Nomore, kokį vardą dukrytei davėt, jei ne paslaptis ?
QUOTE(cushy @ 2014 07 21, 08:20)
Nuoširdžiausi sveikinimai ir tau Bet kaip ilgai tylėjai
Jo, kentėjau tylėdama. Kažkaip kol trys mėn nebuvo sukakę, tik tėvam sakėme. O dabar jau nėr ką slėpti. Čia paskaitytdavau, bet jau kai tave kompanijoj pamačiau, nebeišturėjau. Ai, be to, su burgeriu zabtuose gėda buvo pas paleolistes pasirodyti.
Nomore, kur gimdei?
QUOTE(Ursula Star @ 2014 07 21, 08:34)
Labas VISOMS Paleopilietėms!
Tai prie tavęs į kompaniją einu su penkto mėnesio gyventoju mano pilve.
Tai prie tavęs į kompaniją einu su penkto mėnesio gyventoju mano pilve.
vaje, sveikinu, čia darosi pavojinga( kad ir man neįpūstų ) .
QUOTE(Hippie @ 2014 07 21, 01:13)
Brač, suprantu, kad nesimato to mano klausimo, bet gal kuri nepatingėsit atsakyt-KUR VYKS SEMINARAS ir kur bus nakvynė su gaidžiais?
Miško g. 3, Žibininkų k., Kretingos r.
ar
RŪDAIČIAI, Ežero g. 3 (Rūdaičių kultūros centras)
Miško g. 3, Žibininkų k., Kretingos r.
ar
RŪDAIČIAI, Ežero g. 3 (Rūdaičių kultūros centras)
kai planavom, tikėjomės pasinaudoti HBH konferencijų sale, tačiau išaiškėjo, kad į tą savo salę jie buhalteriją perkėlė ir jos nebeliko. Tad sutarėm su gretimo kaimo kultūrnamiu ( Rūdaičiai, Ežero3), o nakvynė pas gaidžius .
QUOTE(cushy @ 2014 07 21, 09:20)
Aš irgi dabar varškę kapoju, ir varškės sūrį, perku riebią pas ūkininkus turgelyje, nors gal nelabai gerai nepasterizuota.
Visai teisingai, vasarą ir manęs prie mėsos nelabai traukia, daugiau pieno produktai, daržovės. Ir valgau dažniau- gaunasi 3-4. nes noriu šiek tiek priaugt atgal.
QUOTE(JolkitaS @ 2014 07 21, 09:59)
Žinties puslapyje parašyta, kad į seminarą maistą reikia pirktis patiems? Tai visgi reikia kažką atsivežti?
Bus mėsos, varškės, grietinės, kiaušinių. Gal tik daržovių neužteks, tačiau bus galima nulėkt į Palangos turgų iš ryto ir dasipirkt, jei truks ko.
Kas nakvos, atsiveža užvalkalus (pagalvių ir antklodžių- sočiai). Maudymukai ir rankšluosčiai -savaime aišku.
Bus mėsos, varškės, grietinės, kiaušinių. Gal tik daržovių neužteks, tačiau bus galima nulėkt į Palangos turgų iš ryto ir dasipirkt, jei truks ko.
Supratau, tai daržovių galim pasiimti - mažai nebus:)
Sveika purpur, sveikinimai Eik tu sau, sita tema tuoj bus galima pervadinti y paleo mamyciu kluba Labai dziaugiuos uz jus visas
QUOTE(Egliukasz @ 2014 07 21, 13:58)
Sveika purpur, sveikinimai Eik tu sau, sita tema tuoj bus galima pervadinti y paleo mamyciu kluba Labai dziaugiuos uz jus visas
grazios, sveikos ir vaisingos!
QUOTE(jaicy @ 2014 07 21, 15:39)
Angliavandeniai ir PKS .
Jei daugiau nevaisingų sugalvotų pasilaikyt paleo, tai nevaisingumo gydymo klinikas ištiktų šokas
QUOTE(" voresta " @ 2014 07 21, 16:33)
Angliavandeniai ir PKS .
Jei daugiau nevaisingų sugalvotų pasilaikyt paleo, tai nevaisingumo gydymo klinikas ištiktų šokas
As - gyvas irodymas
(Plius dar kiti sutrikimai)
Istiktu ne shokas o bankrotas
QUOTE(" voresta " @ 2014 07 21, 10:34)
vaje, sveikinu, čia darosi pavojinga( kad ir man neįpūstų ) .
kai planavom, tikėjomės pasinaudoti HBH konferencijų sale, tačiau išaiškėjo, kad į tą savo salę jie buhalteriją perkėlė ir jos nebeliko. Tad sutarėm su gretimo kaimo kultūrnamiu ( Rūdaičiai, Ežero3), o nakvynė pas gaidžius .
Visai teisingai, vasarą ir manęs prie mėsos nelabai traukia, daugiau pieno produktai, daržovės. Ir valgau dažniau- gaunasi 3-4. nes noriu šiek tiek priaugt atgal.
Kas nakvos, atsiveža užvalkalus (pagalvių ir antklodžių- sočiai). Maudymukai ir rankšluosčiai -savaime aišku.
Gal kas važiuoja nuo Kauno/Marijampolės pusės?
Ačiū visoms!
Dėl patirties jose tas klinikas vadinu nevaisingumo verslo klinikomis, jos gi nieko negydo tik prastūminėja brangius vaistus bei operacijas. Ačiū Dievui, nors ir po keturių metų tampymosi jose, mes radome tikrus gydytojus ir priežastį (vit.D3 trūkumą), kurią pašalinus natūraliai pastojome.
QUOTE(" voresta " @ 2014 07 21, 15:33)
Dėl patirties jose tas klinikas vadinu nevaisingumo verslo klinikomis, jos gi nieko negydo tik prastūminėja brangius vaistus bei operacijas. Ačiū Dievui, nors ir po keturių metų tampymosi jose, mes radome tikrus gydytojus ir priežastį (vit.D3 trūkumą), kurią pašalinus natūraliai pastojome.
QUOTE(Egliukasz @ 2014 07 21, 14:58)
Prisidedu ir aš prie sveikinimų mamytėms
Papildyta:
QUOTE(Ursula Star @ 2014 07 21, 17:26)
Ačiū visoms!
Super, dar kartą sveikinimai
Beje, o kaip atstatėte tą D3 trūkumą? Ar kažkokiais papildais, ar kitais būdais?
Aš šiandien sužinojau, kad mažakraujystę turiu..
Kiek esu skaičiusi HS, visi geležies preparatai lyg ir šlakais ant odos labai nusėda, jei gerai prisimenu..
Gal dar yra ir kokių alternatyvų be raudonos mėsos?
QUOTE(Ursula Star @ 2014 07 21, 17:26)
Ačiū visoms!
Pur-pur sveikinu !!!
Nomore, sveikinu su dukryte !!!