QUOTE(vyras kitas @ 2014 07 15, 16:41)
Kazkodel ji nutyli apie fruktoze, kurios 100g septyniuose bananuose. Nejau medike nezino apie cukraus zala
man is viso keista, jau n metu nebuvau pas medikus(nebent biuletenio atidaryt, ir tai ne as eidavau, o mama, nes ten dirba)... bet kiek pamenu - tai... nu ne vienas gydytojas nera nieko pasakes apie baltymus mityboje, tarkim del akmenu, ne vienas daktaras nekapsto giliau. iseitis is ligos/problemos/simptomo - vadinkit kaip norit - vaistai arba operacija. prevencijos 0! nu man taip pikta
as db radau dar viena vyra- Caculin(ruskskai), snekejo kaip tik apie baltymus ir inkstus.
man plaukai siausiasi- negi musu gydytojai nesimoke paprasciausios medicinos, ar whateever kaip ji vadinasi. kas kaip su kuo..
arba pasimoke, islaike egzus ir nuejo 'gydyt' zmoniu, savo teoriniu z iniu praktikoj nepritaikydami.. nu ne vienas man dietos neisrase.. arba gal as atrodziau dura kad su manim apie tai negalima buvo sneket?... bet paskaytu- vaikeli, taip ir taip. sumazink baltymus, paziuresi, gal bus geriau, nebeatsiras akmenu.
tai ne! klausiu - okodel taip yra?!
tai nu..... as jau net neprisimenu ka sake. o gal ir nieko.. nes ne jos mada atsakynet i normalius klausimus. ji gali tik israsyt tabletkas
grrrrrrrrrrr pikta kokia as tai snd..
dar darbe nesiseka... sedziu virsvalandzius.. o vyras visai paskendes darbuose. nei atraso nei ka..
Papildyta:
QUOTE(vyras kitas @ 2014 07 15, 16:54)
pazistamai pasiuliau versti ja, pasirodo jau rezervuota
ou
Papildyta:
ir dar. toks pastebejimas.
sokoladas(tiksliau kakava tonizuoja). pastebejau kad uzvalgius sokolado(to teisingo), mano nuotaika ziauriai pasikelia. t iesiog ziauriai! tampu kitu zmogum..(nors paskutiniu metu , vel aciu Paleo - as turbut galiu padekos rasta jai parasyt)
- tai zodziu su paleo man aplamai, kaip ir sake voresta, pagerejo ir nuotaikai r nerviukai. maziau stresuoju ir pan. bet va - izvalgius sokolado - mano nuotaika labai gera. mano galvoj mintys generuojasi, as ir to ir ano noriu!
klausimas- ar tai blogai?
ir jei as noriu kad taip butu visada, bet be kazkokiu stimuliarotiu- ka man daryt?
ar tai rieskia mano mityboj per mazai riebalo?..
kito paaiskinimo nematau..