QUOTE(Ursula Star @ 2014 07 21, 18:45)
Ne, ne netyčia. Važiavome tikslingai į Bialystoką.
čia gal ta katalikiška? buvau girdėjus apie ją gerą žodį
QUOTE(Ursula Star @ 2014 07 21, 20:04)
Nea. Kai paaiškino, kad vis tiek, jei tyrimas parodys tikimybę nieko pakeisti nei vaistais nei vitaminais negalėsiu, nutariau nesidaryti. Be to, kiek komentarų paskaičiau, tai tas tyrimas tik ant nervų groja. Kas iš to jei pasako, kad tikimybė dauno sindromo 1:80, tarkim?
Gydytoja 12 sav pagal raukšlytę žiūrėjo, sakė viskas normoje. Man to užteko.
analogiškai. kadangi giminėj turim Dauno sindromo atvejį, tai man riziką būtų kosmiškiausią parode
ir ką? negi dabar tą vaikelį žudytum dėl to, kad kažkokių visuomenės kriterijų neatitinka?
QUOTE(aFREAKa @ 2014 07 21, 20:17)
Na vienas tyrimas nustebino hemoglobullinas 138 !!! raudonos mėsos neįperku, tai vadinasi mano špyžinė keptuvė daro savo. Bet, turbūt reiktų pasidomėti geležies pertekliumi, greičiausiai ir kas per daug tas nesveika. Bet toms kam aktualu, pagooglinkit cast iron .
tai kad viskas čia gerai su tuo hb
gal vandens mažiau gėrus buvai dar
QUOTE(Ursula Star @ 2014 07 21, 22:45)
Amniocentezė atliekama tik tam tikru metu. O mano draugė su savo 35 metų amžiumi patenkanti į "rizikos"grupę, bandė tam registruotis. Tai pasirodė, kad eilės begalinės ir ji nespės. Tačiau sužinojo, kad galima tyrimą pasidaryti be eilės privačiai pas tą patį gydytoją kur buvo siunčiama, tik už menką 500 Lt sumelę.
Tai gal jie biškį suinteresuoti yra?
Ji atliekama tam tikru laiku tik todėl, kad, nepatikus rezultatams, galima būtų atsikratyti nepageidaujamo vaisiaus legaliais terminais
... o ją daryti galima ir vėliau. liepinukų temoje viena mergina darėsi kažkur apie trisdešimtą savaite.