiau nei yra, pasaulis yra toks kokį įsivaizduojame. Mano viengungė draugė pati atitolo, nes jai per gausi mano šeima buvo, vis bijojo, kad vaikai naujus tapetus išteplios. turint omeny, kad ne laukiniai tie mano vaikai
Labai norėjau su ja ir toliau bendrauti, bet atitolo, nes nesugebėjo mano pasikeitusio statuso priimti, o vaikų ir vyro juk neatsisakysi.
Papildyta:
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 07 22, 19:26)
Aš tai pati pasidaryčiau iš vyro paleolietį, jeigu labai nesilaužytų
Va čia tai SPIRIT'as (that's the spirit)
QUOTE(Izolda @ 2014 07 22, 19:31)
O ką paleolietės ant veiduko tepasi?
Čia klausimas toms ~ 3O
Aš Latvijoj nusipirkau natūralų su šilauogėm, ieškau natūralesnių, dažniausiai iš iherb.com siunčiuosi.
-Kiek jums metų? -Apie 30. -O, jei tiksliau? -39
.
QUOTE(Jolė*** @ 2014 07 22, 21:36)
artėjantys 47 visai negąsdina - jau žinau ką valgau, geriu, su kuo miegu arba ne, ko noriu ar nenoriu. Ir kas svarbiausia - tokių metų sulaukus jau ramiai atsipūtus galiu garsiai dėstyt savo nuomonę, kuri ne visada sutampa su aplinkinių
Man mažiau kiek, bet lygiai apie tą patį vis pasikalbu su draugutėm, pasidžiaugiam
QUOTE(LumiLumi @ 2014 07 22, 22:06)
Tai visi turim tų baimių
Aš irgi norėčiau atsikratyt, bet kaip sako aviatoriai-"pilotas be baimės-jau kamikadzė" :-)
LABANAKT