Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo tema XXI

QUOTE(" voresta " @ 2014 07 18, 16:48)
prie jūros? Visą dieną sėdėsi ir mokysies (pasižiūrėk programą), o ne prie jūros gulinėsi. Jūra tik pavakary, galvai pravėdint, arba nuo pirmadienio, jei sumanysit pasilikt ilgiau. Nebent tuos vaikus kažkas prie jūros ganys.
Palapinei vietos būtų tik pas ožkas biggrin.gif , ne pas gaidžius.



Beje,ozkas mes labai mylim:)

Prisipazinkit,kas paskutinius kambarius is HBH nuknisot,a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 18 liepos 2014 - 18:24
Registruojuosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2014 07 17, 12:20)
dauguma civilizuotų žmogelių nuo cukraus ir krakmolo pertekliaus mityboje turi netinkamą mikroflorą žarnyne.  Todėl tai išmetus iš raciono ir lieka prieškandidinė arba paleo mityba. Juk teko girdėt- vėžys- tai grybelis?
deja, tai apgaulė- tai tiesiog būdas tas sultis parduoti.  Smagu, kad tai suvokei.  Imunitetas stiprės, kai daržovių ląsteliena maitinsi visai kitas mikrobų padermes, kurios suvaržys  candidą. Bet tai lėti procesai, reik kantrybės. O  dauguma nori tik greito ir nuperkamo rezultato. Tačiau kad ir kiek pinigo turėtai, nėra tokių papildų, kuriuose būtų  reikalingi mums mikrobai - žarnyne jų gali būt iki 1000 padermių, o parduodamų yra vos keletas dešimčių.

Voresta, o jūs ne iš Suvalkijos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izolda: 18 liepos 2014 - 20:09
QUOTE(Izolda @ 2014 07 18, 21:20)

Voresta, o jūs ne iš Suvalkijos?  ax.gif

gryna žemaite nu Akmenės, o daba gyvenu pajūrie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 07 18, 14:05)
o uogose ir yra butent fruktoze. va ir vaikstomei su Jaicyn  ir injekcija spuoguotom kaktom nuo fruktozes. Baigiasi jau vysnios, gal baigsis ir spuogai.

Bet tai blin aš ir rudenį/žiemą valgiau vaisius (obuoliai, bananai, datulės), o oda buvo puiki. Kas nuo šio pavasario prasidėjo tai kažkoks košmaras, kai paauglė spuoguota kakta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 07 19, 10:08)
Kas nuo šio pavasario prasidėjo tai kažkoks košmaras, kai paauglė spuoguota kakta sad.gif


O priežastis - tikrai maistas? smile.gif Tada vis tiek kažkur turėtų būti priežastis, pasiskaičiuoti, išsamiau bandyti peržiūrėti gaunamas medžiagas ir proporcijas - kažko per daug, ar gal per mažai? Baltymų kiekį pareguliuoti. Aš pastebėjau, kad nuo maisto manęs lyg ir neberia (kurį laiką atsisakius konkr. produktų ir įvedus vėl). Va nuo alkoholio (niekada negerdavau nei daug, nei dažnai) jau kitą rytą „išnešdavo“ kaip priklauso.
Netinkamos kosmetinės priemonės - nuo higienos iki dekoratyvinės (net jei nekeitėte), stresas, hormoniniai pokyčiai? Saulės daugiau, gal oda išsausėjo ir taip reaguoja? Mano kakta anksčiau reguliariai nusispuoguodavo nuo saulės (kai įdegdavau - gal pasausėdavo ji, ar ką), įdomiai taip - vizualiai nelabai matydavosi, bet prilietus - kaip tarka.
Šiemet kažkaip ne. Išvis oda puiki šiuo metu, dar įdegusi gražiai, švyti - neatsidžiaugiu. Pasigyriau.
Atsakyti
paleo kadangi maitinuosi tik nuo pirmadienio, tai siandien buvo pati sunkiausia diena ever... doh.gif esu pripratus savaitgaliais lepintis karstais sumustiniais, makaronas visokiais skaniais ir pan. net verkt norejosi kaip norejau kazko tokio cray.gif tad sedau toliau skaitinetis apie paleo (bet dar net pirmos temos iveikt negaliu smile.gif), prisiminiau rekomenduota recepta (http://keksointerjeras.blogspot.com/2014/07/gaivus-varskes-keksiukai.html), tad pasidariau desertuka, tik vietoj datuliu ir slyvu dejau svieziu vysniu, medaus taip pat nedejau (stengiaus sumazint cukraus kieki) ir nuotaika pasitaise thumbup.gif
bet kiek beskaityciau, kyla vis dar daugybe klausimu...
maciau nemazai receptuku su kakava, kol kas neuzmaciau, kad butu apie ja kalbeta, tai kaip suprantu ta paprasta naturalia kakava galima vartoti?
Atsakyti
Laba smile.gif Seniai rodžiausi, bet vis paskaitau smile.gif
Smagų susitikimą planuojatės, aš ir norėč, ale man niekaip nesigaus...
Kažin kaip nėštukėm nestuke.gif sekasi? Gal jau šeimų pagausėjimas yra?
Ir dar įdomu, ką jos valgė pirmus nėštumo mėnesius, kai paprastai būna, kad pykina, ypač apie mėsą vien pagalvojus smile.gif Ir šiaip, kaip visą nėštumą maitinosi?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 07 19, 20:13)
Laba  smile.gif  Seniai rodžiausi, bet vis paskaitau smile.gif

