Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo tema XXI

QUOTE(jautiena @ 2014 07 21, 17:46)
jokia nepaslaptis - man 34metai, jauciuosi per jauna vaikam, galejo dar bent pora metu nenutikt man sita "nelaime".

smile.gif biggrin.gif
svarbiausia kaip jautiesi!
as irgi nesijauciu savo metu. kai siaip esam kur- tai mum neduoda 30, bet va kai salia stovim su 20meciais...jie kazkodel sako mum JUS doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Izolda @ 2014 07 21, 18:15)
o kodel jus I kava kokoso alieju dedat?
Super merginos, o as su 30 jauciuos, vos ne kad laikas tiksi..  blush2.gif

nes visi aplink tik ir sneka- reikia pagimdyt iki 30, RIEKIA!!!
reikia tada kai bus reikia ir taskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 22 liepos 2014 - 09:41
Labas rytas, Ačiū labai pakomentavusioms. Už nuorodas, ir už palaikymą. Man to labai reikia, šeimyniškiai nelabai gilinasi į situaciją, o gal aš per daug susireikšminu.
Nu nieko pasiprasiu.
Atsakyti
kazi kur Selma dingo?.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursula Star @ 2014 07 21, 18:45)
Ne, ne netyčia. Važiavome tikslingai į Bialystoką.

čia gal ta katalikiška? buvau girdėjus apie ją gerą žodį smile.gif

QUOTE(Ursula Star @ 2014 07 21, 20:04)
Nea. Kai paaiškino, kad vis tiek, jei tyrimas parodys tikimybę nieko pakeisti nei vaistais nei vitaminais negalėsiu, nutariau nesidaryti. Be to, kiek komentarų paskaičiau, tai tas tyrimas tik ant nervų groja. Kas iš to jei pasako, kad tikimybė dauno sindromo 1:80, tarkim?
smile.gif Gydytoja 12 sav pagal raukšlytę žiūrėjo, sakė viskas normoje. Man to užteko.

drinks_cheers.gif analogiškai. kadangi giminėj turim Dauno sindromo atvejį, tai man riziką būtų kosmiškiausią parode biggrin.gif ir ką? negi dabar tą vaikelį žudytum dėl to, kad kažkokių visuomenės kriterijų neatitinka? g.gif

QUOTE(aFREAKa @ 2014 07 21, 20:17)
Na vienas tyrimas nustebino hemoglobullinas 138 !!! raudonos mėsos neįperku, tai vadinasi mano špyžinė keptuvė daro savo. Bet, turbūt reiktų pasidomėti geležies pertekliumi, greičiausiai ir kas per daug tas nesveika. Bet toms kam aktualu, pagooglinkit cast iron .

tai kad viskas čia gerai su tuo hb g.gif gal vandens mažiau gėrus buvai dar biggrin.gif

QUOTE(Ursula Star @ 2014 07 21, 22:45)
Amniocentezė atliekama tik tam tikru metu. O mano draugė su savo 35 metų amžiumi  patenkanti į "rizikos"grupę, bandė tam registruotis. Tai pasirodė, kad eilės begalinės ir ji nespės. Tačiau  sužinojo, kad galima tyrimą pasidaryti be eilės privačiai pas tą patį gydytoją kur buvo siunčiama, tik  už menką 500 Lt sumelę.
Tai gal jie biškį suinteresuoti yra?

Ji atliekama tam tikru laiku tik todėl, kad, nepatikus rezultatams, galima būtų atsikratyti nepageidaujamo vaisiaus legaliais terminais doh.gif ... o ją daryti galima ir vėliau. liepinukų temoje viena mergina darėsi kažkur apie trisdešimtą savaite.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 07 22, 06:59)
Mano taip pat pirmas  ax.gif  drinks_cheers.gif
O pas genetikus aš nueisiu, ketvirtadienį. Ta tikimybių teorija man irgi nepatinka, bet su gera aparatūra bent pažiūrės, raukšlytę pamatuos smile.gif

aFREAKa, laikykis  4u.gif

Baisiausia kai pagal tyrimus ir statistika tikimybe 1 is kokio 1000 , ir vis tiek amniocenteze siulo, kai nuo jos 1 is 200 garantuota tikimybe persileisti. Br....reik labai tarp eiluciu klausyt.

As irgi noriu prie isskirtiniu....

Ivetacom, as jau turejau atopinio dermatito pavoju, greit ant dietos ir tfu tfu tfu atrodo issigelbejom. Tik va baliuj pas uosviene buvau , tai isiule man kazko su pienu, nors gi zinojo kad pieno prod.negalima. Na ziuresim , ar bus kokia reakcija.

Selmos ir as pasigedau .
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2014 07 22, 10:52)
tai kad viskas čia gerai su tuo hb  g.gif gal vandens mažiau gėrus buvai dar biggrin.gif
Ji atliekama tam tikru laiku tik todėl, kad, nepatikus rezultatams, galima būtų atsikratyti nepageidaujamo vaisiaus legaliais terminais  doh.gif  ... o ją daryti galima ir vėliau. liepinukų temoje viena mergina darėsi kažkur apie trisdešimtą savaite.

