Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

KOL visos futbola ziurite as vis apmastymuose su ta savo rankoves galvute smile.gif
Supratau ka blogai padariau.... perdaug ilgas isemimas priekio nuo pazasties iki peties.....o rankove dariau siaura, tai ir neuztenka todel galvutes ilgio.....
Atsakyti
Jautiena, pledukai liuksiški thumbup.gif , bet savam naudojimui ir kojinytės leliukui g.gif Ar tik nereiktų sveikinti su šeimos pagausėjimu ?
Atsakyti
wink.gif sveikinimus priiminesiu po mazdaug dvieju savaiciu.
Atsakyti
Neištveriu, sveikinu jau dabar thumbup.gif nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
na aciukas, ka jau su tavim tongue.gif
Atsakyti
Jautiena, oiiiii kaip smagu 4u.gif .Dabar pasipils darbelių mažiukams biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif Pledukai ir kojinytės - puiki pradžia mirksiukas.gif
Prisijungčiau prie Akireros, bet ........ gal kol kas palinkėsiu stiprybės mažylio atėjimo į šį pasaulį kelyje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jautiena, super žinios ! Aš visoms linkiu - greitai ir lengvai 4u.gif ir žinoma lauksim daug grožių mažuliukams 4u.gif
Atsakyti
aciu visom uz palinkejimus. mazu darbeliu nepazadu, nes bus bernas, o ka berniukui galima numegzt? tik megztuka viena uzsegama, kita per galva uzmaunama, nuobodybe... visa nestuma nera ikvepimo megzt, negarantuoju, kad atsiradus mazam modeliui, tas ikvepimas grysh...
Atsakyti
Sveikinimai nestuke.gif .

del rankoves as esu susiradus vienam psl statytos rankoves galvutes aprasyma. ir gerai man gaunasi. http://rankdarbiai.u.../publ/1-1-0-128 tik reikia prisiregistruoti kad leistu skaityti. esme pabandysiu papasakot.

jei mes iki pazastu damezge turim tarkim 100akiu. tada skaiciuoju sitaip:

pazastims dazniausiai isimu 5+4+3+2+1 (arba jei vaikiskas 4+3+2+1) na visada mazdaug panasiai. isimu pazastis tiek kiek isemiau akiu mezgant kuna.

100- (15a viena pazastis+15kita pazastis)=70akiu
70/2=35akys (puse rankoves galvutes).

35/3 (dalis)=11.66 Liekana prie pirmos dalies
I dalis--> 13akiu (3+3+2+2+1) mazejancia tvarka
IIdalis-->11akiu (po viena aki )
IIIdalis -->11akiu (dalinti i kuo daugiau trejetuku, siuo atveju gautusi 3+3+5)

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 10 liepos 2014 - 08:03
Jautiena, man taip lygiai drinks_cheers.gif . Turiu du bernus, tai spėk, ką jiems esu numezgus blush2.gif Dičkiui visiškai nieko, o mažiukui vieną megztinuką, kurio nė karto nebuvo apsirengęs, nes per mažą kaklo iškirptę padariau blush2.gif
Atsakyti
Jautiena, prisidedu prie visų linkėjimų! Šiltų ir gražių akimirkų kartu! Mezginiai jei ką palauks, vaikai auga vieną kartą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2014 06 29, 21:07)
Nusipirkau naują žaisliuką - robotuką  :) . Kuri dar su juo žaidžiat  :mirksiukas:

Sveika, gal galite papasakot apie ta robotuka? kas cia toks? ir kur ji gauti?

Papildyta:
QUOTE(darbeja @ 2014 07 08, 16:42)
Patiko įdėja (nuortauka viršuj dešnėj), numezgiau, bet rezultatas vargu ar nevirs į siūlų kamuoliuką  doh.gif  lotuliukas.gif  doh.gif .

user posted image

Ir kadangi pledukų manija, įmetu seniai numegztą pleduką su Garter karieta

user posted image

nuostabus pledukai. As tik pradedu masina megzti, tai dar sunkiai sekasi. gal gali isduoti paslapti, kaip krastelius reikia apmegzti?
Papildyta:
As tik pradedu megzt su masina. gal galit patart, kaip apmegzt leliuko pleduko krastus?
Atsakyti