Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo tema XXI

O man butu smalsu baluto paragauti biggrin.gif
Reikia kazkaip bandyt eit miegot, nes 5 ryto i Vilniu, o is ten skrendu i Vokietija. Ant paciu karsciu varau, iki sekmadienio tunosiu mokslo reikalais. Jau ko nemegstu tai miego trukumo, labai neigiamai mane veikia... Ir siaip jaudulys pries kelione yra.

Apetita kazkur pameciau, prikepu mesu, tai atbulais dantimis gabaliuka iveikiu, bet salotu dviguba doze ikalu biggrin.gif

Voresta, o del svorio ir IS, tai daug yra serganciu ir turinciu nemaza virsvori. Nenurasyciau as visko autoimuniskumui, sita zaraza manau daug sudetingesne.

Patiko man tas gaidziu choras, susirasykit pageidavimu sarasa, gal megiama daina sugiedos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 07 16, 17:01)

kai išsimiegu , tai ir keliuos. vasarą keliuos 7- 8, žiemą 8-9.
Aš pelėda, be 12 gult nenueinu.



as snd pabudau 05:10... atsikeliau puse 6..
bet kiek jau visko padariau! vakar buvom sokiuose pirma pamoka, dar vaiksciojom po miesta iki 10. grizom pavarge, tai gerai isimiegojau smile.gif
o svarbiausia suzinojau kad mano brolis atvaziuoja iz uzsienio! neplanuotai, bet gal viskas gerai baigsis! nemaciau jo..... 6 m! unsure.gif
Atsakyti
sveikos paneles 4u.gif gal kuri netycia domejotes kuom skiriasi candida diet nuo paleo?
po eilinio pienliges pasireiskimo, taip supykau, kad nusprendziau kardinaliai keisti visa gydyma, ismesti visas zvakutes ir bandyt naturaliai, laikytis candida dietos ir tepliotis visokiais naturaliais priesgrybeliniais tepliukais (arbatmedziu, kokosu, medetkom ir pan). ir po 3 dienu pienlige dingo, kuom buvau begalo nustebusi. dabar laikiausi candidos dietos cleansing periodo, o siandien jau perejau i paprasta candida diet etapa. bet kiek ziurinejau ta candida dieta begali panasi i paleo. tai galvojau gal atsiras kokia forumiete, kuri domejosi ir candida dieta, kad galetu sudeliot man visus taskus ant i ir isskirti pagrindinius siu dietu skirtumus.
iveikus pienlige, labai pasiryzus laikytis visu situ dietu, kad daugiau man nepasikartotu sita zaraza, o ir imunitetas pas mane visai slabnas, kas nors salia pirstelna ir as jau sergu doh.gif ir dabar tik ir supratau, kodel imuniteto stiprinimas visokiom sultis, vaisiais ir pan, jokios naudos nedave bigsmile.gif
Atsakyti
Praktiskai niekuom nesiskiria. Tik kandidos dietoje , pirmuose etapuose negalima raugintu kopustu ir panasiai. Mes, paleolietes, juos valgome. Jei silpna imunine sistema, tai paleo pats tas. As buvau pastovi sirgale, su paleo nesirgau nei karto.
Jei silpna imunine, panasu, kad turi pralaidu zarnyna. Sugis zarnynas, nebus angliu pertekliaus, baigsis visi sirgeliojimai:)
http://www.homosanit...nynas_pralaidus
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2014 07 17, 09:54)
sveikos paneles  4u.gif  gal kuri netycia domejotes kuom skiriasi candida diet nuo paleo?

dauguma civilizuotų žmogelių nuo cukraus ir krakmolo pertekliaus mityboje turi netinkamą mikroflorą žarnyne. Todėl tai išmetus iš raciono ir lieka prieškandidinė arba paleo mityba. Juk teko girdėt- vėžys- tai grybelis?
QUOTE
  ir dabar tik ir supratau, kodel imuniteto stiprinimas visokiom sultis, vaisiais ir pan, jokios naudos nedave bigsmile.gif
deja, tai apgaulė- tai tiesiog būdas tas sultis parduoti. Smagu, kad tai suvokei. Imunitetas stiprės, kai daržovių ląsteliena maitinsi visai kitas mikrobų padermes, kurios suvaržys candidą. Bet tai lėti procesai, reik kantrybės. O dauguma nori tik greito ir nuperkamo rezultato. Tačiau kad ir kiek pinigo turėtai, nėra tokių papildų, kuriuose būtų reikalingi mums mikrobai - žarnyne jų gali būt iki 1000 padermių, o parduodamų yra vos keletas dešimčių.
Atsakyti
M_A prasitrink a.ž.negaliu išsiųsti tau sms
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 07 17, 10:04)
Praktiskai niekuom nesiskiria. Tik kandidos dietoje , pirmuose etapuose negalima raugintu kopustu ir panasiai. Mes, paleolietes, juos valgome. Jei silpna imunine sistema, tai paleo pats tas. As buvau pastovi sirgale, su paleo nesirgau nei karto.
Jei silpna imunine, panasu, kad turi pralaidu zarnyna. Sugis zarnynas, nebus angliu pertekliaus, baigsis visi sirgeliojimai:)
http://www.homosanit...nynas_pralaidus



