QUOTE(Izolda @ 2014 07 21, 16:30)
Aš šiandien sužinojau, kad mažakraujystę turiu..
Kiek esu skaičiusi HS, visi geležies preparatai lyg ir šlakais ant odos labai nusėda, jei gerai prisimenu..
Gal dar yra ir kokių alternatyvų be raudonos mėsos?
QUOTE(Hippie @ 2014 07 21, 19:03)
Aš irgi Tik su chemija pasikėliau. O ką turit omeny šlakais ant odos? Pigmentinėm dėmėm?
Man gydytojas sakė, kad reiktų 6kg jautienos/d., jei norėčiau atstatyt savo hemoglobiną.
O aš, žinokit, net šokinėju iš džiaugsmo - prieš 2 metus hemoglobinas neviršijo 100, liepė geležį vartoti šeimos gydytoja, šiek tiek pagėriau ir mečiau, nesijaučiau blogai tai nenorėjau kišti nieko į save. Šį pavasarį privačiai išsityriau ir buvo tik 117, bet vėlgi nieko nedariau. Prieš pora savaičių nuėjau pas šeimos gydytoją, jinai pamatė pavasarinius rezultatus ir ojojoj, baisu baisu, taip negerai, išrašysiu jums geležies preparatų ir t.t., nu rūpestinga, bet aš sakau gal dar patikrinam tą hemoglobiną, gal pakilo, nereiks man tos geležies valgyt, nenoriu, tai nusiuntė pasidaryti kraujo tyrimo ir ką - 122 Kas, kaip, iš kur, kodėl nežinau, bet manau, kad 10 mėnesių su paleo ne perniek... Vat jei dar tas bjaurybė cholesterolis kur nors pradingtų, būtų visai fine.
Sveikinimai visoms susilaukusioms ir linkėjimai besilaukiančioms. Tikuosi tai neužkrečiama, nors man dar tik 47 artėja, pati jaunystė, imsiu ir užkibsiu