tai gal jau sveikinti reikia? kaip laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2014 07 17, 10:54)
sveikos paneles  4u.gif  gal kuri netycia domejotes kuom skiriasi candida diet nuo paleo?
po eilinio pienliges pasireiskimo, taip supykau, kad nusprendziau kardinaliai keisti visa gydyma, ismesti visas zvakutes ir bandyt naturaliai, laikytis candida dietos ir tepliotis visokiais naturaliais priesgrybeliniais tepliukais (arbatmedziu, kokosu, medetkom ir pan). ir po 3 dienu pienlige dingo, kuom buvau begalo nustebusi. dabar laikiausi candidos dietos cleansing periodo, o siandien jau perejau i paprasta candida diet etapa. bet kiek ziurinejau ta candida dieta begali panasi i paleo. tai galvojau gal atsiras kokia forumiete, kuri domejosi ir candida dieta, kad galetu sudeliot man visus taskus ant i ir isskirti pagrindinius siu dietu skirtumus.
iveikus pienlige, labai pasiryzus laikytis visu situ dietu, kad daugiau man nepasikartotu sita zaraza, o ir imunitetas pas mane visai slabnas, kas nors salia pirstelna ir as jau sergu  doh.gif  ir dabar tik ir supratau, kodel imuniteto stiprinimas visokiom sultis, vaisiais ir pan, jokios naudos nedave bigsmile.gif


prieš kokius 2,5 metų ir aš taip supykau ant candidos, nes būdavo viena datulė ir amen doh.gif laikiaus ir dietos, ir gėriau visą anti-candidos arsenalą, bet aišku motyvacijos, candidai tam kartui atsitraukus, laikytis toliau dietos, trūko, tai vėl viskas kartodavosi iš naujo . Va už mėnesio bus metai, kai valgau paleo (kaip keistai tas pavadinimas man doh.gif noris rašyt valgau normalų maistą, o ne š lotuliukas.gif ), dariausi tyrimus pavasarį, tai mano žarnyne candidos nė kvapo nebėra rolleyes.gif Jei nori galiu perleist šitą neatidarytą, kaip tik buvau nusipirkus prieš tyrimus biggrin.gif Tiesa, aš candidos dietos nesilaikiau, man užteko paleo ir dar su pieno produktais cool.gif
Kažkaip vasarą nėbėra tų "lomkių" kaip kad nooooriu kažkooooo, gal uogos viską atstoja g.gif , įsisukau dabar į grietinėlę, tai gal ir apimtys didėja g.gif nu bet svoris tai nė krust doh.gif

voresta, kaip reiks rast tą kultūrnamį penktadienį, gal koks numeris yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 07 19, 22:09)

voresta, kaip reiks rast tą kultūrnamį penktadienį, gal koks numeris yra  g.gif


RŪDAIČIAI, Ežero g. 3 (Rūdaičių kultūros centras)
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 07 19, 10:08)
Bet tai blin aš ir rudenį/žiemą valgiau vaisius (obuoliai, bananai, datulės), o oda buvo puiki. Kas nuo šio pavasario prasidėjo tai kažkoks košmaras, kai paauglė spuoguota kakta sad.gif


ir as valgiau bananus ir obuolius. Bnet jau banana daugiau gliukozes nei fruktozes, jei neklystu. Uoguos - naujiena organizmui, jose fruktoze, gal todel supyko kakta. Zink pas mane irgi nejuokingai isberta, o dar nagus suleidziu, tai pagerinta kaktyte smile.gif

QUOTE(M_A @ 2014 07 19, 17:23)
paleo kadangi maitinuosi tik nuo pirmadienio, tai siandien buvo pati sunkiausia diena ever...


Visoms cia pradzioje ko gero buvo nelengva, kai kurios ir nutrukusios buvome, bet po to viskas gerai. Ir as candida isgujau is saves:)
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 07 19, 21:26)
tai gal jau sveikinti reikia? kaip laikaisi?

Aha smile.gif Laikausi labai gerai, tik valgau dabar pagal organizmo reikalavimus (noriu bulvių ir riebios varškės visokiais pavidalais) smile.gif Cukraus ir bulkų ir toliau nevalgau, gerai, kad nesinori smile.gif Medaus kartais šaukščiuką suvartoju.
Atsakyti