QUOTE(M_A @ 2014 07 17, 10:54)
sveikos paneles
gal kuri netycia domejotes kuom skiriasi candida diet nuo paleo?
po eilinio pienliges pasireiskimo, taip supykau, kad nusprendziau kardinaliai keisti visa gydyma, ismesti visas zvakutes ir bandyt naturaliai, laikytis candida dietos ir tepliotis visokiais naturaliais priesgrybeliniais tepliukais (arbatmedziu, kokosu, medetkom ir pan). ir po 3 dienu pienlige dingo, kuom buvau begalo nustebusi. dabar laikiausi candidos dietos cleansing periodo, o siandien jau perejau i paprasta candida diet etapa. bet kiek ziurinejau ta candida dieta begali panasi i paleo. tai galvojau gal atsiras kokia forumiete, kuri domejosi ir candida dieta, kad galetu sudeliot man visus taskus ant i ir isskirti pagrindinius siu dietu skirtumus.
iveikus pienlige, labai pasiryzus laikytis visu situ dietu, kad daugiau man nepasikartotu sita zaraza, o ir imunitetas pas mane visai slabnas, kas nors salia pirstelna ir as jau sergu
ir dabar tik ir supratau, kodel imuniteto stiprinimas visokiom sultis, vaisiais ir pan, jokios naudos nedave
prieš kokius 2,5 metų ir aš taip supykau ant candidos, nes būdavo viena datulė ir amen
laikiaus ir dietos, ir gėriau visą anti-candidos arsenalą, bet aišku motyvacijos, candidai tam kartui atsitraukus, laikytis toliau dietos, trūko, tai vėl viskas kartodavosi iš naujo . Va už mėnesio bus metai, kai valgau paleo (kaip keistai tas pavadinimas man
noris rašyt valgau normalų maistą, o ne š
), dariausi tyrimus pavasarį, tai mano žarnyne candidos nė kvapo nebėra
Jei nori galiu perleist
šitą neatidarytą, kaip tik buvau nusipirkus prieš tyrimus
Tiesa, aš candidos dietos nesilaikiau, man užteko paleo ir dar su pieno produktais
Kažkaip vasarą nėbėra tų "lomkių" kaip kad nooooriu kažkooooo, gal uogos viską atstoja
, įsisukau dabar į grietinėlę, tai gal ir apimtys didėja
nu bet svoris tai nė krust
voresta, kaip reiks rast tą kultūrnamį penktadienį, gal koks numeris yra