pasirasau po Nidules zodziais.
as irgi tokia pat buvau+kandida organizme bujavo.
per Paleo(greitai bus metai) nesirgau ne karto (silpni gerkles skausmai nesiskaito)
tiesa candidos dar neisvariau is organizmo(bet bent jau nebekamuoja ji manes), sprendziu is to kad ji yra mano zarnyne(ar kur ten), is to kad privalgius vaisiu pucia pilva ir nekokie garsai/kvapai eina

sveika atvykus, atejai kaip tik ten kur reikia! ir sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 17 liepos 2014 - 15:47
QUOTE(LumiLumi @ 2014 07 16, 21:33)
Voresta, o del svorio ir IS, tai daug yra serganciu ir turinciu nemaza virsvori.  Nenurasyciau as visko autoimuniskumui, sita zaraza manau daug sudetingesne.


Autoimuniškumui ligas tai nurašyti tai gal ir galima? Vis tiek organizmas kažkurioje stadijoje nusprendė užpjauti grybą. Bet man šiaip atrodo, kad viskas su AI yra gerokai sudėtingiau - suvarius tos pačios AI turėtojus su bent sąlyginai panašia simptomatika, realu, kad vis tiek turėtumėme disfunkcionuojančių organizmų puokštę (pradedant svoriais, baigiant ph) nuo A iki Ž. Galėjimas suskirstyti ligonius į konkrečias lentynas palengvintų ne tik diagnostiką, gydymą, bet ir atneštų vieną kitą kuklų nobeliuką ir N kitų premijų.
Kaip ir tai, jei kas nors įrodytų, kad vėžys - tai grybelis. Persiprašau.smile.gif

Išėjau iš ligoninės (imdavau ligoninės pietus dėl batono - labai smagiai balandžiai parke šėrėsi, nors dabar, kai pagalvoji, tai gal vargšai gyvūnai. Bet man tai tokia pramoga buvo - faktiškai į vaikystę grįžau) ir važiavau reabilituotis sodybon. Žalėsius iš lysvės dubenimis rijau, kaifas begalinis, bet kaip ir viskas, kas gera - baigėsi.
Į apetito neskatinančią vandens ir jo išeigos temą. Bet taigi visi PH ir tankiai toks nepatvarus dalykas - pradedant tą parą išgerto vandens ir suvalgyto maisto kiekiu, baigiant aplinkos temperatūra, fiziniu aktyvumu ir kt.
O vandenį šiuo metu geriu kaip karvė. Blogai, gerai - nežinau, bet įtariu, kad organizmas nepatenkintas vaistais ir kol kas reikalauja plauti nuodą lauk. Gal kiekius jau reikėtų ir pariboti, baisu, kad tikrai kokie inkstai „pareis“. Naktimis, tiesa, nesikeliu.biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2014 07 17, 09:54)
sveikos paneles  :


Dar sita paskaityk
http://www.homosanit...s/mityba/Mieles

Noriu pasigirti,kad pas mane nustojo niezeti ir paskutinis likes niezintis taskas ant skalpo smile.gif Sitas ilgai laikesi, bet jau ir jis pasidave:)
Atsakyti
dabar dar klausimas del pieno produktu, kaip suprantu juos galima, jei karvyte ne "maximine", o pievoj ganosi. bet gal dar kokiu niuansu yra? tarkim dobilo ekologiska jogurtine grietine, taip/ne?
ir dar, kokius paleo desertus galetumete pasiulyti? man savaitgali sventas reikalas save kuom skaniu palepinti, dabar tai laukiu lasinuku... tikiuosi sestadieni turgelyje pasisekes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 07 17, 21:21)

Noriu pasigirti,kad pas mane nustojo niezeti ir paskutinis likes niezintis  taskas ant skalpo smile.gif Sitas ilgai laikesi, bet jau ir jis pasidave:)

Nidulia, primink, Tu pieno produktus vartoji?
Man kakta žiauriai spuogais išvaryta.. sad.gif Kažko matyt užėdžiau.. Atrodo vasara, odai kaip tik geras laikas, o man šakės, vieni spuogai, ko gyvenime nėr buvę
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 07 17, 20:21)
Dar sita paskaityk
http://www.homosanit...s/mityba/Mieles

Noriu pasigirti,kad pas mane nustojo niezeti ir paskutinis likes niezintis  taskas ant skalpo smile.gif Sitas ilgai laikesi, bet jau ir jis pasidave:)



supe super! as irgi kaip tik vakar prisiminiau kad man nebenieti galvos plotelio to mazojo! jau visada vasara! anksciau uzvalgiau kazko su cukrum(vaisiai ar pan) pasijussdavo. dabar ne!

nieko, vis tiek 80% geriau. o svorio priaugsi, pamatysi!
Atsakyti