Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Laimuzei parasyk, as buvau pirkus merino vilnos babinose. Jei gerai pamenu 50lt-1kg. Bet bijau suklyst.
Nagi merginos ka mezginejat?

As cia taip pagalvojau, gal koki konkursiuka paorvanizuojam, kad paivairinti kasdienybe. Osinkoij maciau daro, o ko mes blogesnes? Tarkim siunciam foto 1 zmogui padaryto darbo be niko, nenurodant autoriaus. Balsuojam neitakojamos simpatiju/antipatiju/ is draugystes ir t.t 4u.gif
Atsakyti
sveikos

kaip cia sifruotusi
2-1x7.....ties pazastimis toks parasymas....kaip suprantu viena aki septynis kartus nuleidineti.... bet kas tas du priekyje???
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2014 07 03, 22:50)
sveikos

kaip cia sifruotusi
2-1x7.....ties pazastimis toks parasymas....kaip suprantu viena aki septynis kartus nuleidineti.... bet kas tas du priekyje???

Du kartus nuleisti po 7akis. Bentjau as taip suprasciau.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 07 03, 23:19)
Du kartus nuleisti po 7akis. Bentjau as taip suprasciau.

kazin g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, tik dabar radau naują temą blush2.gif .
Močiutte, liuks kiauriukas thumbup.gif . Tą perfokortą aš radau kažkur internete ir pagal ją persidariau silveriui. Bet dabar suprantu, kad jau viską išsiaiškinot, pavėlavau biggrin.gif
Aš turiu kitliavimo mašinkėlę ir labai ja esu patenkinta. Turbūt neapsieinu nė viename mezginyje be jos.
Močiutte, aš tuos merino siūliukus perku iš savo platintojos, man ji prisuka kiek paprašau. Kur yra parduotuvėse net nežinau
Mano paskutiniai tapetai

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 04 liepos 2014 - 14:01
Akirera, laabai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Abi wub.gif
Nužudysi tu su savo vėlimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Akirera,
gal įmestum kokią nuotraukytę šoninės sukitliuotos siūlės.
Turiu ir aš tą gėrį, bet nežinau ar įgūdžių strūksta (tikiuos), ar su mašiniuku kažkas ne taip. Nepatinka man ta siūlė nors verk.
O gal norai per dideli? g.gif
Atsakyti
akirera tapetai nuostabūs, abi suknytės labai labai thumbup.gif thumbup.gif . Aguonas tai sapnuosiu biggrin.gif

Jau pasiilgau daugiau darbelių, kur jūs , atostogaunat bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif
Arna, šoninių siūlių aš nekitliuoju, o susiuvu siuvimo mašina, tik išskirtiniais atvejais tą darau. Kitliavimo mašina man tarnauja dėl kaklo apdailos smile.gif
Atsakyti
Mezzzgu biggrin.gif
user posted image
user posted image
dydis ~86x90cm.
Merino vilna iš keturiu siūliukų.
Raštas Tuck smile.gif
Atsakyti
Akirera, ačiū už pasidalinimą patirtim. 4u.gif
Kol kas daugiau tyliai skaitau Jūsų temukę ir gėriuosi gražiais darbais. Jūs merginos nerealios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2014 07 07, 10:22)
Mezzzgu  biggrin.gif
Merino vilna iš keturiu siūliukų.
Raštas Tuck  smile.gif

Nuostabiai mezgate merginos visos 4u.gif
Mano masina dulkyja, bet nenukeliu nuo stalo (o vyras zirzia), sakau gal ateis ikvepimas biggrin.gif
Gal galetumet pamokinti kaip megzti tokiu rastu, niekaip nesusigaudau? Liepos pabaigoj vaziuosiu leliuko lankyti, tai butu puiki proga pakrutint masina ir numegzt pleduka 4u.gif
Atsakyti