Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Garter bar'ą turiu. Bet man visiškai visiškai nereikalingas dalykas. Nes norint naudot reikia idealaus lygumo siūlo. Man ir gerai pasitreniravus nepavyko "išlaužti" tokių dalykų kaip filmukuose mačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2014 06 29, 23:34)

Garder bar buvau užsimanius, nugesau, kai pasakė kainą virš 300.
Robotukas vaikšto smagiai, mezga ripsą ir visus raštus gerų blogų akių. Gražiai gaunas kiek pasibandžiau, tik jau lėtumas  smile.gif

Oho, toks brangus blink.gif tas garter bar... tuoj ir aš nugesiu doh.gif
O robotukas tas tik prie elektroninės mašinos tinka ? Ir kiek tokie dakčiukai kainuoja?
Papildyta:
QUOTE(Ristina @ 2014 06 29, 23:38)
Garter bar'ą turiu. Bet man visiškai visiškai nereikalingas dalykas. Nes norint naudot reikia idealaus lygumo siūlo. Man ir gerai pasitreniravus nepavyko "išlaužti" tokių dalykų kaip filmukuose mačiau  biggrin.gif

Filmukuose, tai tikrai labai gražiai ir lengvai viskas gaunasi... Gaila... Tikriausiai reiks keist svajones lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir prie kortelinių tinka, tik kiek žinau broliukams, kitoms mašinoms netinka. Mano 891, puikiai eina, uždeda, užbaigia mezginį, mezga stulpelius ant vienos adatinės. Mokėjau 300
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2014 06 29, 23:51)
Ir prie kortelinių tinka, tik kiek žinau broliukams, kitoms mašinoms netinka. Mano 891, puikiai eina, uždeda, užbaigia mezginį, mezga stulpelius ant vienos adatinės. Mokėjau 300

Mano tokia pat mašina, 891... o kur reik jieškot pirkt? Kažkaip neužkliuvo man niekur, kad parduoda tokį daikčiuką ... biggrin.gif , nu va, nebenoriu garter baro , noriu robotuko doh.gif ...
Atsakyti
atsargiai su tais robotukais, arba garter carriage, nes jiems dalys yra brangios ir su ziburiu ju reiktu ieskoti. as turiu, kartu su masina buvo, kai pirkau, esu numezgus 2 darbelius su juo ir pasibaige mano susidomejimas. letas be galo ir triuksmingas. 300lt - daugmaz teisinga kaina.

garter bar irgi turiu, mokejau apie 35eur. numezgiau ripsu du salikiukus, ala baktusus ir guli nutrenktas.

linkerio, arba kitliavimo masinos neturiu ir nenoriu.

pasiulyta suknute grazi, megztukas siaip sau ir tik idealiai figurai.
Atsakyti
Dėl triukšmo tai dar nieko, nepasirodė kad labiau triukšmaut, nei mezgant su lace karieta. va lėtumas tai gal ir užpjaus.
Vince0405 ten kur ir mašinytes parduoda manau,jei domina kur konkrečiai klausk per asmeninį.
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2014 06 30, 06:40)
Dėl triukšmo tai dar nieko, nepasirodė kad labiau triukšmaut, nei mezgant su lace karieta. va lėtumas tai gal ir užpjaus.
Vince0405 ten kur ir mašinytes parduoda manau,jei domina kur konkrečiai klausk per asmeninį.

Pasižiūrėjau, kad turiu savo lobyne perfokortų knygą automatui biggrin.gif ... Noriu pasitikslint , čia mes kalbam apie kažką tokio ? https://www.youtube....h?v=YmeIlpZ-Sv0 , dar radau instrukciją rusiškai https://yadi.sk/d/1o4Nwfk78EUYE ...ir visur tie robotukai prie elektrononių mašinų, o paprastoms mašinoms gal ne visi modeliai tinka? g.gif
Atsakyti
As snd bandymukus pasidariau. Megsiu pagal ta megztuka su savo interpretacijom. Ziuresim ar kas gausis man. rolleyes.gif . Man regis as 1 ruba tik reglanu mezgiau masina. O cia jis siektiek panavarocintas. Taigi bus matyt ar as ji iveiksiu
Atsakyti
Tą megztuką esu mačiusi megztą mašina. Rašto juostos buvo dekeriu rinktos smile.gif

Bet tikrai jau neatgaminsiu, kur mačiau. Žinau tik, kad Osinkoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2014 06 30, 13:07)
Noriu pasitikslint , čia mes kalbam apie kažką tokio ? https://www.youtube....h?v=YmeIlpZ-Sv0 

taip apie šitą kalbam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2014 07 01, 12:24)
Tą megztuką esu mačiusi megztą mašina. Rašto juostos buvo dekeriu rinktos  smile.gif

Bet tikrai jau neatgaminsiu, kur mačiau. Žinau tik, kad Osinkoj  biggrin.gif

Taip taip osinkoij yra tema sio megztuko. 98psl yra zalsvas megztas su masina. Rastas dekeriuotas rankom. As nesiekiu 100proc kopijos,tiesiog pats reglano principas patiko.
Siam momentui turiu nugara ir prieki. Linksmoji dalis -rankoves. Va tada matysiu ar gerai viskas. Laikau spygas.
Atsakyti
Noriu dar pasiklaust apie merino vilnelės siuliukus.
lace, akirera buvo įdėję suknutes ir parašę kad iš 3 gijų megzta, pasakykit prašau kokie tai konkrečiai siulai. Ar galima ir kur jų gauti ritėse.
PADĖKIT labai labai reikia vaikiškiem pledukam, kad būtų švelnu ir kainos taip nekandžiot, randu po 50 gr, bet kaip brangiai gaunasi.
Atsakyti