Man praejusi rudeni hb buvo 163 ir daktare sake liuks tyrimai. Aisku pries cp liko tik 109 sad.gif . Reiktu ir dabar pasitikrint nes kazko galva svaigsta smile.gif .

Naa bet jei daktarai dare amniocenteze net 30 sav., kai jau vaisius isgyvena ir aborto daryt nebegalima, tai tik irodo kad daktarai suinteresuoti, Gal koki tyrima kokiai kompanijai atlieka, gal mokslinius darbus raso. Nes amniocenteze yra labai pavojinga intervencija.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 07 22, 09:59)
Naa bet jei daktarai dare amniocenteze net 30 sav., kai jau vaisius isgyvena ir aborto daryt nebegalima, tai tik irodo kad daktarai suinteresuoti, Gal koki tyrima kokiai kompanijai atlieka, gal mokslinius darbus raso. Nes amniocenteze yra  labai pavojinga intervencija.

ta mergina pati pasiprašė, nes ėjo iš proto dėl to, kad echo rodė sindromo, kuriam esant išgyvenamumas neįmanomas, požymius, ir ji labai ėjo iš proto, o darė tokiu laiku, nes gimes vaikutis jau galėtų išgyventi, jei ir sukeltų persileidimą tas tyrimas. pasidarė, sužinojo, kad to sindromo nėra, pasiramino, ir dabar sūpuoja sveiką dukryte.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 07 22, 09:11)
Ursula, daugmaz zinau, kas tinka.

Džiugu. Na, bet tu man visada tokia "keliautoja ir atradėja" po maisto pasaulį atrodai. biggrin.gif Atsimenu, kai per tave ant džiugo sūrio sėdau lotuliukas.gif Taip skaniai viūs jį paminėdeavai. biggrin.gif

QUOTE(nomore @ 2014 07 22, 09:52)
čia gal ta katalikiška? buvau girdėjus apie ją gerą žodį smile.gif

Taip. Ta pati. Duok Dieve jiems sveikatos ir kad Lietuvoje bent kas panašaus atsirastų. Tai hormonų pardavėjai ir vaisingumo verslo klinikos per metus arba užsilenks arba atsivers. lotuliukas.gif
Mums iš esmės tik dviejų vizitų užteko.

QUOTE(nomore @ 2014 07 22, 10:06)
ta mergina pati pasiprašė, nes ėjo iš proto dėl to, kad echo rodė sindromo, kuriam esant išgyvenamumas neįmanomas, požymius,

Siaubas, bet gerai kad su laiminga pabaiga.
Papildyta:
QUOTE(Azu @ 2014 07 22, 09:59)
As irgi noriu prie isskirtiniu....

Tai ir taip esi thumbup.gif
Tiesa, kokius vaisius dažniau valgai dėl gliukozės?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 07 22, 10:11)

Na dabar laukiam Sedindriukes pasirodant, pumpicos, Elatos biggrin.gif

Šiaip galim daryti totalizatorių - kuri pasirodymo metu praneš apie tai, kad laukiasi biggrin.gif Aš statau už Elatą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2014 07 22, 07:34)
Kai aš gimdžiau 32-jų (tiesa, kone prieš 20 m), tai kortelėje buvo įrašyta SENA PIRMAKARTĖ  doh.gif

lotuliukas.gif nu afigiet, taip sakant lotuliukas.gif

QUOTE(jaicy @ 2014 07 22, 08:42)
<...>nes visi aplink tik ir sneka- reikia pagimdyt iki 30, RIEKIA!!!
reikia tada kai bus reikia ir taskas.
irgi gerai biggrin.gif patys pasimove ant to kurpalio ir kitus bando itraukt i seimos liuna biggrin.gif

einu pusryciam kiausu pasikepsiu su cukinijom ir pomidorais is savo darzo - labai apsipatenkinus esu, o jeigu dar galeciau ir savo vistas laikyt, tai isvis tik situo ir gyvenciau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 07 22, 10:31)
Šiaip galim daryti totalizatorių - kuri pasirodymo metu praneš apie tai, kad laukiasi biggrin.gif Aš statau už Elatą biggrin.gif

Elata gal ištekėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ursula Star: 22 liepos 2014 - 10:43
ateitų elata, tai kai prisiskaitytų apie save lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursula Star @ 2014 07 22, 11:20)

Tiesa, kokius vaisius dažniau valgai dėl gliukozės?

Bananai, dz.datules, figos, abrikosai.
Uogu valgau minimaliai, bijau kad puponauta bers.

Mano beveik kasdieniai pusryciai - bananu blynai. Nes lyg tai nuo kiausiniu neberia, tai grazinau juos i mityba.

Atsakyti